Bebeği bir şey yemeyen ve kilo alamayanlar fikirlerinizi alabilir miyim :(

Dr tanıdıgıma sormustum yıyecegını arttırabılır mıyım dıye o yemek ıstedıgı kadar ver yoksa reflu olusur mıdesı mınnacık demıstı. kı sızın bebegınızde var zorlarsanız ılerler

Reflü var aynı zamanda.reflü iştahsızlık yapar mı
Sizde de mi var. Çok kötü yaa benim ki sürekli kusuyordu, arada yine kusuyor. Üstü başı batiyordu. Artık alışkanlık olmuş. İstediğini yazmazsan boguruyor, kusuyor. Çocuk gastroloji bölümünden randevu aldık. Gidicez yarın bakalım :(

Bebegin boyu kilosu orantisi nasil ? Onlar uyusuyorsa sorun olmaz. Benimde cocugum 17 aylik hic bir yiyecegi sevdiremedim ona hala bütün gün emmek istiyor o yüzden maalesef sana bir yardimim dokunmaz. Ama meyve püreleri yedirmeye calis kasiklan belki de disi cikiyordur ondan istahsizdir

Yapmaz mı yapar elbette midesi rahatsız olduğunda yiyemez zorlamayın lütfen reflüsünü tedavi ettirin o düzeldikce istahı yerine gelecektir. bır seylerı zorlayıp verirseniz midesi daha da kötü olur.
Doktor a götürdük reflü için bir ton ilaç verdi gaviscon Bİle verdi. Böbrek yetmezliği ne sebep olduğunu duydum ve kullanmadım .1 yasına kadar geçer dediler kullanmalı mıyım şimdi tereddüt ettim

Milupanın ve hippin cam kavanozda hazır çorbaları var. Benim kızım geçen sene tam sizin kızınız kadardı. Yemiyordu. O çorbalarla yavaş yavaş alıştı. İkiye bölüp yediriyordum. Yalnız şu an çok sıcak ondan da yemiyor olabilir.

Kızım şimdi 17 aylık ve sadece 10 kilo. Takmıyorum. Sağlıklı ve mutlu olduğu sürece...

Bebegin boyu kilosu orantisi nasil ? Onlar uyusuyorsa sorun olmaz. Benimde cocugum 17 aylik hic bir yiyecegi sevdiremedim ona hala bütün gün emmek istiyor o yüzden maalesef sana bir yardimim dokunmaz. Ama meyve püreleri yedirmeye calis kasiklan belki de disi cikiyordur ondan istahsizdir
Evet galiba dişte başladı.gelişimi geri değil fakat çok zayıf kilosu 6buvuk boyu da65 cm 50 cm doğmuştu

6 aydan sonra bebekler daha az kilo olir ilk dogdugu gibi kilo alsa bir yasina kadar 20 kilo olurdu bebekler. Bebegin hareketlencek artik fazla kilo almamasida o yüzden.
Ama hic birsey yemiyorsa o ayri tabi birseyler yemesi lazim. Emziriyormusunn daha

6 aydan sonra bebekler daha az kilo olir ilk dogdugu gibi kilo alsa bir yasina kadar 20 kilo olurdu bebekler. Bebegin hareketlencek artik fazla kilo almamasida o yüzden.
Ama hic birsey yemiyorsa o ayri tabi birseyler yemesi lazim. Emziriyormusunn daha
Evet emiyor hala yese de çok az mikta r git gide artırılmalı fakat kabul etmiyor işte.

Denedim yğurda koydum gecen öğürdü.bir yumurta sarısı mı bahsettiğiniz .ölçü olarak ne kadar olsun kahvaltısı?bir gafta sonunda tam bir yumurta sarısıyenebilşr yazıyor

Bizde ek gıdaya çok zor geçtik günde kaç kez birsuru şey yapıp çöpe attığımi bilirim, meyve pureleri kurtarım oldu, mesala elmayı yada armudu cam rendeden geçirip 1 tatlı kaşığı irmikle pisiroyordum içine muz ekliyordum bunu severek yiyordu şuan bol sulu şeftali ile irmiği pisirip muzla yediriyorum hala seviyor tabi azar azar başlamak gerek ayına uygun meyvelerle, sonra çorbalar, kahvaltı arttı menulerimiz sabırlı olmak gerek mutlaka yiyecektir bide hemen emzirme arkasına ek gıda vermeyin, 2 saat geçtikten sonra deneyin

Bizde ek gıdaya çok zor geçtik günde kaç kez birsuru şey yapıp çöpe attığımi bilirim, meyve pureleri kurtarım oldu, mesala elmayı yada armudu cam rendeden geçirip 1 tatlı kaşığı irmikle pisiroyordum içine muz ekliyordum bunu severek yiyordu şuan bol sulu şeftali ile irmiği pisirip muzla yediriyorum hala seviyor tabi azar azar başlamak gerek ayına uygun meyvelerle, sonra çorbalar, kahvaltı arttı menulerimiz sabırlı olmak gerek mutlaka yiyecektir bide hemen emzirme arkasına ek gıda vermeyin, 2 saat geçtikten sonra deneyin
Hiç yemek düzenimiz yok ki.evet gerçekten de bazen emzirme ardından yani yarım saat sonra falan yedirmeye çalışıyorum.mesela elmanın tamamına mı yapıyorsunuz irmik bırakıp pişiriyor Musunuz

Erken mi doğdu bebeğiniz??? Benim kızım da zayıf erken doğdu 2200, şuan 10 aylık 7.900 ama çok şükür yiyor çok hareketli ve doğum kilosundan zayifiz
hayır erken dogum degıl 3 gunluk ıken amelıyat oldu cok kan kaybettı kan degerlerı duzelmıyor. (sakrokoksigeal teratom adında kotu huylu tumor ıle dogdu dunyada ender rastlanılan bır hastalık) gormelısınız mınnacık ama hamdolsun

Hiç yemek düzenimiz yok ki.evet gerçekten de bazen emzirme ardından yani yarım saat sonra falan yedirmeye çalışıyorum.mesela elmanın tamamına mı yapıyorsunuz irmik bırakıp pişiriyor Musunuz

6. -7. Ayda yarım elma yapıyordum gaz problemimiz vardi, yarım elmayı cam rendeden geciriyodum öyle posa gibi oluyor putursuz içine yarim elmaya sanırım 1 çay kaşığı irmik ekleyip pisiriyordum kapatınca muz ekliyordum sicakligiyla, şuan sulu seftaliyle yapıyorum ama şeftali sizin bebisin ayına uyar mı bilmiyorum, elmayı deneyin armudu emzirmeden 2 saat geçsin ama

hayır erken dogum degıl 3 gunluk ıken amelıyat oldu cok kan kaybettı kan degerlerı duzelmıyor. (sakrokoksigeal teratom adında kotu huylu tumor ıle dogdu dunyada ender rastlanılan bır hastalık) gormelısınız mınnacık ama hamdolsun

Geçmiş olsun rabbim şifa versin umarım biranonce toparlar, zayıf olsun ama sağlığı yerinde olsun, bebeklerin hastalıkları çok zor çok çaresiz hissediyor insan kendini rabbim korusun meleklerimizi

Geçmiş olsun rabbim şifa versin umarım biranonce toparlar, zayıf olsun ama sağlığı yerinde olsun, bebeklerin hastalıkları çok zor çok çaresiz hissediyor insan kendini rabbim korusun meleklerimizi
Amin inşallah. ben de bu dusunceden yanayım saglıklı sıhatlı olsunlar kılo alınır

Back
X