bebegi iştahsız anneler kulubu

takino

Arda'nin annesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
1.709
722
123
36
Selam hanımlar oglum 14 aylik 9.400 kilosu cok az ne yazik ki ... Sunnet olduk ondan sonra 2 ay kilo alamadik istahsizlik basladi zaten iştahsızdi 1 2 aydır yeni yeni falan toplamistik simdi yeniden alt ust olduk bugun keciboynuzu ozune basladim 1 tatli kasigi vericem oneriler tecrübeler paylaşalim mi?

Canım ben bıraktım artık kilosunun peşinde koşmaya, oğlum 4 yaşında kızım 10 aylık ikisi de birbirinden beter. Her yemek saati yapılmayan sebeklik kalmıyor ne yol denediysem yok yemiyor. Artık boşverdim çünkü benim sagligimi etkiliyor bu durum. Sinirlerim desen harap. Doktor sağlığı yerinde diyor Hamdolsun bana yeter:)

Benim oğlum da 13 kg 4 yaşında iştahsız bende yesin diye uğraşmaktan yoruldum artık nasıl davranacagimi bilmiyorum üstelik sürekli hasta oluyor

Çok yiyen çocuk da kış döneminde sürekli hasta olur inanin bana. Anne stres ve dert yaptıkça çocuk sanki daha bir inatlasiyor. O yüzden en iyisi biraz rahat olabilmek

Bugun benade doktora götürdüm herseyi soyledim böyle böyle yemiyor falan doktor surekli yemeye zorlarsan sogur yemekten falan dedi bende akisina bırakacagim ama icim el vermiyor kilo almiyor bu beni cok uzuyor

Bugun benade doktora götürdüm herseyi soyledim böyle böyle yemiyor falan doktor surekli yemeye zorlarsan sogur yemekten falan dedi bende akisina bırakacagim ama icim el vermiyor kilo almiyor bu beni cok uzuyor

Canim cok haklısın. Insan sofrada oturup yemek yerken çocuğu yemeden kalkınca çok zoruna gidiyor. Ama zorladikca da daha bi yemiyor. En iyisi doktorun dediğini uygulamak. Patates kızartması diye ağlıyor yapınca da 4 tane yiyip doydum diyor. Bazen cildiriyorum elde değil ama sakinlesince başka öğünde yer deyip saklama kabına koyuyorum:)

Selam anneler bebegm 8 aylik ve 7.300 gram cokmu zayıf ama hicbirsey yemiyo napmaliyim diş yeni bi tane cikardi onun etkisi olabilrmi .

En iyisini doktoru bilir sordun mu ne dedi

Ahh bu disler kendi ayri dert azisi ayrı dert

Kilosunu da doğum kilosuna gore takip edip değerlendiriliyor ilk 3 ay ortalama 1 kilo sonraki aylarda ortalama yarım kilo alması normal sayılıyor

Doktora goturdum boyu uzun bu yuzden kilo dagilimi oluyo dedi ama bana cok zayf geliyo ve etraf sozler filan

Selam anneler bebegm 8 aylik ve 7.300 gram cokmu zayıf ama hicbirsey yemiyo napmaliyim diş yeni bi tane cikardi onun etkisi olabilrmi .

bebgin kizmi erkekmi canim cinsiyet onemli persntil hesaplamada
dr sorun yok diyorsa yokdur bence
sut yogurt agirlikli beslemeye çalis, gunde bi ögün etli sebze yese yeter gelisimi için
gunluk et ihtuiayci 1 kofte kadar olmasi lazim

mesela yyayla çorbasi yaptin tabagina kiymayi yada balik her neyse koy uzerine isyter mikserle ister ez onu yedirmeye çalis

meyvayi yerler zaten genelde onda sorun yokdur herhalde
yogurta alistirabilirsen çok iyi olur

O listeye göre 10 kilo olmamiz lazim 9.5 bile degiliz

Evet bu etraf varya zaten aslinda bebegm.saglikli sıkıntısı yok ama kilo almama gibi sorun var ama onuda artik takmiyorum acikcasi

Bebgim kız ama isthsz yani birsey yemiyo e bende zorla versem işkence haline gelcek diye kendi haline biraktim artik

Evet bu etraf varya zaten aslinda bebegm.saglikli sıkıntısı yok ama kilo almama gibi sorun var ama onuda artik takmiyorum acikcasi
Benimkide sağlıklı ama 4 kilo dogdu hep kilosu normaldi taaa ki dis cikartmaya baslayana kadar zaten 9 aylıkken falan cikardi ondan sonra hersey alt ust oldu

Bebgim kız ama isthsz yani birsey yemiyo e bende zorla versem işkence haline gelcek diye kendi haline biraktim artik
Ben zorladım kasik görünce kaçıyor agzini falan kitliyordu sakin zorlama ama ymeiyor diyede boşlamamak lazim oyuna dalip açlığı unutuyorlar bide emiyorsa yari ac yari tok yasiyorlar iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…