• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kez anne olacaklara tavsiyeler

milasenna

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2023
184
174
23
35
Canım güzel kadınlar!🌸🥰

Benim gibi ilk kez anneliği tadacak şuan hamile olan kadınlarımız için tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaştığımız bir konu açmak istedim. 🌸

Lütfen paylaşın bizimle hamilelik, doğum, doğum öncesi ve sonrası, bebek bakımı vs.
Özellikle şimdi olsa şöyle yapardım, veya keşke şöyle yapsaydım dediğiniz ne var ise en başta.

Lütfen Işık tutalım birbirimize🌸🤍🙏🏻

Şimdiden çok teşekkürler ❤️❤️🙏🏻

Ben hamile biri olarak tavsiyemi vereyim :)

Gebelikte mutlaka tsh baktırın (ayda bir), düzenli idrar yolu enfeksiyonu ve kanda enfeksiyon var mı diye baktırın , bir de mutlaka rahim ağzı uzunluğunuzu düzenli olarak ölçtürün ❤️

Kizlar bişe sorucam kimse cevap vermiyor ben 14 haftalık hamileyim enfeksiyondan dolayı doktor bana AKSEF 500 mg yazdı günde iki defa 12 saat arayla içmem gerekiyormuş ama ben bugün 2 tanesini sadece 6 saat arayla içtim.birsey olmaz demi çok korkuyorum doktorum devlet hani ariyip soramiyorum

Kizlar bişe sorucam kimse cevap vermiyor ben 14 haftalık hamileyim enfeksiyondan dolayı doktor bana AKSEF 500 mg yazdı günde iki defa 12 saat arayla içmem gerekiyormuş ama ben bugün 2 tanesini sadece 6 saat arayla içtim.birsey olmaz demi çok korkuyorum doktorum devlet hani ariyip soramiyorum
İlaçlarla ilgili konuları chatgpt ye de sorabilirsin canım. Gayet iyi bilgi toplayıp veriyor

Back
X