Bebe Time Marka Testleri Almayın Yanıltıcı Sonuç Veriyor..

NevYas

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
6.007
8
Merhaba arkadaşlar aylardır bebek istiyorum ama nasip olmadı geçen ay umutla 3 test aldım eczaneden hepside Bebe Time marka eve gelir gelmez yaptım 2. çizgi var ama pembe değil..İlk defa 2. çizgi vardı ertesi gün sabah kalkar kalmaz tekrar yaptım yine 2. çizgi bir sonraki gün tekrar yine 2. çizgi ama içi boş bende tahlile gittim tabiki sonuç negatifti..

Siz siz olun bu marka testlere boşa para vermeyin umutlandığımız da cabası arkadaşlar..

 
bu testin fiatı ne kadar cnm bende geçen ay almıştım markasını hatırlamıyorum ama 3 ytl idi
 
uyarın için sağol nevyas, haklısın insan zaten o çizgi biranönce çıksın diye bakıyo bide böyle bir olayla karşılaşınca çok fena hayal kırıklığna uğruyo. bende aynı şeyi yaşadım hatta başlık açtım "test yaptım bi bakarmısınız" diye o kadar kararsız kaldım yani. benimnkinde de bir çizgi var ama içi boş pembe değil, aslında en iyisi o testlerden yapmayıp direk dr a gitmekte işte insan dayanamıyo.
 
aslında bu uyarıyı görmem iyi oldu bende yaklaşık 5 gün önce bebe time marka testi alıp test yaptım bişey çıkmadı bende bebiş yok diye kırmızıları beklemeye başladım ama gelen giden yok hala acaba teste güvenmekle hatamı ettim diye düşünüyorum şimdi bi doktora görünmek gerek sanırım en garantilisi bu..
birde daha öncede gebelik testi almıştım ben içerisinde tanıtım kılavuzu oluyordu ve detaylı yazıyordu gecikmeden nekadar sonra kesin sonuç vereceği filan ama bunun içeriinde herhangi bir propektüsede rastlamadım ben..
 
kızlar ben oncomed markalı gebelik testini kullanıyorum hiç yanıltıcı değil şimdiye kadar hiç ikinci çizgiyi görmedim bazen şey diyorum ya benide yanılt bende birkere sevineyim göster şu ikinci çizgiyi diyorum ama hep tek hep tek.
canım saol paylaşımın için ama benim size tavsiyem oncomed gebelik testidir.
 
bend eşimdi o markadan aldım.3.5 tl.adet tarihim 9 şubattı.az nce tets yaptım negatip çıktı
 
bende az önce yaptım bu testi. ikinci çizgii çooook belirsiz ama var gibi bu testi aldığıma pişman oldum okuduklarımdan sonra :18: hatta 2 tane aldım alırken 3.5 lira şimdi :44:
 
Ben hiç bir idrar testine güvenmiyorum bu yüzden 3 farklı markanın testini alıyor ve aynı idrar numunesi ile bakıyorum. Hepsini pozitif görsem bile herhalde kan testi yaptırmadan inanmam. Çünkü benim de başıma başka bir marka ile aynı şey geldi, üstelik net 2. çizgiyi pembe olarak çıkartmıştı. Sonra kan testi yaptırdım ve negatifti, gerçekten çok üzülmüştüm :KK5:
 
NevYas merak ettim, 12 ay önce bu başlığı açmışsın. Gebelik testi pozitif çıktı ama kan testi negatif çıktı demişsin. 3 aylık bebeğin var şimdi ticker'ından anladığım kadarıyla. Yani 12 ay önce hamile kalmış olman lazım bunun için. Acaba daha sonra kan testi yaptırdın ve poztifi sonra mı çıktı? Bizi aydınlatır mısın? Bu testten sonra adet oldun mu? Sonraki ay mı hamile kaldın? O zaman da erken doğum yapman gerekiyor. Bu başlıktan 12 ay geçmiş olması ve 3 aylık bebeğin olmasını anlayamadım.
 
Doğru söylüyorsun canım. Mesaj atayım çok merak ettim. Bende de Bebe Time var, henüz yapmadım testi. Ondan merak ettim yanıltıcı bir test mi diye.
 
bende 4 gün önce bebe time marka test aldım adetim 1 gün geçmişti sonuç negatif çıktı ama böyle bi acayip pespembe bir tek çizgi çıktı sonra t şeklinde çizgi bişey anlamadım biraz bekleyince tek çizgikaldı ama hala adet olmadım :KK25::KK25:
 
kesinlikle ben de 2 kutu almıştım , kesinlikle hatalı almayın , sitesi yok mu bunun şikayet edelim
 
2 ay önce bende kullandım adetim 2 gün gecikti testi yaptım bir kaç dakika içinde ikinci çizgi ne ve silik çıktı çok heveslendim 2 saat sonra adet oldum bebe tıme ii deil
 
sadece bebe time değil daha yalnıs sonuc veren testlerde var kıslar :KK53:
dikkat edelim bosa ümitlenmeyeliim:KK34:
 
ben mayısın 30 baska marka test aldım gozle gorulmesı ımkansız ama pembe bır cızgı vardı sonra hazıranın 6 da bebe time testını aldım onda daha belırgın pembe cızgı cıktı hazrıanın 9da adet oldum acaba dıyorum hamişmiyim :S yada degılmııyım kafam cok karıstı fazla bır gbelık belırtısı yok ama mıdem ve kasıklarıma hafıften agrılar gırıyo cvp verırsenız sevınırım sımdıden herkese teşekkurler
 
X