Bebeği olup da boşananların tavsiyelerine ihtiyacım var!

mxuxlkiyeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
12
0
86
İzmir
bebeğim 6 aylık.3 aylıkken babası terketti bizi.şimdi de boşanıyoruz.bu durumda olan var mı aranızda?bebeğimi nasıl bir gelecek bekliyor?benneyaptımki

bebeğim 6 aylık.3 aylıkken babası terketti bizi.şimdi de boşanıyoruz.bu durumda olan var mı aranızda?bebeğimi nasıl bir gelecek bekliyor?benneyaptımki

canım cok üzüldüm.bende bosandım ıkı cocugum var bebek degıller ama fark etmıyor ıste.gelecegı umarım cok güzel olur canım ben en azından elımden gelen herseyı yapıyorum cocuklarımın ıyı bır gelecegı olması ıcın.

canım benım yaa herseyın hayırlısı dıceksın nasıl bı baba vıcdanına sahıpmış anlamadım neden terkettıkı hanı bebek yapmaya karar vermeden ıyıymıydınız keske korunsaydın canım olan malesef onlara oluo. napıcan canım bebeğini buyutucen evet hayat bazı zorlukları sana gosterıcektır ama sen guçlu ol annelıkte bu ya zaten emın ol bıraz zamana ihtıyacın var canım dayan hayatın emınol duzene gorecektır ama işte keske basındanda böleyse bu adam keske kendını korusaydın ama işte keşkelerın anlamı yok canım artık tek çözumguçlu olman canım gelecegıne gelınce inşallah herşey guzel gıder senın ıcın ne dıyımhem anne hem baba olmak dusuo sana işte erkeklerın umurunda değil sen kendını koruyacaktınkı bebek olmasaydı canım

ilk önce kendine güven onsuzda bu hayatta bebeğinle beraber dimdik kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceğine inan ve çalış derim çalış ki kimseye boyun eğme ezilme olumlu düşün

ben annesi babası çok küçükken ayrılmış biri olarak
bebeğinin geleceği için yorum yapmak istiyorum...

ilk başta kesinlikle sorunlarla beyni dolu olmasın derim..
karakterinin sağlam olması için sürekli yanında olmalısınız..
en başta her sorunda kesinlikle destek olmalısınız ki ileride
her sorunda siz ayrıydınız ailem yoktu durumuna sığınmasın bu sığınılcak bi durum olmasın!!..
babasına düşman olmamalı ama olayları öğredikçe.
ortaya çıktıkça bi taraf kesinlikle belirlicektir fikrimce.
sizin rolünüz büyük:)

yani akıl vermek değil sadece tahminen fikire vermek amacım
ben mesela kesinlikle ayrı olmalarından şikayetçi değilim
pürüz oluştursada psikolojim hiç etkilenmedi sevgiler....

hayata karşı dimdik olursanız hiç bişey yıkamaz sizi

bu kadar kötü hissetmemin sebebi hamileliğin son zamanlarına kadar bir sorunumuz olmayışı.bebeği isteyerek planlı bir şekilde yaptık.7 yıllık evliliğimiz vardı.bilinçli bir şekilde yapmamıştık 7 yıldır.yani önceden belli olan bi durum olsa hayatta bebek yapmazdım.şoklardayım bende.ondan ne yapacağımı bilmez haldeyim.

cnm allah yardım etsın oncelıkle.bende ayrı ana babanın cocuguyum ama ayrıldıklarında aklım erıyordu.çok zor gercekten.anlamadıgım o bebegı nasıl terkedıp gıdebıldı.yanı ınsan hıç özlemez mi?sorun neydı.cnm duzelme ıhtımalı yok mu?kusura bakma cnm cok sordum ama ınan yardımcı olabılmektan baska bısey degıl amacımm

benim tespitim başka kadın (lar).o sadece bi iki buluştuk diyor ama bence aşık oldu başkasına.yoksa neden aniden terketsin ki 7 yıllık karısını 3 aylık bebeğini.bi kavga bi sorun yokken hem de.

