Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet arkadaslar ilk bebegi uc dort aylikken ikinciye hamile kalan varmi
varsa cinsiyetleri farklimi ayni mi $simdiden tesekkurler
canım burdada buldum sen :) benim annem var eylülde ablamı doğurmuş..aralıkta diğer ablama hamile kalmış..
ablanlarin dogum tarihini ve aylarini yazarmisin canim
Benim ablam var ilk 2 çocuğu 13 ay aralı doğdular.İkiside oğlandı![]()
komşum var öyle...
ilk kızı doğduktan 3 ay sonra tekrar hamile kaldı...
o da kızdı... :)
ben hani üst üste hamile kalınca genelde aynı cinsiyette olduğunu duymuştum.Cinsiyet farklı istiyorsnıız iki çocouk ararası yaşın 3 ve katlarıymış tabi bu da bir tez..3-4 ay sonra hamile kalapta farklı cinsiyette olan mutlaka vardır..
arakadaslar cook tesekkurlerrr bende kk dan arastirmistimmm
Kızlar benim adım Özlem öncelikle...
Sıkı durun;eyvahedigeldismile
Benim 6.5 aylık bebeğim var ve 5 aylık hamileyim..Kırkım çıkar çıkmaz hamile kaldım anlayacağınız...Bi oğlum var işte bu karnımda ki kız nasipse..Şimdi yaşadıklarımı düşüncelerimi uzun uza diye yazamıyorum bi yere kaybolmayın..Herşeyi konuşalım..
sonuc ; kizi olmuss
benim bi tanidigim kizina tedaviyle kaldi ne olsa sut korur diye bebegi 3 aylikken ogluna kaldii
sonuc ;yine farkli cinsiyet
kk dan efe_can ikinci kizi cok kucuktuu suan oglu kucagindaaa
ikinci bebegime kızım 4 aylıkken gebe kaldım. spontan. bir sıkıntı yasamadım. dikisler, erken dogum vs. vs...
her ikiside sezaryen dogum oldu.
saglıkla.
kinci bebegime hamile kalınca bardagın hep dolu tarafından yanastı dr'larım. zira zor gebe kalanlardanım. basından beri hep istedik yavrumu. hic vazgecmedik. dolayısıyla kızım 13 aylıkken oglum merhaba dedi katıldı ailemize. komplikasyon yasamadım. ne dikislerim patladı ne de baska kotu bir sey...
sonuc ; oglusu olmuss tickerinde gordummm
28 yasında 3 sefer tup bebek denedi üçünçüde tutdu oğlu oldu sonra 1 sene gecmeden kendiliğinden kızına hamile kaldı oda çok şaşırdı
bunlari bulmustummmmm
rabianin dedigi buydu egemcim ilki 3 aylikken ikinciye kalirsa cinsiyeti farkli olabiliyormuss
Canımya benim annemde tutmadı ama yaşım genç olsa denerdim yine de..Ben de kızımA 10 aylıkken HAMİLE KALMIŞTIM mantar tedavisi ve sinüzit için ağır antibiyotik kullanmıştım doktor bebeği aldı çok ağır antibiyotikler doğuramassın dedi.acaba erkek mi,ydi.)))))[/Q
A