Bebeği Kesede Görememek!!!!!!!!

OPRA

Ömrümün Sahibi ∞
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.657
107
688
35
Merhaba arkadaşlar,
Benim çok yakın bir arkadaşım şuanda hamile.Yalnız test sonuçlarında gebelik çıkmasına rağmen kesesi görünüyor ama değerleri düşük.Bugünde gitmişler kese var ama embriyo görünmüyormuş.Ama vajinadan bakmamış doktor.Bazen sanırım görülme ihtimali sonradan oluyormuş.Yaşayan ,bebeğini sonradan gören var mı?Yarın İstanbul'a geliyorlar tatilden.İnşAllah hayırlısı olur canım arkadaşım için:14:

Arkadaşlar rahatlatacak şeyler söylemek istiyorum arkadaşıma .

benimde normalde gözükmesi gereken haftadan 1 hafta geç göründü hatta bu arada bayram tatili oldu yoksa hemen kürtaj olacaktım araya tatil girince kürtaj olmaya gittim kalp atışı bile vardı gerçi iki hafta sonra bebeğimi kayubettim ama geç görünme ihtimali var yani beklesin yada başka doktora gitsin

Çok sağolun bugün gidicek bakalım bekliyoruz.

Arkadaşlar bugün arkadaşım gitti alttan muayene etmiş ve bebişi görmüşler:52: haftayada kalp atışı için gidicekler inşAllah bebişin kalp duyulur.Biraz küçükmüş normale göre.

Çok sevindim. Ben de 5 haftalıkken gittim görünmüyordu bebek. Haftaya 7 haftalıkken gidicem inşallah o zaman görünür.

Çok sevindim. Ben de 5 haftalıkken gittim görünmüyordu bebek. Haftaya 7 haftalıkken gidicem inşallah o zaman görünür.

Sağol canım ya çok üzülmüştük şükür Rabbime.Normal ultrasonda görememişler işte alttan göstermiş kendini bebiş.İnşAllah sende bebeğini görebilirsin canım.

Merhaba arkadaşlar,
Benim çok yakın bir arkadaşım şuanda hamile.Yalnız test sonuçlarında gebelik çıkmasına rağmen kesesi görünüyor ama değerleri düşük.Bugünde gitmişler kese var ama embriyo görünmüyormuş.Ama vajinadan bakmamış doktor.Bazen sanırım görülme ihtimali sonradan oluyormuş.Yaşayan ,bebeğini sonradan gören var mı?Yarın İstanbul'a geliyorlar tatilden.İnşAllah hayırlısı olur canım arkadaşım için:14:

bizde ilk doktora gittiğimizde doktor kese boş dedi ama ben inatla hamileyim dedim ve eve gelince yine test yaptım ikinci çizgi hafif pembe çıktı bir daha gittiğimde kesede göründü şuan 5.5 aylık hamileyim umarım arkadaşında muradına erer...

Arkadaşım düşük yapıyor kızlar ya sabahtan beri kanaması var.Böyle böyle düşecek demiş doktor.

Merhaba arkadaşlar,

benim bir arkadaşım adeti gecikmiş testler yamış doktora gitmiş herşey boş negatif demişler kesin sonuç değilsin demişler ve arkadaşım bacağından ameliyat oluyor narkoz yiyor düşünün ya genel anestezi oluyor ve 3 aylıkken teşhis koyuyorlar hamilesin diye ve bebeğe hiç bir zarar da gelmemiş şaka gibi demğil mi arkdaşın hamiledir bence...

benim bir arkadaşım adeti gecikmiş testler yamış doktora gitmiş herşey boş negatif demişler kesin sonuç değilsin demişler ve arkadaşım bacağından ameliyat oluyor narkoz yiyor düşünün ya genel anestezi oluyor ve 3 aylıkken teşhis koyuyorlar hamilesin diye ve bebeğe hiç bir zarar da gelmemiş şaka gibi demğil mi arkdaşın hamiledir bence...

Canım düşük yaptı arkadaşım.

Canım düşük yaptı arkadaşım.
l

üzüldüm canım ama Allah inşallah yine nasip eder o vermedikçe biz sahip olamayız üzülmeyin yine nasip eder inşallah insanlar neler yaşıyor canım ya tanıdığım biri hamile oluyo ve 7buçuk hamileyken doktor bebeğin ölü doğacağını sölylüyo ve almayı teklif ediyor o arkadaşta herşeye rağmen görmek istediğini doğurmak istediğini sölüyor ve vakti gelince doğuruyor sadece elini bi kez tutabiliyor sadece bi kez bide bunu yaşayıpta kaybetmek Allah korusun...Rabbim yaşatmasın evlat hasreti acısı...

Back
X