- 4 Nisan 2024
- 1.397
- 1.432
- 53
- Konu Sahibi miniminimom
Gerçekten bazı kayınpederler kaynanadan beter maalesef bende sizin için üzüldüm.üzülüyorum
Benim kayınpederi bağlasan 2 gün durmaz evimde eve gitçem der
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten bazı kayınpederler kaynanadan beter maalesef bende sizin için üzüldüm.üzülüyorum
cok sanslısınızz. aynı şekilde kendi babamda öyle ama k. peder alışmış orada burada kalmaya .Gerçekten bazı kayınpederler kaynanadan beter maalesef bende sizin için üzüldüm.
Benim kayınpederi bağlasan 2 gün durmaz evimde eve gitçem der
Her zaman ki gibi sorunun kaynağı eş.Kimse kimsenin evinde 1 haftadan fazla kalmasın .Eşiniz fırsat olsa aylarca kalır size gelende aylarca gitmez.Ailesinden kopamayan böyle eteğinde gezen adamlar evlenmesin gerçekten zor .Kb kv eş sıkıntısı çekeceğime gider anamda otururum,niye evleneyim yani benim anam ana değil mi ,ben niye kocamı zorlayıp anamın evinde 1 ay kalmıyorum diye insan derin düşüncelere dalıyor ve eşten soğuyor....üzülüyorum
7 yıldır doğuluyla evliyim kp kv daha koltuğumun rengini bilmiyor sizin oralar sıcak biz gelip ne yapacaz diyorlar.bunlara göre normal zira kp aslen doğulu kardeşi vs var onlara da tek gidiyor kv kızının cocuguna bakıyor vs cok takılmıyolar böyle
Görgüsüz mü diyim göreneksiz mi diyim ne diyim Allah kolaylık versin bacımcok sanslısınızz. aynı şekilde kendi babamda öyle ama k. peder alışmış orada burada kalmaya .
cok sanslınız ama 7 yılda hiç gelmemelerini de istemem tabi sadece uzun kalınmasın sık gelinmesin tamamdır benim için7 yıldır doğuluyla evliyim kp kv daha koltuğumun rengini bilmiyor sizin oralar sıcak biz gelip ne yapacaz diyorlar.
aynen öyle eşimle bundan dolayı cok kez tartıştık ama çözülmüyor bu sorun maalesef evlendikten sonra bunlara bi haller oluyor kopamıyorlar tapıyo gibiler haşa.bazen Allah affetsin aralaeı açılsa keşke diye iç geçiriyorum o derece bıkkınlık getirttiHer zaman ki gibi sorunun kaynağı eş.Kimse kimsenin evinde 1 haftadan fazla kalmasın .Eşiniz fırsat olsa aylarca kalır size gelende aylarca gitmez.Ailesinden kopamayan böyle eteğinde gezen adamlar evlenmesin gerçekten zor .Kb kv eş sıkıntısı çekeceğime gider anamda otururum,niye evleneyim yani benim anam ana değil mi ,ben niye kocamı zorlayıp anamın evinde 1 ay kalmıyorum diye insan derin düşüncelere dalıyor ve eşten soğuyor....
Aramız kötü diye değil gerçekten gelmek istemiyorlar eltim 15 yıllık gelin yine gelmemişler. Sıcak sevmiyorlar. Şuan kp kv tek yaşıyor hastalar hep birlikte yalvarıyoruz kapatın evi gelin diye kaynanam " böyle şiriniz öyle zehir oluruz" diyocok sanslınız ama 7 yılda hiç gelmemelerini de istemem tabi sadece uzun kalınmasın sık gelinmesin tamamdır benim için
Evdeki koca dururken siz neden apar topar eve gidip yemek yapıyorsunuz? Verecek torunu dedesine siz gelene kadar yemeği hazırlayacak.