- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
Bencede bebeğe çok iyi baktığını düşünüyor lar. Böyle kv görümce kalmadı ondan ilginç gelmiştir size:)))öylemi diyosun ? eğer öylese utanırım kendimden böyle kötü bişey düşünüp konu açtığım için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede bebeğe çok iyi baktığını düşünüyor lar. Böyle kv görümce kalmadı ondan ilginç gelmiştir size:)))öylemi diyosun ? eğer öylese utanırım kendimden böyle kötü bişey düşünüp konu açtığım için![]()
Geçen benim kayınvalidem de bana böyle dedi hatta tam olarak: x kızım torunuma da oğluma da çok iyi bakıyorsun Allah razı olsun dedi,içime ılık ılık bişeyler aktı hoşuma gitti hiç aklıma gelmedi sinir olmak, kötü ne anlamı olabilir ki bunun
kaynanamla nezaman tlf konuşsak bunu söylüyo ya hu benim bebeğim o tabi bakıcam bakıcısı değilim ANNESİYİM beni ne olarak görüyolar emanetçi olarakmı görüyolar bilmiyorum ! görümcelerimde aynı şekilde davranıp konuşuyorlar defalarca söyledim anneyim tabi bakıcam yavruma söylemenize gerek yok diye ama nedir bu bile bilemi söylüyolar yada benmi abartıyorum bilmiyorumher sözleri batar oldu artık ! ama annem yada annem tarafından kimse böyle bişey söylemiyo hiç bana tuhafıma gidiyo
![]()
kaş yapayım derken göz cıkartma buna denirkaynanamla nezaman tlf konuşsak bunu söylüyo ya hu benim bebeğim o tabi bakıcam bakıcısı değilim ANNESİYİM beni ne olarak görüyolar emanetçi olarakmı görüyolar bilmiyorum ! görümcelerimde aynı şekilde davranıp konuşuyorlar defalarca söyledim anneyim tabi bakıcam yavruma söylemenize gerek yok diye ama nedir bu bile bilemi söylüyolar yada benmi abartıyorum bilmiyorumher sözleri batar oldu artık ! ama annem yada annem tarafından kimse böyle bişey söylemiyo hiç bana tuhafıma gidiyo
![]()