Bebek Beslenmesi Bebeği Memeden Kesmek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben de kesmek zorunda hissediyorum kendimi. Bizim sıkıntımız şu çalıştığım icin gündüz sabahları öğlenleri emen oğlum gece hiç uyumayarak beni 10 ayda bitirmiş durumda. Çalışmasam ve bi de kızım olmasa sorun diil ama enerji gerekiyor tabi uyumayınca bitigim eşim de hiç yardımcı olmuyor sen uyu 2 saat ben tutayım demiyor bu sebeplerden artık yeter dedim ve dünden beri vermiyorum şaşırtıcı olan ise oğlumun hiç sallamamasi.kolay olcak galiba ama benim psikoloji dipte. Emen çocuğu uyumuyorum diye ayırıyorum diye iki gözüm iki çeşme. Bu arada masallah herşeyi yiyen bi çocuk olduğu icin emmese de olur diye düşündüm ama çok üzülüyorum ya.of anne olmak ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…