arkadaşlar daha öncelerdende çok yazmıştım başlıkta yazdığım gibi bebeklerini arasında az zaman olan anneler lütfen tecrübelirinizi yazarmısınız hamilemiyim bilmiyorum belli değil ama şimdiden bunları olacakları düşünüyorum lütfen memnunmusunuz keşke olmuşmu diyorsunuz bi sıkıntı oldumu hamilelikte özellikle bebeğinize size...
yokmuuuuuuuuuuu böle örnek ben hamile olabilirim tekrar korkuyorm biraz henüz kesin değil ama yinede böle annelerin yazdıklarına ihtiyacım var.kızım 11 aylık olacak eğer hamileysem
ben değilim ama ablamın ıkı oğlunun arası 21 ay.yanı tam yaşıa gırdığınde 2.ye hamile kaldı.şimdi buyuduler sayılır ama kolay değil tabı.diğer yandan ikiz gibi büyüdüler oyun arkadaşı oldular başka kımseye ihtiyaç yok oynamak için.
Vallaben cesaret edipte 2. girişemem ama kazayla falan olsada dediğim oldu yani:) Zorluk çekicez ama çocuğun tek başına büyümesi beni üzüyor, benim ablamla ramada 1 yaş var kmseye ihtiyaç duymadık halada öyle ama 6 yaş büyük ablam var aramıza uçurum var neredeyse.
evet benimde çok büyük sıkıntım bu.. 10 ay önce sezeryan ile doğum ayptım ve iki aylıkta hamileyim :CüvCüv:. aldırmaya kıyamadım sonuçta bi can ama kendi sağlığımdan ve onunda salığından endişeliyim. :1no2:
evet benimde çok büyük sıkıntım bu.. 10 ay önce sezeryan ile doğum ayptım ve iki aylıkta hamileyim :CüvCüv:. aldırmaya kıyamadım sonuçta bi can ama kendi sağlığımdan ve onunda salığından endişeliyim. :1no2:
benimde şuan 20 aylık ve 5 aylık 2 bebişim var iyikide olmuş diyorum gerçekten allah kolaylığını veriyor helekiii yakınında yardımcı olabilecek birileri varsa....