Bebeği Leğen Kemiğine Baskı Yapan Varmıı

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Ay kızlar bebeği legen kemiğine baskı yapan vuran orayı gıdıklayann bu durumu yaşayan varmıı ?
bazen yan yatıyorum böyle orada sanki ayak parmaklarıyla gıdıklıyor beni acaba dıyorum kasılmada anlamıyormuyum sizlerede olıuyomu

benımkıde yapıyor durusundan kaynaklı sanırım.yan tarafıma yattıgım zaman kalca kemıgım oldugu yerlerde mınık pıtırdılar hıssedıyorum. kafası assagıda oldugundan ellerıdır dıye dusundum bende. bazen gıdıklıyo gıbı yerım ben onu opuyorumnanaktan

aynen zeynepp benimde öyle oluyy gıdıklıyoo gibi :)

buarada ne gelse bizim başımıza geliyo defolu çıktık biz haaa

yelda sen ne kadalrık oldun canım

bu topcilerde sorular ve sorunlarda hep biz varız haa farkındamısınız :ı)

evet farkındayım bişey sorcam sizinde bebeğiniz oynadıkca arada çıtırt diye kemik kütlemesi diye ses geliyormu benim bu aralar gelmeye başladı allah korusun kalça çıkığı falan olmasında bebeğimde

evet farkındayım bişey sorcam sizinde bebeğiniz oynadıkca arada çıtırt diye kemik kütlemesi diye ses geliyormu benim bu aralar gelmeye başladı allah korusun kalça çıkığı falan olmasında bebeğimde

benimde bebeğim hareket ettiğinde çıt diye bi ses oluyor bayadır ama ne olduğunu bilemiyorum nasıl bişey hissediyorsun biraz anlatsana ben 34 haftalık hamileyim

bende de aynı şey oluyor hareket ettiğinde elektiriklenme gibi bi ses oluyor daha ayrıntılı yazar mısın bu sorunu dr falan sordun mu

bendede o cit sesi geliyor doktoruma sormadim esime sorimmi dedim oda delimisin ne sesi sana geliyolarmi dedikaydirigubbakcemile3bende gercekten geliyolar saniyodum...38 haftamin icindeyim nedenini bilen varsa sölesin lütfenn

Ben 20 haftalık hamileyim ve daha şimdiden cadı kızım acayip bi baskı yapıyo dışarı çıkmak için kaydirigubbakcemile3 gerçekten biraz ağrı yapıyo bu durum Allahtan kısa sürüyo

bendede o cit sesi geliyor doktoruma sormadim esime sorimmi dedim oda delimisin ne sesi sana geliyolarmi dedikaydirigubbakcemile3bende gercekten geliyolar saniyodum...38 haftamin icindeyim nedenini bilen varsa sölesin lütfenn

yok canım deli deilsin :dance:insanı nasıl kendinden bile şüphe ettiriyorlar.ben baya korkmaya başladım ve çevremde sorduğumda bu sesi duyan hiç yoktu.ben p.tesi dr sorcam daha fazla dayanamıcam artık sizede haber veririm.tam hareket ettiğinde oluyor demi umarım kötü bişey deildir

o gıdıklanmayı bende çok yaşıyom sanki kızım bilerek yapıyo çok tuhaf oluyom bide mesela yaptığı zamn huylanıyom devamlı pozisyon değiştiriyom ama sanki bebişim anlıyo bunu hiç üstüne bile alınmadan yorulana kadar devam ediyo orda beni gıdıklamaya bu arada bende 31. haftadayım

benimde bebeğim hareket ettiğinde çıt diye bi ses oluyor bayadır ama ne olduğunu bilemiyorum nasıl bişey hissediyorsun biraz anlatsana ben 34 haftalık hamileyim

ben 37+1 oldum hala aynı sesi duyuyorum ama doktora gittiğimde o kadar çok şey soruyorymki onu sormayı her seferinde unutyorum salı günü gittiğimde sorucam

bende sordum bebisin kemiklerinden geliyomus...oda kemiklerini oynatiyor ve citlamasi cok normal oda insan..dedi:D

ne kadar ilginç kızlar kendi kaburganızda olsa, bebeğin kaburgasıda olsa çok ilginç ses gelmesi. Ben de olmadı henüz erken sanırım bakalım ilerd eolacakmı

benimde bebişim sağ leğen kemiğime çok baskı yapıyor ve bazen gün boyu orada duruyor. HEp sağda bu bebişim hiç sola gitmiyor sizdede öylemi?

birde bazen tam sanki göbek deliğimin orada hopluyor içim çok tuhaf oluyor sizdede oluyormu?

Back
X