Bebe Time yarım saat sonra silik cizgi

ebruyagz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2023
88
17
8
31
Merhaba kizlar bu sabah bebe Time kaset test yaptım yarım saat sonra çizgi kamerada çıkacak kadar belirginlesti bekledikçe daha da koyulasti son hali resimdeki gibi bir de erken gebelik testi yaptım onda negatif çıktı amh çok çok düşük olduğu için günüm ne kadar geçti anlayamıyorum bugün 42. Günüm sizce kuruma çizgisi mi yoksa umutlanmaliyim

Eklentiler

• IMG_20240106_131527.webp
    IMG_20240106_131527.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 648
Canım bu test pozitif ama testi yinede tekrarla ilk on dakika başında bkle silik bile görürsen pozitiftir inşallah 🌺

İnşallah canım testte 20 dakika sonrası geçersizdir yaziyordu Benim de hiç yoksa yarım saat geçmiştir çizgi belirginlestiginde.Ondan emin olamadım. Hiç beklemedigim bir aydi reglin 3. Günü kontrole gittiğimde yumurta bile gorunmemisti ben de tekrar gitmemiştim 🥹

İnşallah canım testte 20 dakika sonrası geçersizdir yaziyordu Benim de hiç yoksa yarım saat geçmiştir çizgi belirginlestiginde.Ondan emin olamadım. Hiç beklemedigim bir aydi reglin 3. Günü kontrole gittiğimde yumurta bile gorunmemisti ben de tekrar gitmemiştim 🥹
İlk başta silik çıkmışyır bekledikçe koyulaşır yani yarım saat sonra direk böyle çıkmaz hele ki kuruma çizgisi pembe olmaz gölgeli olur bu direk çift çizgi olmuş bence elinde varsa test bidaha yap yada direk kan ver pazartesi kesinleşti canım

Yarın yapacağım canım. bugün bir de erken gebelik testi yaptım onda negatif çıktı ondan korkuyorum umitlenip üzülmekten.

Hamilesinz hayrli olsun banada dua edermsnz🥰
İnşallah canım rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin sizin de inşallah🥰. Çok korkuyorum umitlenip olmazsa diye.
Bir yildir sürekli tedavideydim iki kere tüp bebek denedik 6 kere çatlatma iğnesi denedik. bu ay da mide rahatsızlığımdan dolayı ara vermiştik dedikleri gibi olduysa hiç beklemedigimiz anda oldu gercekten

İnşallah canım rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin sizin de inşallah🥰. Çok korkuyorum umitlenip olmazsa diye.
Bir yildir sürekli tedavideydim iki kere tüp bebek denedik 6 kere çatlatma iğnesi denedik. bu ay da mide rahatsızlığımdan dolayı ara vermiştik dedikleri gibi olduysa hiç beklemedigimiz anda oldu gercekten
Öyle oluyor tam kafanda bitirdigin an , daha bitmedi anne ben burdayim diyolar 🥰🥰🥰🥰

Merhaba kizlar bu sabah bebe Time kaset test yaptım yarım saat sonra çizgi kamerada çıkacak kadar belirginlesti bekledikçe daha da koyulasti son hali resimdeki gibi bir de erken gebelik testi yaptım onda negatif çıktı amh çok çok düşük olduğu için günüm ne kadar geçti anlayamıyorum bugün 42. Günüm sizce kuruma çizgisi mi yoksa umutlanmaliyim
Sonucunuz ne oldu benimde yarim saat sonra böyle çizgi çıktı

Sonraki gün yaptım negatif çıktı. Beklemedeyim. Sizin hiç. Belirtileriniz var mı. Benim akıntım var sürekli ansızın geliyor sulu beyaz.

Back
X