Bebeği 2 aylık olanlar

Merhaba nasıl bebekle son durumunuzzz ağlama krizleri oluyormuuu ve gece uykuları nasıl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba nasıl bebekle son durumunuzzz ağlama krizleri oluyormuuu ve gece uykuları nasıl

Oluyor tabiki hatta bazen o kadar inat ağlıyor ki kendini morartıyor.. Gece uyku düzeni saat 22:00 ile 01:00 arası deliksiz uyuyor. 01:00 da uyanıp 03:00 da yatıyor ve 06:00-07:00 arası yeniden uyanıyor senin bebeğinin durumu nasıl

Her akşam iki saat aglama krizimiz var 9 dan gece 1 e kadar uyuyo bazen mamasını yiyip uykuya devam ediyo 3:30 4 gibi bi daha uyanıyo sonra bir mama daha yiyor uyuyor ve 5- 6 gibi yine uyanıyo sonrasını hatırlamıyorumm babasına veriyorummm saat 8 e kadar beraber takılıyorlar deliksiz bir gece uyumak istiyorummm ama mümkün gözükmüyoooooo

Onu bende cok istiyorum fakat o suanda mümkün değil canım.. Herkes 6. Aydan sonra deliksiz uyur diyorlar o yüzden 6.ayı bekliyorum

Birde ben su son 4 gündür sunu deniyorum sanada tavsiye ederim
Gündüzleri mümkün oldukça uyutma huysuzlanmadıı sürece konus, gezdir, oyna vs.. Huysuzlanırsa uyut ama sesli ortamda uyut ki uykusunu almasın aksam üstü genellikle su son 4 gündür 9 gibi yatırıyorum gece saat 3 e kadar top atsan dahi uyanmıyor onu tavsiye edebilirim sana en azından 6 saat sen de uyuyabilirsin

Canim bebegin gaz sancisi vardir ben infacol diye bir ilac kullandim cok iyi geldi bir iki cay kasigi rezene cayi ver doktor bana soylmisti bebegine masaj y karin ustu yatir yorulsun bide gece yatirmadan once sutunu Icir yatir hemengece biraz daha uzun uyur ayaklarini karnina dogru it karnina masaj yap cok agliyorsa evde ekektrik supurgesinii camasir makinasini ac cok sakinlesiyor hem gunluk temizligini yaparsin hem bebegini uyutursun sana radyo bebegi tavsiyeederim orda bu seslerde var beb bebegim uyumadiginda radyo bebekkle uyutuyorum google yaz cikar

S.a. bacilarim...
Bacim 6 saat ac kalmasi icin cok uzun bir sure degil mi ?
Benim oglumda yarin tam 2 aylik olacak...
Ben her aksam duzenli 2 saattte bir kalkar emzirr altini degistirir yatarim...
Bazen gc uyandigim oluyor vicdanen rahatsiz oluyorum oglum ac kaldi diye...
Ben mi cok sik besliyorum acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…