• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği kakasını yapamayan var mı:(((((((((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
318
Sivas
benim oğluşum sorun çıkarmakta bir numara gazı çıkıyo biraz biraz çözdüm gibi ama hala ben olmadan kakasını yapamıyor doktorda bağırsakları tembelleşir dedi zora geliyo resmen çığlık feryat figan mecbur yardım ediyodum sütüme z.yağı kattım yumuşatmadı rexene dut şerbet ılık su yumuşatmadı acil yardım kızlar lütfennnnnnnnn:çok üzgünüm:

benimde kizim 2aylik kabizligi gaz sorununu ilik kaynamis su ile kestik ama anne sutu aliyor kabiz olmamasi lazim

canım,nisan anneleri bölümünde de yazdım sana cevap ama burayada yazayım.ben oğlumn gaz sorunu olunca,ayaklarının altına ve göbeğine aktardan aldığım adaçaylı acı elma yağını sürüyorum.bebekler için diye satılıyor zaten..

kızlar oğlum artık kakasını kendi yapabiliyor doktora götürdüğümü söylemiştim doktora zinco iyi gelmdi demiştim o da damla sayısını 6 demişti hakikaten bağırsak hareketini hızlandırıyor bide gazını hızlandıracak bişey bulsam :P

kızlar oğlum artık kakasını kendi yapabiliyor doktora götürdüğümü söylemiştim doktora zinco iyi gelmdi demiştim o da damla sayısını 6 demişti hakikaten bağırsak hareketini hızlandırıyor bide gazını hızlandıracak bişey bulsam :P

Zinco yu günde kaç kez veriyorsun,canım.Ben 3 kez 4 damla.Saat önemli mi acaba?

kızlar valla bende bu konu ıle ılgılı konu acacaktım şimdi benı ıyı dınleyın arkadaşlar

oğlum 4 5 aylık ve ılk aydan berı kakaya cıkamıyodu burayada konu acıp yardım istemıştım gıtmedığım doktor vermedığım şey kalmamıştı gecen bır doktor bıze şu şurubu verdı

adı: DEBRİDAT

özellığıne gelınce eğer cocuklarınız kabızsa normale ishalse yıne normale dönüştürüyo sindırım motilitesi düzenleyeci bunu bana doktor verdı kı bu doktora sonsuz guvenım var

sonuç nemı kızlar gunde 8saat arayala 3 kere yarım ölcek verceksınız 3 gundur kullanıyorum ve oğlum 4 5 aydır fıtılle zeytın yağı ıle derece ıle daha neler nelerle tuvalete benım yardımım olmasına rağmen 3 4 5 hatta ve hatta 6 gunde zor cıkıyodu şimdi 3 gundur se her saabah kaltığımızda bezı belıne kadar dolu bır şekılde kaka yapıyo tam duzelmedı ama öncekı gıbıde kupkuru kabız deyıl her sabah duzenlı olarak tuvalete cıkıyo bebışım cok şukur ha buarada bol bol su verın kızlar havalar cok sıcak bunda faydası var unutmayın 3 aylıkta olsa verın valla bız dayanamıyoz onlar nası dayansın

ben her sabah şehtalı havuç suyu yapıp içiriyom yarım bıberon akşamda gunduzden cay bardağına mayaladığım yordu verıyorum bol su bıde benı emıyo ama bnım oğlum 5 aylık oldu hemen hemen kucuk olanlar doktora sorsun deneyın demıyom

şimdi bu şurubun adını yazın ama doktorunuza gıdın ve aynen aktarın ama lutfen kendı başınıza almayın hem pahalı deyıl 4 hafta kullanılıyoz sonra bıtmese bıle atın şıdetle tavsıye edıyorum konu bıle acmayı duşunuyorum yavrum her sabah bı kalkıyorum kakasını yapmış gözunu acar acmaz cok şukur kusa bakmayın uzun oldu ama ıkna olun dıye acıkladım doktorunuza bu adı verın ve ben kullanıyorum

her verişinde mi 6 damla,çok değil mi?Prospektüsünde günde 3 kez 4 damla yazıyor.Doktor bize sabsimplex vermişti,kusturuyordu.Ben kendim aldım zincoyu.

Back
X