mayıs anneleri hangi sayfada bulamıyorumevham yapmaya gerek yok canım. o aylarda uzun süreli bakma çok çok doğal. benim kızım 5 aylık bazen hala tavana bakıp heyecanlanıp sesler çıkarıyor. karşısında biri varmış gibi. emerken cuk cuk seslerden benim bebeğimde de oluyordu sanki tam kavrayamamış hava kaçırıyor gibi suan yok ama yakında ellerini keşfedecek, yeni aşkı o olacak onlara bakmaya doyamayacak. mayıs annelerini takip etmiyorsan başlamanı öneririm. birçok sorunun cevabını bulursun . güle güle büyütsün bebeğini canım
Kadin saglik forumunda gebelik bolumune girin asagilarda umarim anlatabilmisimdirmayıs anneleri hangi sayfada bulamıyorum
Anlıyorum canım çok teşekürederim rahatladım biraz biraz acele ediyorum galibaCanım normal bunlar merak etme bebeğin gelişim geriliği olduğu bu aylarda belli olmaz zaten o Yüzden bir yere takılıp kalmasını sorun etme bebeklerde genelde oluyor bunlar çevrelerindeki renkli yada dikkatlerini çeken nesnelere takılıp kalabilirler. Daha küçük olduğu için ellerinin onun bir parçası olduğunu daha öğrenemedi o Yüzden bir kaç ay sonra elleriyle hareketler yapacak ve bu hareketler hoşuna gidecek ve tekrarlayacak bunlar bebeklik döneminde bebeklerin gelişim aşamaları hiç endişelenme
Canım aslında benim anlatmak istediğim o nesnelere Takılınca ismiyle seslensemde beni duymayışı internette birşey uzatırsan tutar ismiyle seslenirseniz bakar diyo bizde öyle bişey yok sizinkide öylemiAynı benim kızımı anlatmisin :)yarın tam 2.5 aylık olacak inşallah. Hatta dün annem bu cocuk neden ellerini açmıyor hep yumruk halinde dedi:) bizimki de koltuk ve halidan gözlerini alamıyor renkleri kırmızı bordo falan. Hatta kırmızı bişey giyersek bizdende gözlerini alamıyor :)oyun halısı alcaz insallah orda takilsin renkli renkli diye
Yok bizde seslenince bakmiyor henüz. Bazen bakıyor sese doğru. Ama genelde bişeye bakıp odaklandiysa kimseyi tinlamiyor kafasını ceviriyor uz o tekrar dönüp nereye bakiyorsa devam ediyor.Canım aslında benim anlatmak istediğim o nesnelere Takılınca ismiyle seslensemde beni duymayışı internette birşey uzatırsan tutar ismiyle seslenirseniz bakar diyo bizde öyle bişey yok sizinkide öylemi
Canım bence kendini rahatlat biraz bunlara takma kafanı aynilarini bende yaşıyorum herseyi inceleme çok kendini strese sokma allah dert vermesin insanlar nelerle uğraşıyor bunlar olan doğal normal şeyler rahat olgöz teması çok iyi ama emerken cık cık diye ses çıkarması ve tavanı pedeyi izlemesini sorun yapmıştım arkadaşlar saolsun beni rahattalttı ama damağında bi sorun mu var bu sesleri neden çıkarıyor bilgisi olan varsa bu konuda yorum yapabilirmi arkadaşlar yoksa bi başlıkta onun için mi açsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?