- Konu Sahibi victoryvivi
-
İnşallah tez zamanda uslanırlar. Kollarım kas yapmış resmen. Sabah kahvaltısını bırak su bile içmek zorBizimki de beş aylık
Bizde de vardı sallanan ana kucağı
Verdim geçenlerde boşa yer kaplıyor
Zormuş evet
Sanki sırtında bıçak var
Beni de oturtmuyor
Kucağımda otursam o da yok
İlla ayağa kalkıp evi gezeceksin .
Bebişini z nasıl hala kaçakçı mi ?5 aylık. Ama 2 gündür biraz biraz elektrikli ana kucağına alıştırmayı başardım. Biraz kolum dinlendi. Resmen kas yaptım:) Çok zormuş
Şuan dişleri kabardığı için ayrıca huysuzlaşıyor ve kucaktan inmiyor malesef.Arada anakucağına koyunca oturuyor ama yanında olmam ve onunla konuşmam şartı ile. Resmen kucakta tasımaktan boynumda fıtık çıktıBebişini z nasıl hala kaçakçı mi ?
Bende de bel fıtığı olacak sanırımŞuan dişleri kabardığı için ayrıca huysuzlaşıyor ve kucaktan inmiyor malesef.Arada anakucağına koyunca oturuyor ama yanında olmam ve onunla konuşmam şartı ile. Resmen kucakta tasımaktan boynumda fıtık çıktıAma napalm canı sağ olsun. Sizde durum nasıl?
Destekle biraz biraz oturuyor. Bugün ek gıdaya gecebileceğimizi söyledi dr.Şimdi de ek gıda mücadelem başlıyor.Bende de bel fıtığı olacak sanırım
BacKlarım kasılıyor belim kopuyor
Biz de 5 buçuk aylık olduk bizimki bana mutfaktan su alma zamanı bile vermiyor
Ben yanında olsam da kaldırmam için elinden geleni yapıyor
Ayarı bozuk radyo gibi hep mızmız
Oturuyor mu sizinki ?
Bizimki 4 aylıkken çok çığlık atardıDestekle biraz biraz oturuyor. Bugün ek gıdaya gecebileceğimizi söyledi dr.Şimdi de ek gıda mücadelem başlıyor.
Aynen ayarı bozuk radyo gibiBirde bağırmasını öğrenince çok hoşuna gitti mızıltıların arasında çığlık atıyor hemde kulağımın dibinde. Çok komik
Kızlar selam
4 ayını dolduran acayip gazlı bir kızım var
İlk 2 ay gece gündüz memede yaşadı
2 Aydan sonra sadece emmek için meme aldı acıktığı zaman
Ve doğduğu günden beri kucakcı kendisi
Sakin alıştırmışsın demeyin
Hastaneden eve geldik
Yatağına koyduğum anda morarırcasına ağladı
Sakinleştirmek için aldım hep geri koydum yine ağladı yine yine derken 4 ayı geride bıraktık
Sadece mıkırdansa ya da az ağlasa belki sabreder beklerdim ama çok canından parça kopuyor gibi ağlıyordu
Bebeği Benim bebeğim gibi olanlar
Bu durum ne zaman sona eriyor
Sürekli kucakta olmak ve evi gezmek istiyor
Kucakta oturarak da durmuyor
Abartmıyorum yatağında ya da koltukta bir dakika bile durmuyor
Eşimle sürekli evi geziniyoruz
Eşim yokken canım çıkıyor
Bir WC gitsem ağlamaktan helak oluyor
Kanguru sling al demeyin onları da sevmedi
Ne zaman kendi kendine durur hale gelecek
İki tane oyun halısı var sevmiyor
Müzikli yatağı var sevmiyor
Müzikli salıncağı var durmuyor
180 olmasına 1 hafta var. Bugün kontrol günüydü Dr u gecebilirsiniz dedi.Bizimki 4 aylıkken çok çığlık atardı
3 aylıkken ağzı laf dolu idi
Hepsini bıraktı sadece ağlıyor son zamanlarda
Ek gıda için 180 gün tamamlandı mi bazı yerlerde desteksiz tam oturunca geçilmeli diyor.
Uyku durumu nasıl bizimki sadece kucakta gezerek uyuyor
1,buçuk ay sonra işe başlayacağım
Bakacak kimsem yok180 olmasına 1 hafta var. Bugün kontrol günüydü Dr u gecebilirsiniz dedi.
Benim ki de önce kucakta uyuyordu ama zorla ayakta sallamaya alıştırdım. Çünkü artık taşıyamıcak hale geldim. Bu sefer de gün içerisinde hep ayakta yatağına koyunca uyanıyor. Ama gece banyodan sonra mama sonra sallıyorum o zaman yatağında uyuyor. Siz işe başlayınca kim bakacak? İnşallah işe başlamadan önce düzene girer.
Bizimki 6 aylık olduValla oğlum 3.5 aylık oldu.
Kucaktan inmiyor.
Daha Anakucagına koymak için eğildiğim an çığlık çığlığa ağlıyor. Sanki ateşe atmış gibi. Mosmor oluyor.
Gündüz uykusu yok neredeyse.
Yaptığım tüm araştırmalara göre kilit nokta uyku.
Uçyeterince uyuyamayan her bebek ağlıyor kucK istiyor huysuz..
Uyku eğitimine başlıycam inş. 2 hafta sonra.
Önce psikolojik olarak hazırlanmam lazım tabiki.
Yüzde bi milyon çılgın gibi ağlayacak
Ne Zaman düzeldi ?Benim kizimda boyleydi kış boyunca bebek arabasiyla evde gezindik o bize iyi gelmisti
Yasina girmesine 10 gün kala yürümeye basladi yurudukten sonra rahatladim o konudaNe Zaman düzeldi ?
Aman allahım o kadar sürdü müYasina girmesine 10 gün kala yürümeye basladi yurudukten sonra rahatladim o konuda
İşe başlamadan 1 2 hafta önce bakıcı başlarsa hem o sırada siz biraz dinlenirsiniz hemde bakıcıya alısır. Hiç belli olmaz. Siz ek gıdaya gectiniz mi?Bakacak kimsem yok
Annemde bel fıtığı var
Ben bakarım diyor ama bakamaz
Bakıcı arıyorum
Bakıcı da sürekli ağlayan kucak isteyen bir bebeğe bakar mi bilmiyorum
Bakıcı o ara kaçmasın daİşe başlamadan 1 2 hafta önce bakıcı başlarsa hem o sırada siz biraz dinlenirsiniz hemde bakıcıya alısır. Hiç belli olmaz. Siz ek gıdaya gectiniz mi?
Yok kaçmaz.Bakıcı o ara kaçmasın da
Hayır basını tam dik tutması gerekiyormuş ek gıda için ve en az 180 günü doldurması
Daha 1 haftamız var
Bizde inek sütü alerjisi şüphesi de varYok kaçmaz.Benim bebeğimin sıkıntısı prematüre. İlk emdi ama sütüm yaramadı. Kilo alamadı. Çok ağladı. Hiç susmadı. Dr mama verdi karnı doyunca biraz iyi oldu. Sonra yine başladı şiddetli ağlama krizlerine 3 gündür ek gıdaya gecince mutlu oldu. Yoğurtdan sonra daha sakinleşti. Ama acıkınca yine deliriyor. Beni en çok yoran kucakta da çatlarcasına ağlaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?