Çocuk Hastalıkları bebeği doğum sırasında kakasını yutan anneler bakar mısınız?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

misskokulumm

2 kızım 1 oğlum 🧿🧿🧿
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
7.245
17.396
773
41
benim bebeğim doğumda kakasını yuttu..ağlayamamaış doğduğunda,23 gün kuvezde kaldı bunun 7 günü solunum cihazındaydı..antibiyortik tedavisi aldı..çok şükür şuanda fiziksel olarak gelişimi hareketleri çok güzel 8 ayın içindeyiz.. tabi sürekli takipteyiz beyinde hasar olur olmadığını bilmiyoruz bu tür olaylarda öğrenme güçlüğü yaşanabiliyormuş??
8. ayın içindeyiz beni tanıyor tepkileri gayet güzel yalnız hece çıkartmıyor,bye bye yapmıyor..
beşından bizim gibi bir olay geçip bebeği büyüyenlerde bir problem kaldı mı acaba?
cevap veren olursa çook sevinrimm

CANIM;yengemin bebeğide kakasını yutmuştu hastanede kaldı birkaç hafta biliyorum.fakat şimdi 13 aylık gayet iyi.tek bildiğim sık hastalanıyordu.hastane hastane geziyorlardı.birkaç ay önceye kadar.şu an iyi birkaç gün önce gördüm.emekliyor tutunarak yürüyordu.kelimeleri baba,dede,alo,pepe,by by vs.hepsini söylüyor

Hanfendı merhaaba suan aynı durumu ben yasıoryırm sızın coocuk nasıl okdu umarım saglıgı yeırndedır sırf sıze ulasmak ıcın uye oldum guzel bı habrr veırırsınız inşallah

Back
X