Bebeği çok aşağıda hissetmek

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Merhaba 17 haftalık hamileyim bugün bebek resmen vajinamda hareket ediyor endişendim herhangi akıntım farklı durumum yok normal midir?

Daha birkaç hafta aşağıda hissedeceksiniz ve Normal yani

Merhaba 17 haftalık hamileyim bugün bebek resmen vajinamda hareket ediyor endişendim herhangi akıntım farklı durumum yok normal midir?
Benimde oylr daha önce iki doğum yaptım böyle biseyle karşılaşmadım bende 21hamileyim

Benimde oylr daha önce iki doğum yaptım böyle biseyle karşılaşmadım bende 21hamileyim
Cinsiyeti ayni mi ya da plesentaniz olmasi gerektigi yerde mi ona da baktirin benim haftam ilerledi bebek yine cok asagilardan harekertler yapiyor sanirim boyu uzun ben sadece o kismi anliyorum

Cinsiyeti ayni mi ya da plesentaniz olmasi gerektigi yerde mi ona da baktirin benim haftam ilerledi bebek yine cok asagilardan harekertler yapiyor sanirim boyu uzun ben sadece o kismi anliyoec
Aynı Cinsiyeti kız iki kızım var buda kız Dr sordum nolmar dedi endiselenicek bişey yok dedi olması gelekti yerde size Dr ne dedi

Benim plesentam ilk haftalar asagida cikiyodu simdi yukarida 25. haftadayim endiselenmeye gerek yok karin buyudukce yerini aliyor sanirim bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…