Bebeği benimki gibi olan var mi

İnşallah tez zamanda uslanırlar. Kollarım kas yapmış resmen. Sabah kahvaltısını bırak su bile içmek zor

Bebişini z nasıl hala kaçakçı mi ?
Şuan dişleri kabardığı için ayrıca huysuzlaşıyor ve kucaktan inmiyor malesef.Arada anakucağına koyunca oturuyor ama yanında olmam ve onunla konuşmam şartı ile. Resmen kucakta tasımaktan boynumda fıtık çıktı Ama napalm canı sağ olsun. Sizde durum nasıl?

Bende de bel fıtığı olacak sanırım
BacKlarım kasılıyor belim kopuyor
Biz de 5 buçuk aylık olduk bizimki bana mutfaktan su alma zamanı bile vermiyor
Ben yanında olsam da kaldırmam için elinden geleni yapıyor
Ayarı bozuk radyo gibi hep mızmız
Oturuyor mu sizinki ?

Destekle biraz biraz oturuyor. Bugün ek gıdaya gecebileceğimizi söyledi dr.Şimdi de ek gıda mücadelem başlıyor.
Aynen ayarı bozuk radyo gibi Birde bağırmasını öğrenince çok hoşuna gitti mızıltıların arasında çığlık atıyor hemde kulağımın dibinde. Çok komik

Bizimki 4 aylıkken çok çığlık atardı
3 aylıkken ağzı laf dolu idi
Hepsini bıraktı sadece ağlıyor son zamanlarda
Ek gıda için 180 gün tamamlandı mi bazı yerlerde desteksiz tam oturunca geçilmeli diyor.

Uyku durumu nasıl bizimki sadece kucakta gezerek uyuyor
1,buçuk ay sonra işe başlayacağım

İşte cevabınız:

180 olmasına 1 hafta var. Bugün kontrol günüydü Dr u gecebilirsiniz dedi.
Benim ki de önce kucakta uyuyordu ama zorla ayakta sallamaya alıştırdım. Çünkü artık taşıyamıcak hale geldim. Bu sefer de gün içerisinde hep ayakta yatağına koyunca uyanıyor. Ama gece banyodan sonra mama sonra sallıyorum o zaman yatağında uyuyor. Siz işe başlayınca kim bakacak? İnşallah işe başlamadan önce düzene girer.

Valla oğlum 3.5 aylık oldu.
Kucaktan inmiyor.
Daha Anakucagına koymak için eğildiğim an çığlık çığlığa ağlıyor. Sanki ateşe atmış gibi. Mosmor oluyor.
Gündüz uykusu yok neredeyse.
Yaptığım tüm araştırmalara göre kilit nokta uyku.
Uçyeterince uyuyamayan her bebek ağlıyor kucK istiyor huysuz..
Uyku eğitimine başlıycam inş. 2 hafta sonra.
Önce psikolojik olarak hazırlanmam lazım tabiki.
Yüzde bi milyon çılgın gibi ağlayacak

Bakacak kimsem yok
Annemde bel fıtığı var
Ben bakarım diyor ama bakamaz
Bakıcı arıyorum
Bakıcı da sürekli ağlayan kucak isteyen bir bebeğe bakar mi bilmiyorum

Bizimki 6 aylık oldu
Hala aynı
Aynen dediğin gbi daha eğilirken ağlıyor
3 aylıkken daha kolaydı
Şuanda coklkkkk zor
Bugün ilk defa çok ağladım artık harap oldum
Normalde durmayan bebeğe uyku için eğitim veremedim
Kucakta uyuyo bizimki ev gezerek
Sen nasıl uyutuyorsun ?

Bakacak kimsem yok
Annemde bel fıtığı var
Ben bakarım diyor ama bakamaz
Bakıcı arıyorum
Bakıcı da sürekli ağlayan kucak isteyen bir bebeğe bakar mi bilmiyorum
İşe başlamadan 1 2 hafta önce bakıcı başlarsa hem o sırada siz biraz dinlenirsiniz hemde bakıcıya alısır. Hiç belli olmaz. Siz ek gıdaya gectiniz mi?

İşe başlamadan 1 2 hafta önce bakıcı başlarsa hem o sırada siz biraz dinlenirsiniz hemde bakıcıya alısır. Hiç belli olmaz. Siz ek gıdaya gectiniz mi?
Bakıcı o ara kaçmasın da
Hayır basını tam dik tutması gerekiyormuş ek gıda için ve en az 180 günü doldurması
Daha 1 haftamız var

Bakıcı o ara kaçmasın da
Hayır basını tam dik tutması gerekiyormuş ek gıda için ve en az 180 günü doldurması
Daha 1 haftamız var
Yok kaçmaz. Benim bebeğimin sıkıntısı prematüre. İlk emdi ama sütüm yaramadı. Kilo alamadı. Çok ağladı. Hiç susmadı. Dr mama verdi karnı doyunca biraz iyi oldu. Sonra yine başladı şiddetli ağlama krizlerine 3 gündür ek gıdaya gecince mutlu oldu. Yoğurtdan sonra daha sakinleşti. Ama acıkınca yine deliriyor. Beni en çok yoran kucakta da çatlarcasına ağlaması

Bizde inek sütü alerjisi şüphesi de var
Kakada kan ve mukus vardı
Test yaptırdık temiz cıktı ama testler bebeklerde kesin sonuç vermiyormuş sanirim
Biraz korkuyorum ek gıda sürecinden de
Yani bebeğimde birsey mi var diyorum çok ağlıyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…