Benim oğlum da 13 kg 4 yaşında iştahsız bende yesin diye uğraşmaktan yoruldum artık nasıl davranacagimi bilmiyorum üstelik sürekli hasta oluyor
Bugun benade doktora götürdüm herseyi soyledim böyle böyle yemiyor falan doktor surekli yemeye zorlarsan sogur yemekten falan dedi bende akisina bırakacagim ama icim el vermiyor kilo almiyor bu beni cok uzuyor
Selam anneler bebegm 8 aylik ve 7.300 gram cokmu zayıf ama hicbirsey yemiyo napmaliyim diş yeni bi tane cikardi onun etkisi olabilrmi .
Bu etraf yok mu zatenDoktora goturdum boyu uzun bu yuzden kilo dagilimi oluyo dedi ama bana cok zayf geliyo ve etraf sozler filan
Benimkide sağlıklı ama 4 kilo dogdu hep kilosu normaldi taaa ki dis cikartmaya baslayana kadar zaten 9 aylıkken falan cikardi ondan sonra hersey alt ust olduEvet bu etraf varya zaten aslinda bebegm.saglikli sıkıntısı yok ama kilo almama gibi sorun var ama onuda artik takmiyorum acikcasi
Ben zorladım kasik görünce kaçıyor agzini falan kitliyordu sakin zorlama ama ymeiyor diyede boşlamamak lazim oyuna dalip açlığı unutuyorlar bide emiyorsa yari ac yari tok yasiyorlar isteBebgim kız ama isthsz yani birsey yemiyo e bende zorla versem işkence haline gelcek diye kendi haline biraktim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?