ahhh zor cnm ya.allah yardımcın olsun.şimdı senın yapman gereken güçlü olup dımdık ayakta durabılmen.bebegıne annen falan varsa baksın.sende bır ış bulup çalısırsın.hıckımseye muhtaç olmazsın.annelık dogustan babalık sonradan olur derler ya.tamam ılk basta cok uzuleceksın,zor gunler gecıreceksın ama baskasına asık olan bır adam için değmez yanı.gercekten degmez.bebegın ıcınde nafakanı alırsın olur bıter.allah hakkında hayırlısını versınnn

cok uzuldum yaaaa Allah bu erkekleri islah etsin! sen de ne bulamadi yaa, bi de ona bebek vermissin ama o gitmis...yazik o adama...hic uzulme canim bence kesinlikle pisman olacak ilerde ama affetme :olmaz:

allah yardımcın olsun.umarım senin bebeğin için her şey çok daha güzel olur.güçlü ol ve bebeğine sarıl.

bebekten önce sen önemlisin sen iyi olursan bebek bunu hisseder kötü olursanda

yolun açık olsun!!!!!!!

bana 2 buçuk yıl önce burdan destekte bulunan arkadaşlara son durumumu yazmak istedim.
1. 2010 mayıs ayında kesin boşandık.o tarihe kadar da yapmadığı eziyet kalmadı bana.beş parasız bıraktı itti kaktı.dayanamadım ben de anlaşmalı boşanmayı kabul ettim.ama arabayı aldım.biraz da para verdi tazminat olarak.eşyaları da bıraktı bana.ben de o parayla başka b ir eve kiraya çıktım.zaten çalıştığım için maaşımla geçinebiliyordum.bebeğime de nafaka bağlandı.onla da bakıcı parasını ödedim.
2. adam ayrıldıktan 4 ay sonra evlendi.beni aldattığı kadınla.ama bebeğimizi sık sık görüyordu.ben de kesinlikle olumsuz davranmadım ona.giden gider diye düşündüm.ona kötü davransam nolcak?eski günlere dönemeyeceğimize göre geleceğe odaklandım.onu yavaş yavaş unutmaya kendimi toparlamaya başladım.
3. 2011 mayıs ayında artık hersey yoluna girmişti.çalışıyordum.oğlum kreşe gidiyodu.arkadaşlarımla mutluydum.bir gün ev sahibim evi satmak istediğini söyledi.ben de oturduğum evi çok seviyordum.mutluydum burda.düşündüm taşındım.ve evi ben almaya karar verdim.arabayı sattım bi sürü kredi çektim. ve evi satın aldım!!
4. arabasız bir kaç ay geçirdikten sonra zor olmaya başladı kreşe oğlumu bırakmak.baya bi araştırdıktan sonra 5000 liraya eski sevimli bir araba buldum.yine bir kredi daha çekerek o arabayı aldım.
5. bu arada adam 2011 yazında yeni karısından boşanmaya karar vermiş.kadın bunun parasını yemiş ve mutlu olmamışlar.tabi hemen bana dönmek istedi.daha boşanmamış olduğu halde bana hediyeler çiçekler gönderip durdu.
6. öğrendim ki maddi durumu berbat.kadın da boşanmayı kabul etmemiş.ama oğlana ve bana pahalı hediyeler alıp duruyo.beni hala sevdiğini söylüyo vs.
durum bu.yine sizlere danışmaya ihtiyaç duydum.şimdi ne yapmalı?

