bebedor süt sağma pompası sağarken canımı acıtıyor

emineonur

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
15
0
16
İstanbul
bebedorun elektrikli süt sağma pompasını aldım fakat çekerken canımı çok acıtıyor bebek emer gibi olmuyor arada durmuyor hıç ve güzel çekmiyo yada canım acıdıgndan ben hemen bırakdım ondan mı acaba diğer sagma makınalarıda mı böyle acıtıyor ya da aynı markayı kullanan bana fikir verebılecek biri var mı?

canım sakın o lanet pompayı kullanma insanın psikolojisini bozuyor benim eşim ilk doğumumda almıştı resmen işkence aleti göğsüm morardı doğru dürüst çekmiyor arkadaşımda doğumdan sonra almış kullanmış o da aynı benim gibi olmuş ikinci doğumumda lansinohun çiftli pompasını aldım çok güzel bebek emer gibi sağıyor çalışmaya başlayınca göğsü uyarıyor sütün inmesini sağlıyor sonra sağıma başlıyor fiyatıda uygun 10 dk.da 2 göğsü sağıyor çok pratik elindekini hayatta kullanamazsın feci yara yapıyor bebedor

bende de lansinohun pompası var emzirme hemşiresi 20 dk sağacaksın demişti bir de benim süt çok az çıkıyo aklım almıyo o kadarsa sütüm kızım nasıl duruyo nasıl doyuyo anlamıyorum

bende de lansinohun pompası var emzirme hemşiresi 20 dk sağacaksın demişti bir de benim süt çok az çıkıyo aklım almıyo o kadarsa sütüm kızım nasıl duruyo nasıl doyuyo anlamıyorum

pompanızda sorun olabilir iyi vakumlamıyor olabilir bebeğiniz sizi emerken yutkunma sesini duyuyorsanız doyduğundan eminseniz doyuyordur

Merabalar bebedor un ki kötü kuzenim kullanıyordu onu bende lansinoh var benim ikizler hiç emmez hep sagiyorum ne yara yaptı ne bişey....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…