Bebek Beslenmesi Bebeğe kaç dilim kabak verilir

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızlar s a nasılsınız . Kızım altı ayını dolduruyor . Bugün alıştırmak ıcın ıkı dilim kabak haşldım verdım balkabagı elh masAllah yedi . Kaç dilim verilmeli . Haftada kaç kez verilmeli? Bşde kustu sonra bıraz normal degıl mı zaten cıkarıyo emince de

sanırım tam bir porsiyon(100ml) vermişsiniz fazla gelmiştir kusmuştur, zaten yerken de bol bol da hava yutmuştur:)
daha küçük dozlarla başlamalısınız. ilk 3 ay amaç tattırmak ve allerji gözlemlemek gıdanın %90ını hala sütten alacak. doktorunuz bir liste vermedimi?
benim dr sabah 1 çay kaşığı 2-3 saat sonra 2 çay kaşığı sonra 3 kaşık ver ilk gün toplam 2yemek kaşığı, sonraki gün 3-4 yemek kaşığı 3. gün yarım çay bardağı gibi günlük miktarı ve öğünleri yavaş yavaş arttırarak ve allerji gözleyerek ver demişti.
her 3 günde bir yeni bir sebze ekleyerek devam edeceksiniz 10 gün sonra kabak havuç patatesden oluşan bi sebze çorbanız olacak:) sonra 1. grup sebzeleri değiştirerek tattırmaya devam edersiniz. elma, armut gibi 1. grup meyveleri eklersiniz. gurme bebek diye bi site var oraya bi bakın derim. 1. grup sebze meyve listesine oradan ulaşabilirsiniz, güzel beslenme programları ve hangi ayda ne verilir gibi başlangıç tavsiyeleri var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…