bebegi ilk goren annesi olmaliiii

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kizlar sezeryanla dogumda bebegi ilk goren annenin yakinlari oluyor.iste ne bileyim kayin valide gorumce yada bebegin babasi onu anneden once goruyor..bu duygu beni cok rahatsiz ediyor..off daha cocuk dogmadan bunu taktim.huzursuz oluyorum.nedir bu cokmu sacma bi dusunce.benim gibi dusunen oldumu yoksa ben mi anormalim:)

Kizlar sezeryanla dogumda bebegi ilk goren annenin yakinlari oluyor.iste ne bileyim kayin valide gorumce yada bebegin babasi onu anneden once goruyor..bu duygu beni cok rahatsiz ediyor..off daha cocuk dogmadan bunu taktim.huzursuz oluyorum.nedir bu cokmu sacma bi dusunce.benim gibi dusunen oldumu yoksa ben mi anormalim:)

Epidural sezeryan da ilk seen goruyon ama dgerinde baygın oluyon nsl sn gorcn ki aileye teslim ediyorlar yani bnd düşünüyorum hp hatta karisirsa diye bile onun için Ayık olcm doğumda esimde ynmda olursa doğumda sorun olmaz resim de çekilir hatira

Bencede dogum sezeryan olucaksa epidural olmasi lazim tamamen baygin olmak her acidan kotu.
Epiduralle yapilan sezeryanda konusabilirsin o an napiyolar falan, bebeginin sesi duyabilirsin, kucagina ilk sen alabilirsin. Tamamen bayilmayj tercih etmeyin derim ben.

Epidural normal da güzelmiş tbi o an ki halimize bağlı sağlıklı olsun da inşallah bi an acılar unutulur mu bklm

Epidural aklima yatti kizlar.bide ben sonradan takanlardanim.aylar sonrada olsa kafada kurar kurar keske bebegi ilk goren ben olsaydim derim.pisman olmamak icin epidurala evet :)

Spinali aciklarmisin canim.
belden bi iğne vurdular çok kolay oldu hemen uyuştum ağrı sızı hissetmiyosun sadece dokunulduğunun farkındasın ayıktım konuştum guluşmeler oldu falan cok kolay gecti zaten ilk 5 dakikada bebişim doğdu yaklaşık 40 dakka surdu tavsiye ederim ablamda spinelle oldu o da rahat gecirdi

belden bi iğne vurdular çok kolay oldu hemen uyuştum ağrı sızı hissetmiyosun sadece dokunulduğunun farkındasın ayıktım konuştum guluşmeler oldu falan cok kolay gecti zaten ilk 5 dakikada bebişim doğdu yaklaşık 40 dakka surdu tavsiye ederim ablamda spinelle oldu o da rahat gecirdi
Supermis vallaa:) .hayirli olsun gule gule buyut..aklima yatti.

Supermis vallaa:) .hayirli olsun gule gule buyut..aklima yatti.
bende spinalle oldum bebeğimi ilk ben gördüm , ama ben biraz panik olduğumdan sakinleştirici vurmuşlardı ağır uyku yaptı bende pek net hatırlamıyorum konuşmuşum sürekli doktorla ama ben hatırlamıyorum :) ama spinal olanlar hep memnun epiduraller sonradan baş ağrısı o bu gibi sorunlar oluyo

bende spinal oldum. belimde igne vurup yatırdılar. önüne de bi ortu cekiyolar hiç bişi görmuyosun. etrafa bakınıyodum doktoru dinliyodum derken hop oğlum çıktı öptüm kokladım. sonra onu temızlerken izledim. toplamda 1 ssat falan suruyo. sonrası acaip bi üşüme :) ameliyathaneden bi çıktım koridor boyu ailem arkadaşlarım sonra duygusallaık falan :) spinal sezeryanı tek geçerim.

Back
X