bebeği fıtık ameliyatı olan anneler :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ncb

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
791
90
318
36
arkadaşlar şuan 17 aylık kızımın göbeğinin 3-4 parmak yukarısında fıtık olduğu söylenen bi şişlik oluştu.Tek tedavi yöntemi cerrahiymiş. Bu konuda çok tecrübesiz ve bilgisizim ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum .İlerde daha ciddi sorunlar olmaması açısından ameliyat bi yöntem ama anestezi ve çok küçük olmasından dolayı çok korkuyorum.Şuan grip olduğu için askıya alındı. Bilen veya çevresinde gören arkadaşlar desteğinize ihtiyacım varrrr

Canim seni okadar iyi anliyorumki. Ama korkma benim oglum 43 gunluklen amelyat oldu. Çok korktum cok agladim ama Rabbim yardim etti. Eve geldik oglum eskisi gibi hareketli yaramazdi. Olan bize oluyor. Onlar hemen uyutuyor. Anesteziden once buraz ac kalmasi gerekiyor onu cok taktim ben ama sen sakinn takma bosuna takmisim. Serum takyolar hastanede bebisler rahat ediyor. Sıkıntıni icimde hissettim Rabbim insirah ferahligi versin icine. Umarim faydam olur. Bol bol dua et endise etmemeye calis. Cokkk basit bi ameliyat. Biz hrm fitik hem sünnet operasyonu olduk dusun. Hem kasigi hem pipisi sargidaydi. Bisey anlamadi Allaha sukur. Tekrar gecmis olsun.

mesajınızı yeni görüyorum kusura bakmayın bu arada çok teşekkür ederim Allaha şükür atlatık bizde 15 gün oldu ameliyat olalı herşey yolunda şimdilik ama korku ve stres ne kelime ömrümden ömür gitti sanki rabbim kimseye dermansız dert vermesin sizede çok geçmiş olsun

Benimde 4 aylık kızım. Doğduğu anda doktor farketti göbek fıtığıyla doğdu bnde çok korkuyorum geçmezse amelyat dedi doktor 1 yaşında seni çokkkk iyi anlyrumm. ((

Ameliyat ne kadar sürdü nasıl geçti. Off çok stresli korkunçç . (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…