- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
Bakmadı üstelik zayıf oldugunu bildigi halde bişede demedi
bu arada yayinlanan tabloya gore ztn zayif degil
Ileri bile gozukuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakmadı üstelik zayıf oldugunu bildigi halde bişede demedi
Başka doktora randevü aldım zaten tedirgin edince beniBazen farklı. Bir doktor Dan görüş almak mantıklı bi görün istersen başkasına
Öncesi saglık tabi ama küvezde kalmasından korkuyorumboyle bir sey yok hepsi hikaye siz
Saglikli beslenin oda guzelce buyur
Kilo kiyaslamayin sagligi yerinde olsun. Ozellikle doktorumun her zaman dedigi birsey sekerle(karbonhidrat) buyuyen ,kilo
Alan bir bebek istemeyiz...muzu dahi yarim
Tuket diyor. 4ay kustugumdaa bebek 2 hafta onden gidiyordu bu mantikla hic gelismemesi gerekirdi
sonum galibaHer hafta 1 şeye taktım ve yedım. 30 kilo aldımbebek dogdu 2.850g oyle bir seydi.
Hastaneden 2650 gr ile cıktık
Öncesi saglık tabi ama küvezde kalmasından korkuyorum
Her hafta 1 şeye taktım ve yedım. 30 kilo aldımbebek dogdu 2.850g oyle bir seydi.
Hastaneden 2650 gr ile cıktık
Benim bebişin karin çevresi geri kalmıştı, doktor protein ağırlıklı beslen dedi, 1 hafta sabahları köfteli yada kıymalı yumurta yedim. Diğer günler ogle öğünunde de 2 gun et çorbası içtim, 2 gun ev lahmacunu yedim, 2 gun yine kırmızı et yedim. Aksamlarida daha çok sebze ağırlıklı beslendim. Muz süt yoğurt kaşar gibi şeylerde yedim. 1 haftada 400 gr almistiKızlar hamilelikte bebege kilo alması için ne yemeligim ne iyi gelir ?
Hayır. Seker ölçümü de yapılmıstı.seker hastasi olmadiysaniz iyi![]()
Küvez için endişeydim saglıklı olması herşeydem önemli tabiki2.500gr uzeri normal
Kabul ediliyor ama kuvoz asil
Kilo degil ciger gelisimi ile
Alakali... o yuzden kilosundan ote sagligi icin dua edin![]()
MaşallahBenim bebişin karin çevresi geri kalmıştı, doktor protein ağırlıklı beslen dedi, 1 hafta sabahları köfteli yada kıymalı yumurta yedim. Diğer günler ogle öğünunde de 2 gun et çorbası içtim, 2 gun ev lahmacunu yedim, 2 gun yine kırmızı et yedim. Aksamlarida daha çok sebze ağırlıklı beslendim. Muz süt yoğurt kaşar gibi şeylerde yedim. 1 haftada 400 gr almisti
Herkes farklı bişe dedigi için kafaya takılıyor ister istemez tabi önemli olanda doktorun iyi olması kesin cevap vermedigi için napıcagınıda bilemiyosunYoutube da bir sürü doktor vidyo çekip yayınlıyor. Benim izlediğim bir doktor bebek ana rahmine düştüğünde yaklaşık kaç kilo ile doğacağı bellidir, bebeğin kilo almasına uğraşmanıza gerek yok, siz 3-4 kilo alırsanız o da 50 gram alabilir ama bunun faydası yok diyordu. Diğer vidyolarında da bebeğin kilosunu yazıp nasıl diye soranlara hep önemli olan ölçümleri ve gelişimi yanıtını veriyor. Yani bunu kafaya takmayın. Eğer sizin yemenizle bebek kilo alsaydı emin olun ilaç endüstrisi çoktan "anne maması" üretmişti. Doktorlar multivitamin gibi, progesteron takviyesi gibi bunu reçete ediyor olurdu.