bebeği olanlar ay ay gelisim

Dis kasintisi bu ayda baslarmis ama cikmaz sordum doktora ellerini yeni tanidigi icin agzina goturmesi bormal dedi. Ek gida doyuracak kadar degil tadimlik vermeyi dusunuyorum. Mama ne kullaniyosun memnun musun
bebelac kullaniyorum bn az once mama alirken gordum herobbaby nin kasik mamasi varmis istersen sutt gibi yapip da iciriyormusun icindee irmik vs.. seyler varmis 4-36aylik bebkler icinmis almakta tereddut ettim acikcasi

bebelac kullaniyorum bn az once mama alirken gordum herobbaby nin kasik mamasi varmis istersen sutt gibi yapip da iciriyormusun icindee irmik vs.. seyler varmis 4-36aylik bebkler icinmis almakta tereddut ettim acikcasi
Evet onu bende gordum almayi dusundum ama cok ucuz olunca tereddut ettim. Bende similac kullaniyorum memnunum.

Evet onu bende gordum almayi dusundum ama cok ucuz olunca tereddut ettim. Bende similac kullaniyorum memnunum.
similac bende kullandim evet bende memnundum ama kizim bebelaci daha bi istahli iciyor ya o mamanin icinde hani irmik ti biseyler yaziyordu daha iyi deilmi acaba off sastim kaldim ek gidaya basladigindada mamavermeye devam edecekmisin

similac bende kullandim evet bende memnundum ama kizim bebelaci daha bi istahli iciyor ya o mamanin icinde hani irmik ti biseyler yaziyordu daha iyi deilmi acaba off sastim kaldim ek gidaya basladigindada mamavermeye devam edecekmisin
Mama vermeye devam etcem ama 6. Ayda keserim mamadan yavas yavas sebze corbalari meyve sulari falan veririm iste. Herobaby yi denicem ama denemekte fayda var irmik cok faydalikmis bebekler icin.

Mama vermeye devam etcem ama 6. Ayda keserim mamadan yavas yavas sebze corbalari meyve sulari falan veririm iste. Herobaby yi denicem ama denemekte fayda var irmik cok faydalikmis bebekler icin.
bende altinci aydan sonra o mamayi denemek istiyorum ek gidalarin yaninda once yogurt ver oyle bebeklerin agiz tadi iyi olurmus butun yemekleri yermis..
yogurtu kendinmi yapacaksin ek gida baslayinca??

Herkese merhaba,
Arkadaşlar nacizane tavsiyem cocugunuzun gelişimini herkesin cocuguyla karşılaştırmayınız. Her bebek kendine özgü gelişime sahiptir. Sizinki diğerinden daha kısa ya da daha zayıf diye düşünüp kendinizi üzmeyin. Ben böyle topic lerin açılmasına karşı biriyim aslında. Affınıza sığınarak yazıyorum bunları da. Dediğim gibi her bebek kendine özgüdür. Bunu unutmayın. Sevgiler. Bebeklerinizi sağlıkla büyütmeniz dileğiyle.

Herkese merhaba,
Arkadaşlar nacizane tavsiyem cocugunuzun gelişimini herkesin cocuguyla karşılaştırmayınız. Her bebek kendine özgü gelişime sahiptir. Sizinki diğerinden daha kısa ya da daha zayıf diye düşünüp kendinizi üzmeyin. Ben böyle topic lerin açılmasına karşı biriyim aslında. Affınıza sığınarak yazıyorum bunları da. Dediğim gibi her bebek kendine özgüdür. Bunu unutmayın. Sevgiler. Bebeklerinizi sağlıkla büyütmeniz dileğiyle.
evet oyle ama burda farkliliklari ogreniyoruz heyacanimizi sevincimizi paylasiyoruz.. yapmk istedigimiz karsilastirip geri ileri demk deilki yanlis anlamissiniz ilk cumlelerimdeki gibi yani... ;)

evet oyle ama burda farkliliklari ogreniyoruz heyacanimizi sevincimizi paylasiyoruz.. yapmk istedigimiz karsilastirip geri ileri demk deilki yanlis anlamissiniz ilk cumlelerimdeki gibi yani... :KK66:
Haklısınız ama bazı anneler karşılaştırma yapıp üzülüyorlar sonra. O yüzden özellikle yazmak istedim.

Haklısınız ama bazı anneler karşılaştırma yapıp üzülüyorlar sonra. O yüzden özellikle yazmak istedim.
yok ya ben sahsen uzulmuyorum cunku herkesin cocugu kendi cocugu ve özeldir kizimbenim olmakla zaten özel bir kız:) dort gozle anne demesini bekliyrm

Kızlar kızım hastalandi :( nefes alamiyo yavrum öksurk faln offf ne zmn gececek duzeleck :( grip olduk ikimizde once kizik oldu sonra bn dr goturdum ilac verdi ama bes gunluk bes gun biteck ama kizim daha cok hasta oluyr sanki

Buhar makinesi varmi yada odada su kaynatnatip odayi nemlendir cok ise yarar bogazi yumusar rahat nefes alir cigerleri acilir.. Gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesir.

Back
X