Bebegi emmeyen varmı...

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
26 kasımda dogum yaptım..gogsumu silikonla bebeişim zar zor emiyor.. ne yapmalıyım ne olur fikir verin..sutum var..hastanede mama verdiler...emmeyince şimdide emmek istemiyor...sagıp veriyorum..cok moralsizim

Canım sana tavsiyem sağdığın sütü biberonla bebeğin uyurken vermen, ağlasa da uyanıkken sadece göğsünü ver. Belki de zor yerine kolayı seçiyordur, anneyi emerken biberon gibi olmuyor tabi daha çok efor sarfetmesi lazım :) Ben sezeryanla doğum yaptım. Sütüm olmadığı için hastanede 2 gün mama verdiler ama sütüm olmasada ben hastanedede sürekli emzirdim. Eve geldiğimizde de sadece uykusunda biberonla mama yedirdim. 5.gün çok az sütüm geldi, aynı şekilde pompayla sağıp gelen sütü uykusunda yedirdim, uyanıkken göğsümü verdim. Çok şükür bebişim unutmadı göğsümü doktorumuzun tavsiyesiyle şu anda mamayıda tamamen bıraktık sadece beni emiyor. Sütüm çok değil ama inşallah emmeye devam eder...

26 kasımda dogum yaptım..gogsumu silikonla bebeişim zar zor emiyor.. ne yapmalıyım ne olur fikir verin..sutum var..hastanede mama verdiler...emmeyince şimdide emmek istemiyor...sagıp veriyorum..cok moralsizim

keşke hastanede emzirseydin canım bende sezeryanla doğum yaptım sütüm yoktu ama gene de hiç durmadan emzirdim kızımı bunun için kızım mamayı pek kabullenmedi sütüm 2 güne geldi o zamana kadar ara ara mama yedi gene de emzirdim sen de yılma emzirmeye çalış bi tadını alınca biberonu istemiyor yani benimki öyle şu an mecbur kalınca sağıp versem de almıyo biberonu

benimkide emmiyor emmeye gelince aglıyo direniyo savaş yapıoz malesef ama ben sagsam bile şöle bi sorunum war süt çok çıkıyo 25 cc yi bile bulmuyo ve ikisinin birleşimi bu 25 ccyi bulmuyo hem süt yetmediği hemde emmekte savaş verdiği için mama veriyorum ama günde 3 yada 4 kez de sagıp veryorum ama tık yok malesef

benim oğlumda 1 kasımda doğdu ve hiç emmedi beni taa ki 25 günlük olana kadar... sabırla deneyin derim. çok zor biliyorum göğsünde ağlıyo bi yandan göğsünü tutuyosun çok can sıkıcı biliyorum ama hiç beklenmedik anda emmeye başladı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…