Bebe time testi

Uzgunum bence negatif :( yumurtlamadan sonra 13. Ve 14. Gunlerde normalde daha belirgin cizgi cikiyor. Ustelik her gun gozle gorulur bir koyulasma olmasi gerekiyor. Sizinkiler kuruma cizgisi gibi maalesef. Umarim ben yaniliyorumdur ve hamilesinizdir 🙏

merhaba kizlar benim 6 aylık bebeğim var ve ben korunyodum adetime 3 gun kala korunmadık olmaz diye adete yakın yumurtlama olmaz diye ama bügun adetim gelecekti gelmedi acaba boyle olupta hamile kalan varmı
bende 6 senelik evliyim korunmuyorduk zaten hiç çocuğumuz olmadı ama 5 gün geçti ilk defa oluyor dün test yaptım negatif bekliyorum göğüslerim 5 gündür fenalar.bizde adetime bi kaç gün kala beraberliğimiz olmuştu. 1 hafta daha bekleyeceğim bakalım.süt değerimde yükselmiş olabilir. senin şu an olmasın da :) inşallah bizim olur :) ama senin olursa da sen biraz sıkıntı yaşarsın bebeğine de çok güzel arkadaş olur

merhaba kızlar Benim adetim gecikti 8 aylık bebeğim var ve körünmadık kasıklarımda ağrı var ve kahve renkli akıntım öldü geçti test yaptım nörmal gebelik testi bu çıktı erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı anlıyamadım sizce hamilelik varmı
20200721_191902.webp
20200721_191902.webp

Arkadaşlar adetimin ilk günü ama olmadım. Hamilelik belirtileri yaşadım 1 hafta. Klomen ve çatlama iğnesi kullanmıştım doktor gözetiminde. Dün akşam ve bu sabah miratech marka test kullandım ve ikinci çizgi silik çıkıp 1 saat sonra kaybolmuştu ama dün akşam ile bu sabah arasında ikinci cizginin belirtisi farklıydı sabah ki daha belirgin olup gitti. Bu akşamda bebe time aldım ve test yaptım ikinci çizgi çok silik dahi olsa çıktı . Sizce var mı gebelik ?
Hamilelik belirtisi yasadınız. Ozaman hamilesiniz. Ama testler negatif testlere göre hamile değilsiniz. Kafam karıştı,

Sanki hafif çizgi gözüküyor. Ama bilemedim umarım hamile değilsinizdir. Çünkü bebeğiniz çok küçükmüş daha

Back
X