Selamlar herkese.
Ben bu konuda farklı farkli konular altında bazı yorumlarda veya farkli sitelerden okuduklarima göre bazi yiyeceklerin bebek uzerinde efsane etkileri var, mesela ultrasonda zayıf bebek olarak görünen bebek,son ayda annenin hergün kısır yemesiyle 4.5 kilo doğması
Veya hurma ,tahin ,pekmez sütlaçın efsanevi etkisini uzun uzun anlatan yazılar.
Ama varmıdır bunların gerçek olanlari, deneyimleyipde şu doğru bu doğru ,ben yaşadım, görümcem,kardeşim... bunu denedi bebeği şöyle doğdu vs gibi örnekler
Aaaa bak bunu hiç duymamıştım
Ya bulgur zaten öyle pişen bisey değilde sanki şişen birşey , bence yoktur öyle birşey ya, kısır neden zararli olsunki
Hani pismemis yumurta ve et çok zararli onu biliom ama bulgurdan zarar gelmez bence ama yinede doktoruma soracam içime şüphe saldın
Aaaa bak bunu hiç duymamıştım
Ya bulgur zaten öyle pişen bisey değilde sanki şişen birşey , bence yoktur öyle birşey ya, kısır neden zararli olsunki
Hani pismemis yumurta ve et çok zararli onu biliom ama bulgurdan zarar gelmez bence ama yinede doktoruma soracam içime şüphe saldın
Benim kız ama yinede bulgurun hiçbir zararını duymamıştım. Enteresan. Zaten hiçbirşeyi abartmamak lazim, dozunda beslenmeli herşeyden
Hani bebişim tombis olsun istiyorum ama bu tarz şeylerede gerwk yok galiba, dengeli beslenelim, gerisi hayırlısı artık