- 14 Nisan 2020
- 1.193
- 1.752
- 133
- 32
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
Kulağa hiç hoş gelmiyor. Birde okulda çocuğunuza sıkıntı çıkartabilir arkadaşları. Tabi anne olarak karar sizin ama fikrimizi sorduğunuz için söylüyorum ben beğenmedimMerhaba hanımlar.Hamile değilim.Ama ileride çocuğum olursa ismini Saygı koymayı çok istiyorum.Unisex bir isim ama ben kız çocuğuna daha çok yakıştırıyorum bu ismi bu nedenle bir kızım olursa ismini Saygı koymak isterim.Çevremdeki bir çok kişi bu ismi beğenmediSevgi olsa neyse de Saygı neymiş öyle diyorlar Sizce Saygı ismi nasıl fikirlerinizi öğrenebilir miyim ?
Sade ve asil bir isim.Bence mükemmel.Merhaba hanımlar.Hamile değilim.Ama ileride çocuğum olursa ismini Saygı koymayı çok istiyorum.Unisex bir isim ama ben kız çocuğuna daha çok yakıştırıyorum bu ismi bu nedenle bir kızım olursa ismini Saygı koymak isterim.Çevremdeki bir çok kişi bu ismi beğenmediSevgi olsa neyse de Saygı neymiş öyle diyorlar Sizce Saygı ismi nasıl fikirlerinizi öğrenebilir miyim ?
Bence hamile kalırsan ozamn aklından geçen içine ne doğuyosa eşinle birlikte onu koyman daha mantıklı.Merhaba hanımlar.Hamile değilim.Ama ileride çocuğum olursa ismini Saygı koymayı çok istiyorum.Unisex bir isim ama ben kız çocuğuna daha çok yakıştırıyorum bu ismi bu nedenle bir kızım olursa ismini Saygı koymak isterim.Çevremdeki bir çok kişi bu ismi beğenmediSevgi olsa neyse de Saygı neymiş öyle diyorlar Sizce Saygı ismi nasıl fikirlerinizi öğrenebilir miyim ?
çocuk sizin, hayal sizin, karar da kesinlikle size ait olmalı. benim naçizane görüşüm erkek çağrışımı yaptığı yönünde. hani düşününce gözümde şöyle boylu poslu karizmatik bir adam canlandı Saygı adında. fonetik olarak ve anlam olarak ise oldukça sert bir kelime. kendi içinde bir ağırlığı var.Merhaba hanımlar.Hamile değilim.Ama ileride çocuğum olursa ismini Saygı koymayı çok istiyorum.Unisex bir isim ama ben kız çocuğuna daha çok yakıştırıyorum bu ismi bu nedenle bir kızım olursa ismini Saygı koymak isterim.Çevremdeki bir çok kişi bu ismi beğenmediSevgi olsa neyse de Saygı neymiş öyle diyorlar Sizce Saygı ismi nasıl fikirlerinizi öğrenebilir miyim ?
Kulağa hoş gelmiyor canım yaaMerhaba hanımlar.Hamile değilim.Ama ileride çocuğum olursa ismini Saygı koymayı çok istiyorum.Unisex bir isim ama ben kız çocuğuna daha çok yakıştırıyorum bu ismi bu nedenle bir kızım olursa ismini Saygı koymak isterim.Çevremdeki bir çok kişi bu ismi beğenmediSevgi olsa neyse de Saygı neymiş öyle diyorlar Sizce Saygı ismi nasıl fikirlerinizi öğrenebilir miyim ?
Evet saygın ismini ben de çok beğeniyorum.Saygın erkek ismini çağrıştırıyor ama bana daSaygı değilde saygın olsa yine bi tık daha iyi ama bana erkek ismini çağrıştırıyor.
Merhaba hanımlar.Hamile değilim.Ama ileride çocuğum olursa ismini Saygı koymayı çok istiyorum.Unisex bir isim ama ben kız çocuğuna daha çok yakıştırıyorum bu ismi bu nedenle bir kızım olursa ismini Saygı koymak isterim.Çevremdeki bir çok kişi bu ismi beğenmediSevgi olsa neyse de Saygı neymiş öyle diyorlar Sizce Saygı ismi nasıl fikirlerinizi öğrenebilir miyim ?
sudan sonra en kıymetli şey. insanın sahip olacağı en güzel değer. (ki bir çok değer isim olarak verilirken)toplumumuzda yokluğu o kadar normalleşti ve içi o kadar boşaltıldı ki insanlara anlamsız geliyor. var olduğu bünyeye diğer tüm güzel değerleri beraberinde getiren bi kavram neden bir bebeğe isim olarak verilmesin ve onunla büyümesin ki bence çok hoş.Merhaba hanımlar.Hamile değilim.Ama ileride çocuğum olursa ismini Saygı koymayı çok istiyorum.Unisex bir isim ama ben kız çocuğuna daha çok yakıştırıyorum bu ismi bu nedenle bir kızım olursa ismini Saygı koymak isterim.Çevremdeki bir çok kişi bu ismi beğenmediSevgi olsa neyse de Saygı neymiş öyle diyorlar Sizce Saygı ismi nasıl fikirlerinizi öğrenebilir miyim ?
sudan sonra en kıymetli şey. insanın sahip olacağı en güzel değer. (ki bir çok değer isim olarak verilirken)toplumumuzda yokluğu o kadar normalleşti ve içi o kadar boşaltıldı ki insanlara anlamsız geliyor. var olduğu bünyeye diğer tüm güzel değerleri beraberinde getiren bi kavram neden bir bebeğe isim olarak verilmesin ve onunla büyümesin ki bence çok hoş.Merhaba hanımlar.Hamile değilim.Ama ileride çocuğum olursa ismini Saygı koymayı çok istiyorum.Unisex bir isim ama ben kız çocuğuna daha çok yakıştırıyorum bu ismi bu nedenle bir kızım olursa ismini Saygı koymak isterim.Çevremdeki bir çok kişi bu ismi beğenmediSevgi olsa neyse de Saygı neymiş öyle diyorlar Sizce Saygı ismi nasıl fikirlerinizi öğrenebilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?