- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
- 363
- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
Çok ilginç iyi bakan anneye iltifat edecek o kadar söz varken sanki kendi çocuğunu emanet etmiş de teşekkür ediyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da tuhaf geldikaynanamla nezaman tlf konuşsak bunu söylüyo ya hu benim bebeğim o tabi bakıcam bakıcısı değilim ANNESİYİM beni ne olarak görüyolar emanetçi olarakmı görüyolar bilmiyorum ! görümcelerimde aynı şekilde davranıp konuşuyorlar defalarca söyledim anneyim tabi bakıcam yavruma söylemenize gerek yok diye ama nedir bu bile bilemi söylüyolar yada benmi abartıyorum bilmiyorumher sözleri batar oldu artık ! ama annem yada annem tarafından kimse böyle bişey söylemiyo hiç bana tuhafıma gidiyo
![]()
yani banada öyle geldi ama bazı bayanlar başka açıdan bakmışçok tuhaf...sanki çocuk onlarında sen emaneten bakıyosun.
kaynanamla nezaman tlf konuşsak bunu söylüyo ya hu benim bebeğim o tabi bakıcam bakıcısı değilim ANNESİYİM beni ne olarak görüyolar emanetçi olarakmı görüyolar bilmiyorum ! görümcelerimde aynı şekilde davranıp konuşuyorlar defalarca söyledim anneyim tabi bakıcam yavruma söylemenize gerek yok diye ama nedir bu bile bilemi söylüyolar yada benmi abartıyorum bilmiyorumher sözleri batar oldu artık ! ama annem yada annem tarafından kimse böyle bişey söylemiyo hiç bana tuhafıma gidiyo
![]()
hiç masum gelmedi bana.kendilerinmi acındıryolar evlatlarına karşı yoksa bizden fayda yok yavruuum ne yap et bakmı diyolar (bebeğe yardım manasında.)yani banada öyle geldi ama bazı bayanlar başka açıdan bakmış
cevapsızım açıkcası
kaynanamla nezaman tlf konuşsak bunu söylüyo ya hu benim bebeğim o tabi bakıcam bakıcısı değilim ANNESİYİM beni ne olarak görüyolar emanetçi olarakmı görüyolar bilmiyorum ! görümcelerimde aynı şekilde davranıp konuşuyorlar defalarca söyledim anneyim tabi bakıcam yavruma söylemenize gerek yok diye ama nedir bu bile bilemi söylüyolar yada benmi abartıyorum bilmiyorumher sözleri batar oldu artık ! ama annem yada annem tarafından kimse böyle bişey söylemiyo hiç bana tuhafıma gidiyo
![]()