bana 2 buçuk yıl önce burdan destekte bulunan arkadaşlara son durumumu yazmak istedim.
1. 2010 mayıs ayında kesin boşandık.o tarihe kadar da yapmadığı eziyet kalmadı bana.beş parasız bıraktı itti kaktı.dayanamadım ben de anlaşmalı boşanmayı kabul ettim.ama arabayı aldım.biraz da para verdi tazminat olarak.eşyaları da bıraktı bana.ben de o parayla başka b ir eve kiraya çıktım.zaten çalıştığım için maaşımla geçinebiliyordum.bebeğime de nafaka bağlandı.onla da bakıcı parasını ödedim.
2. adam ayrıldıktan 4 ay sonra evlendi.beni aldattığı kadınla.ama bebeğimizi sık sık görüyordu.ben de kesinlikle olumsuz davranmadım ona.giden gider diye düşündüm.ona kötü davransam nolcak?eski günlere dönemeyeceğimize göre geleceğe odaklandım.onu yavaş yavaş unutmaya kendimi toparlamaya başladım.
3. 2011 mayıs ayında artık hersey yoluna girmişti.çalışıyordum.oğlum kreşe gidiyodu.arkadaşlarımla mutluydum.bir gün ev sahibim evi satmak istediğini söyledi.ben de oturduğum evi çok seviyordum.mutluydum burda.düşündüm taşındım.ve evi ben almaya karar verdim.arabayı sattım bi sürü kredi çektim. ve evi satın aldım!!
4. arabasız bir kaç ay geçirdikten sonra zor olmaya başladı kreşe oğlumu bırakmak.baya bi araştırdıktan sonra 5000 liraya eski sevimli bir araba buldum.yine bir kredi daha çekerek o arabayı aldım.
5. bu arada adam 2011 yazında yeni karısından boşanmaya karar vermiş.kadın bunun parasını yemiş ve mutlu olmamışlar.tabi hemen bana dönmek istedi.daha boşanmamış olduğu halde bana hediyeler çiçekler gönderip durdu.
6. öğrendim ki maddi durumu berbat.kadın da boşanmayı kabul etmemiş.ama oğlana ve bana pahalı hediyeler alıp duruyo.beni hala sevdiğini söylüyo vs.

Ne demek ne yapayım?:53:
Size acıların en büyüğünü yaşatmış adamın arkasından süper bir şekilde toparlanmışsınız,maşallah Allahım daha iyi etsin inşallah!:nazar:
Peki bu ne yapayım sorusu da neyin nesi?
Yeniden sizi maddi manevi sömürmesini mi istiyorsunuz?:ssz:
Arkadaşım yanlış anlamayın da hiç mi akıllanmadınız acaba?:26:

Canım sakın aklını karıştırmasına izin verme. Sizin hayatınızı mahvedip yine başka bir kadın bulup aldatacaktır seni. Benim hikayemde seninkine çok benziyor. Bende 8 aylık bebeğimle boşandım 2011 martta. Aldatmış yıllarca, birde çocuk istedi benden ne safmışım, çocuk yapınca hep ellerinin altında olcan biryere kıpırdayamıyacaksın sanıyorlar. Geleceğe bak karşına başka insanlar çıkacaktır. Uzak dur o adamdan, zamanında hayır gelmemiş şimdi mi hayır gelecek.

öncelikle tebrik ederim. Hem oğluna babasını kötülememiş hem de böyle bir durumdan sonra kendine güzel bir hayat kurmuş, ileriye bakmışsın. Tamamen subjektif bir yorum yapacağım. Bence seni bir defa bu kadar üzen bir de aldatan adamdan adam olmaz. yeni karısı da bırakmış zaten, hayırlı olsun. bundan sonra yine aynı kişiyle kuracağın bir gelecek hem sana hem de oğluna mutsuzluktan başka birşey getirmeyecektir. Bu arada bol bol 'değerini anladım' nutukları atıyordur eminim. aldırma bile. bırak biraz dolansın sonra gider yine.

Çocuğun çok küçükken terk ettiği için çocuğunda bu duruma alışmışdır anneyi babayı zaten bir arada hiç görmediği için bence bu yönden çocuğun konusunda bir sorun yokdur.Böyle evlilikler çocuklar adına sürdürülüyor genellikle çocuklar etkilenmesin mutsuz olmasın diye ama sizin ki bebekken ayrıldığınız için farklı.Böyle bir adama dönmek size hiç birşey getirmez bilakis götürür sonuda hayırlı olmaz zaten yarın öbürgün aynı şeyleri yaşadığınızda toparlanmanız çocuğunuz toparlanması kolay olmaz o nedenle bırakın ne maddi ne manevi bir hayır gelmez size o adamdan elbet birgün yeni bir hayat sizde kurarsınız kuramazsanızda böylesi öylesinden bin kat iyidir sakın dönmeyin

Tüm arkadaslara katiliyorum.
Bir erkek daha 3 aylik cocugunu ve karisini terk etmesi onun ne kadar serefsiz oldugunu gösterir.
Allah`a sükürler olsun, cok güzel bir hayat kurmussunuz kendinize, bence sen daha iyilerine layiksin.
Bravo vallahi bir kadin isterse neler basarabiliyor bu hayatta, gurur duydum seninle.

Back
X