Çocuk Hastalıkları Bebeği bronşiolit olan var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

artemisasia

çokşükürbinşükür
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
830
1.021
46
Merhaba arkadaşlar
Benim bebeğim şu anda 5,5 aylık,
2,5 aylıkken bronşiolit oldu. Hastalığı çok zor atlattık. Defalarca nefessiz kaldı. Hala kuru kuru öksürüğü var ve iki gündür hastalık tekrarlıyor gibi :KK43: çok korkuyorum
Bu hastalığı gecirip tamamen kurtulan var mı ? Varsa önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar
2,5 aylıkken bronşiolit oldu. Hastalığı çok zor atlattık. Defalarca nefessiz kaldı. Hala kuru kuru öksürüğü var ve iki gündür hastalık tekrarlıyor gibi :KK43: çok korkuyorum

Bizde 8 aylıktı sanırım doktor bu teşhisi koydu. 2 hafta sadece emdi bebeğim hiç bişey yemedi. İlaçları içiremedim hep çıkardı çok fenaydı.
Eviniz çok kuruysa nem yoksa buhar makinası alın. Geceleri evi çok sıcak yapmayın çocuğun boğazını kurutur öksürüğünü arttırır. Bize bu tavsiyeleri vermişlerdi. Şimdi 2 aydır iyiyiz çok şükür.. Geçmiş olsun bebişe

Benim de oğlum on aylikken geçirdi.kresteydi o zaman.Dr buhar tedavisi baslatti.ilaçlar obuhar kadar etkili degilmis. Kalabalık ortamdan uzak tut. Mümkünse evine buhar makinesi al.ama dikkat et hava nemlendirixisi değil su ağza takilanlardan.geçmiş olsun kardesim

Cok gecmis olsun.Benimde oglum bronsite dogru gidiyo dediler bogazlari tamemen kapanmisti kulaklarina kadar iltihap ilerlemisti 2sise antibiyotik kullandik malesef gecmeyinde baska cocuk doktoruna gorurdum igne verdi bunlar 1bucuk ay once oldu tabi oglumda 2yasina gircek igne cok iyi geldi bide daha bebek diye fisfis yerine eve su hastanelerde olan icine ilac koyuyoruz ya o makineden aldim buhar halinde cikiyo ilac hava doktor istedi tabi onuda kullandik bi hafta ve cok sukur oksuruk hirilti kalmadi

Hanımlar yazmış zaten aynen bulunduğu oda çok kuru olmasın.
Kalabalık ortamlara çok çıkarma.
Ve dr verdi mi bilmiyorum buhar iyi geliyor.
Eltimin kızı bronşit. Bunlara dikkat edince biraz düzeliyor.
Yeğenim de 3 aylıkken olduydu iyileşti ama en ufak ihmalde yine nüksediyor. Dikkat etmen lazım.

Teşekkür ederim arkadaslar... Buhar makinasini önermedi doktorumuz ama acile gittiğimizde buharla açılmıstı. Dr.la bu konuyu gorussem iyi olacak..

Merhaba arkadaşlar
aynı bizim şu anki halimiz :KK43:

X