Bebeği bahçeye çıkarmak.

Çıkın dışarı onlara denk gelseniz bile uzaktan bi selam verin çok yaklaşmayın, yaklaştırmayın

Git letgo dan dolap dan filan ikinci el bebek arsbasi al bebeğini de her gün gezdir yaz günü içeri tikilma gerçekten. Hem gezmeye alışsın ilerde çok yorar seni. O kadınların yanına götürme ama sürekli evde de durma

Uzak durun komşulardan

3,5 aylık bebek kucakta da gezer ne olacak ki

Sırt çantanız varsa eşyanızı ona koyun diyeceğim de eşya vs ye de gerek yok

Alacaksın cebine olan paranı kimliğini telefonunu anahtarını bir mendil bebeğe de şapka

Alıp kucağına yürüyeceksin sokakta bir yer belirleyip oradan da dönüp geleceksin

Oğlum bebekken arabası vardı ama evden uzağa yalnız giderken almazdım çocuğu ayrı arabayı ayrı yönetmek zor

Biz kışın bile böyle çıkardık montları içeri girince çıkartmak zor olurdu sadece

Şimdi yaz ve zaten içeri girmek bir yerde oturmak vs yok

Takma komşuları al bebeği onlardan uzağa doğru yürü gel ama onların yanına inme kim ne derse desin umursama

Sağlıkla büyüt

2. El araba alabilirsiniz, kanguru, ya da Sling e koyabilirsiniz. Kucağınıza alabilirsiniz. Balkonun yeterli olduğunu düşünmüyorum. Çocuk İçin sağlıklı açık hava. Hem farklı şeyler, renkler görür. Kimseyle temas etmek zorunda değilsiniz. Yürüyüş yapıp gelmek, size de bebeğe de iyi gelir. Böyle aman bir şey olmasın diye yetiştirilen çocukların hep daha Fazla hasta Ve sıkıntılı olduğunu gördüm.

hep elinde ıslak bezle, çocuklarına kimse dokunmasın diye büyüten arkadaşım, şimdi çocuklarla bir tatile bile gidemiyor. Çocuklar dışarıda denizde, gezmede devamlı huzursuz ve ağlama halindeler.

komşularla canın istemezse görüşmezsin. Sigara bebeğin direk yanında içilmediği müddetçe, yok sigara içenin tenindeki nikotinden bulaşır diye abartmamak lazım. Normal hayatın içindeyiz, cam fanusta yetişecek bitki değil çocuklar. Elbette dışarı çıkacak, normal hayatın içine adapte olacaklar, bazı Önlemler alınarak.

Back
X