Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm bana 3 embriyo ucuncu gun embrıyosu transfer edildi tek yumurta ikiziydi ama gelişmesinde sıkıntı vardı kalp atışınıda gec duymuştuk pazartesi kürtajla alacaklar iki ay sonra ikinci adetinde gel dedi bnm eşimden kaynaklanan sorun olduğu için bnde olmadığı için ilkte tutmuştu ama bu tedavide nasıl olurum bilmiyorumKacinci gun kac embriyo transfer edildi neden dustu arastirildimi kac yasindasin
rabbm tekrar anne baba olmayı nasip etsin inşallh dediğin gibi bu bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallh ne yapalım kader kısmet tekrar tedaviye nasıl baslıycak peki yine yumurta olması için iğne mi kullandıttıracak yaada senin donmus embriyon varmıydıAyni durumdayiz canm Allah en kisa zamanda kucaklarimizi doldursun insallah benm tedavim bu ayin sonun da basliycak Yasmin ilaci Verdi adet ol 3.gun gel dedi
Benim de ilkim de tuttu 5.gun embriyolari 3 tane transfer edildi doktoruma guvenmiyorm artik adetime 6 gun Kala transfer yapildi igneler gec etki etti AMA hic bir doktor 6 gun Kala yapmiyormus her neyse bebek tutundu 4 hafta 4 gunlukken dustu doktor olacak kisi kan sulandirici igneyi en dusuk doz da vermis kan pihtilasmasi olmus bende adetime de 6 gun Kala yapilinca bebek dustu suan 3 tane dondurulmus embriyom var Yasmin ilaci Verdi adet olnca 3.gun gel dondurulmuslari transfer ederiz dedi ilacin icerigini okudm hamile kalmayi onluyor insallah embriyolarim tutunur eger ki tutunmazsa verdigi ilactan uyuz oldm doktoruma tek bildigi Para verdigimjz parayi direk cebe atiyor benin psikoljm noldu hic umrunda degil[/QUOTE
Valla bnde ilk defa duydum adete 6 gun kala nasıl oluyo ya tedaviye adetin ikinci gunu başlamadın mı hemn bekletmeden yumurta toplanıyo bnm 18 gun vardı adetime transfer yapıldığında senin yine dondurulmuş varmış bnm oda yok bu seferde babam maddi olarak yardım edecekte yaptırcaz rabbm yardımcımız olsun
6 gün kala transferde ilk kez duydum ama yasmin doğum kontrol hapı yumurtlamayı baskılar embriyon olduğu için ilacı vermiş olabilir. dr una güvenmiyorsan değiştir mutlaka güven çok önemli.Benim de ilkim de tuttu 5.gun embriyolari 3 tane transfer edildi doktoruma guvenmiyorm artik adetime 6 gun Kala transfer yapildi igneler gec etki etti AMA hic bir doktor 6 gun Kala yapmiyormus her neyse bebek tutundu 4 hafta 4 gunlukken dustu doktor olacak kisi kan sulandirici igneyi en dusuk doz da vermis kan pihtilasmasi olmus bende adetime de 6 gun Kala yapilinca bebek dustu suan 3 tane dondurulmus embriyom var Yasmin ilaci Verdi adet olnca 3.gun gel dondurulmuslari transfer ederiz dedi ilacin icerigini okudm hamile kalmayi onluyor insallah embriyolarim tutunur eger ki tutunmazsa verdigi ilactan uyuz oldm doktoruma tek bildigi Para verdigimjz parayi direk cebe atiyor benin psikoljm noldu hic umrunda degil
bn güçlüde olsam iki aydan önce baslamıyo doktrum tedaviye bunada sukur en azından tekrar tedavi olma gibi imkanım var rabbm sabrımı versn inşallh bnm nefes alma kaynağımdı bu bebekler tek içten güldüğüm zamanlarımdı eşim ailem bebeklerden cok bana üzülüyor kac gundur aldırmam diye aglıyorumallah yardımcın olsun canım. benim de sana benzer bir durumum oldu. tedavi ile gebelik oluştu ama malesef boş gebelik nedeniyle 30 martta kürtaj oldum. kürtajdan 35 gün sonra adet oldum ve tedaviye başladım tekrar. rezerv azlığı sorunum var. ne kadar güçlü atlatırsan bu durumu ve bunu dr una ne kadar yansıtabilirsen okdr kısa sürede tedaviye başlarsın. çok zor anlayabiliyorum ama Rabbime sığın ondan başka gidecek kapımız yok....
hangi sehirdesinAyni durumdayiz canm Allah en kisa zamanda kucaklarimizi doldursun insallah benm tedavim bu ayin sonun da basliycak Yasmin ilaci Verdi adet ol 3.gun gel dedi
hangi şehirdesin senallah yardımcın olsun canım. benim de sana benzer bir durumum oldu. tedavi ile gebelik oluştu ama malesef boş gebelik nedeniyle 30 martta kürtaj oldum. kürtajdan 35 gün sonra adet oldum ve tedaviye başladım tekrar. rezerv azlığı sorunum var. ne kadar güçlü atlatırsan bu durumu ve bunu dr una ne kadar yansıtabilirsen okdr kısa sürede tedaviye başlarsın. çok zor anlayabiliyorum ama Rabbime sığın ondan başka gidecek kapımız yok....
ankara...hangi şehirdesin sen
bana da 2 ay demişti drum ama yumurtaları görünce başlamaya karar verdik.bn güçlüde olsam iki aydan önce baslamıyo doktrum tedaviye bunada sukur en azından tekrar tedavi olma gibi imkanım var rabbm sabrımı versn inşallh bnm nefes alma kaynağımdı bu bebekler tek içten güldüğüm zamanlarımdı eşim ailem bebeklerden cok bana üzülüyor kac gundur aldırmam diye aglıyorum
bnde kayserideyim bndende 19 yumurta toplandı 5i döllendi 3u transfer oldu 2 tane diye bnmkini kalitesiz diye dondurmadılar inşallh bnm doktrda erken tedaviye baslar diycemde işinin uzmani sanmam yani iki aydan gel kontrole dediBende nevsehirliyim benden 21yumurta toplanmisti 16si dollenmis doktorum 3unu bana transfer etti 3unude dondurduk suan da sordugum da ise daha fazla dondurulabiliyor dedi ozaman ise sadece 3 demisti doktorum cok pot kiriyor dondurulmuslarda onda bu seferde onla deneyim insallah bebeklerm yine tutunur kucagma alirm insallah
ankarada iyi dktorlar vardırankara...