kızlar eşimin işlerinin yogunlugu nedenıyle daha hiçbir hazılık yapamadım. Ocak'ın 20 sınde dogum yapacagım gibi görünüyor. son 1 ay kala tüm hazırlıgı tamamalayabilir miyim sizce. sziler hazırlıgı nasıl yapıyorsunuz. annemler halısını odasını almıslar ama bendaha ne kendıme nede bebege bişey alamadım da bakamadımda. 2 hafta yine eşim yok canımda çok sıkkın bu sebeple ne yapacağımı bilemiyorum.
kızlar eşimin işlerinin yogunlugu nedenıyle daha hiçbir hazılık yapamadım. Ocak'ın 20 sınde dogum yapacagım gibi görünüyor. son 1 ay kala tüm hazırlıgı tamamalayabilir miyim sizce. sziler hazırlıgı nasıl yapıyorsunuz. annemler halısını odasını almıslar ama bendaha ne kendıme nede bebege bişey alamadım da bakamadımda. 2 hafta yine eşim yok canımda çok sıkkın bu sebeple ne yapacağımı bilemiyorum.
listeni hazırla neyi nereden alacağının da listesini yap bebek ürünü satan internet sitelerinden fiyat model vs hakkında bilgi edin gerisi bi hafta sonuna bakar stres olma ben ilk doğumumda geçe kalmıştım ama çok şükür hepsi halloldu.sen neyi nerden alman gerektiğini bil yeter.hatta yapabilirsen internetten al ıvırzıvır şampunaı kremikovası vs vs.şuanm bisürü sitedeindirim var bezine kadar al oralardan ne uğraşıcaksın gezmeyle.
bencede en iyi alışveriş internetten yapılıyor.ben neredeyse her şeyimizi internetten aldım.hem kampanyalarda işinize yarıyor.ve en geç 2 günde elinizde.hiç kasmaya gerek yok.internette doğum çantası için gerekli olanlar listesinden kendine uygun liste oluştur.ona göre hareket et.kolay gelsin.
etrafımda hiç küçük çocuk olmadı, ailemde de torum torba küçük bebek yok. ilk bebek olacak onun için biraz kastım. ne kullanıslıdır neye ilk etapta en cok ıhtıyacım olacak bılemıyorum.
param var hazırladım parasını ama daha bir bebek bezi bile bakamadıgımız için acele ediyorum herhalde. içimi rahatlattınız:) saolun
Bencede netten alabilirsiniz burda forumlarda da var hazır listeler sizin için de bebek içinde onlara bakıp kendinizce gerekli olanları netten sipariş edin hep hesaplı olur hemde siz yorulmazsınız , bende netten çok alışveriş yaptım hem uygun hem bol çeşit hemde sıfır yorgunluk.
bende seninle aynı durumdaydım benimde eşim iş dolayısıyla hep şehir dışında bende tüm alışverişimi internetten yaptım şükür bir eksiğimiz kalmadı bende senin gibi ocakta(26 ocak gibi) da doğum yapıcam hiç merak etme bir günde alınır arkadaşlarında dediği gibi yeterki para olsun oturduğun yerden yaparsın alışverişini....