bebegi mama içen anneler bana yardım edermisiniz

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar nereye açacagımı bilemedim 2.5 aylık bir oglum var dogumdan itibaren aptamil 1 numara verneye başladık sütüm gelmedi ama bebgim artık bu mamayı içmek istemiyor zorla veriyorum sizce hangi mama ile degiştirlmeli

Bizim büyük ikizlere doktorumuz aptamil önerdi ama bizimkiler hiç içmediler. Sonra Bebelac kullanmaya başladık.aptamil kullanırken damla içmeyen açlıktan uyuyamayan kızlarım Bebelac ı çok sevdiler

Ben hero baby kullandim tam anlamiyla yemege baslayana kadar.memnun kaldim.deneyebilirsiniz.

bebelac aptamıl buna esdeger mama verın ek gıda da verın

Aptamil kullandik bizde yegenime aynen bir sure sonra yemek istemedi.
Hero baby verdik .
Ama size tavsiyem bol bol anne sutu yapan yiyecekler tuketmeniz yönünde .

Merhaba benimde kizim 2 aylik olucak nerdeyse.benim sutum var ama yetmiyor mama kullaniyoruz ek olarak.aptamil i hic sevmedi gecen dr degistirdim soyledim SMA verin anne sutune daha yakin dedi onu kullaniyoruz simdi.bu arada aptamil seven bi bebek gormedim ben.

ben bebeğimi 3,5 aylıkken kesmek zorunda kaldım ilk aptamil verdim içtikten bir kaç dk sonra çocuğa birşey oldu bebeğimi hastahaneye zor yetiştirdik alerji yapmış,bebelac da aynı şekilde, diğer bütün mama markalarını tek tek denedik yok içmedi içemedi, bizde son çareyi ARI da bulduk arının mamaları var çeşit çeşit kahvaltısı,gece maması(doyurucu tuttuğu için bebek gece kalkmıyor,ama sizinki küçük kalkabilir),sebzelisi,irmiklisi,falan bir sürü çeşiti var, çoook memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…