Bebegi Hidrosefali olup dogum yapanlar

mavi-hayal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
758
627
103
Merhabalar benim bebegim şuanda 22 haftasında ve 17 mm beyin sıvısı var hidrosefali ve beyincik ile beyin dokuları gelişmediği soyledlndi aldırmadım benim gibi olup dogum yapanlardan bilgi istiyorum neler yaşadılar bebeklerinin durumu nasil

Çocuğum yok ama hidrosefali olan öğrencilerim oldu.doğar doğmaz beyne şant denen hortum takıp sıvının karna gitmesini sağlamışlar.ama alet arızalandığında yeniden taktırlıyor.5 yaşındaydı.yürümedede sıkıntı yaşıyordu.önüne öğrencim de tekerlekli sandalyedeydi.konuşmada ve görmedede sıkıntı vardı.ikinci dönem almadım doktoru heran kaybede bilirsiniz demiş.(rehabilitasyon dayım)

Önüne yazılmış öbür öğrencim olacaktı.Ama daha iyi durumda olup normal eğitim alan çocuklar varmış.ilk okul öğretmeni olan arkadaşımın öğrencisi futbol oynuyordu.

Bende 27+5 hamileyim. Bugun 16mm olmuş kesin hidrosefali dedi perinatoloj. 2hafta önce 12mm di. Sizin yazinizin üstünden zaman geçmiş ama durumunuz bana benziyo neler yaşadınız paylaşırsanız cok sevinirim kafam allak bullak oldu....

25 haftalık hamileyim doktorlar Dediler ki senin bebeğinin kafasında su var ve Durduğunda %90 yaşar kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum aynı durumda olan var mı Ve dediki senin bebeğin kafasını gelişmemiş daha ve çok büyük

25 haftalık hamileyim doktorlar Dediler ki senin bebeğinin kafasında su var ve Durduğunda %90 yaşar kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum aynı durumda olan var mı Ve dediki senin bebeğin kafasını gelişmemiş daha ve çok büyük
merhaba bende 29 haftalık hamileyim ve bebeğimin beyninde sıvı birikmesi var 11 mm çıktı inanın 3 günde 4 perinatolog 2 normal dr gittim hepsi korkulacak birsey yok dedi ama takibe alacağız dedi birde kafa yapısı 2 hafta kadar önde ama bunu sorun görmüyoruz dedi bu olabilecek birsey dediler persembe 2 dr daha gideceğiz sizin sıvı kaç mm?bebegin kafası ne kadar önde?birde bizim 23 hafta da detaylı ultrasonda birsey çıkmadı 26 normal kontrolde birsey çıkmadı ama 28 de böyle birseyle karsilastik

merhaba bende 29 haftalık hamileyim ve bebeğimin beyninde sıvı birikmesi var 11 mm çıktı inanın 3 günde 4 perinatolog 2 normal dr gittim hepsi korkulacak birsey yok dedi ama takibe alacağız dedi birde kafa yapısı 2 hafta kadar önde ama bunu sorun görmüyoruz dedi bu olabilecek birsey dediler persembe 2 dr daha gideceğiz sizin sıvı kaç mm?bebegin kafası ne kadar önde?birde bizim 23 hafta da detaylı ultrasonda birsey çıkmadı 26 normal kontrolde birsey çıkmadı ama 28 de böyle birseyle karsilastik
Bebeğim Kafası 3 haftalık ünde, ama sıvı kaç mm Olduğunu bilmiyorum, allah senin Beyni kurusun inşallah bol bol dua et ve şükret inşallah Allah sana yardım eder

Bende 27+5 hamileyim. Bugun 16mm olmuş kesin hidrosefali dedi perinatoloj. 2hafta önce 12mm di. Sizin yazinizin üstünden zaman geçmiş ama durumunuz bana benziyo neler yaşadınız paylaşırsanız cok sevinirim kafam allak bullak oldu....
Siz de beni bilgilendirir misiniz lütfen çünkü ben de şimdi hamileyim ah aynı durumdayız

Back
X