Bebegi sallamadan uyutmak

D-E

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
1.041
1.230
133
36
Merhaba kizlar, benim 9 aylik bir oglum var, 2 aydan beri besik gibi bir yerde sallamadan uyumuyor. Siz bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz? Agustos sonunda Antalya’ya tatile gidiyoruz, ucakla gittigimiz icin besigi yanimiza alamayiz, orda nasil uyutmaliyim, lutfen kizlar yardimlarnizi bekliyorum. Tesekkurler

Şimdi başlasan aslında gideceğin tarihe kadar sallamadan uyutmaya alıştırabilirsin. Önce geçiş yaparsan daha kolay olur. İlk hafta Beşiğine koyup sırtını pışpışlayarak hafif ve aralıklı sallayarak pışpışlama davranışını uyku etkinliğine katmış olacaksınız. Ama bu pışpışlama yoğun olmasın. Daha çok yanında olduğunu çocuk bilsin diye aslında. Sonraki hafta sallamayı bırakıp pışpışlayın. Sonra da pışpışlama davranışını seyrekleştirerek bırakırsanız. Bebeğiniz yatağında kendi başına uyumaya başlamış olacaktır.
İlk günler biraz zor olacaktır. Sonra öğrenecek

Reactions: D-E
Cok tesekkur ederim canim, insallah sallamadan uyumayi alisir

Kucağınızda minik hareketlerle sizin kokunuzla uyumaya alışması kolay olacaktır. Alışamazsa üzülmeyin tüm otellerde park yataklar var ve alt ayaklarını açtığınızda sallanabiliyorlar. (Bebeğin çarşaf ve yastığını götürmenizi öneririm)

Yanina uzan poposuna pis pis yap. Eger cok inatsa mecburen ayaginda salla

Cok tesekkur ederim canim, insallah sallamadan uyumayi alisir
Benim kızım inat ve takıntılı ona rağmen böyle yaptım ve çok çabuk alıştı. Eğer biberon kullanıyorsa onu da uyku tetikleyicisi olarak kullanabilirsiniz.

bebekler için olan uyku müziklerinden aç bızımkı 11 aylık hala sabaha kadar açıktır.sallamadan uyutmayı pışpışlama yöntemiyle kestık bastan zor oldu ama değdi bızımkıde koltukta uyuyordu sonra beşiğine geçirdim ağlayınca kucagıma aldım sonra tekrar yatırdım yıne ağlayınca kucagıma aldım sonra yıne yatırdım iki gün eğitim verdim çokta ağlamadı korktugum gıbı olmadı.şimdi beşiğinde elimi tutarak uyuyor dalınca yanından ayrılıyorum

Benim kızim 5 ayi doldurdu halen kendi kendine uyuyor sallamıyorum öyle alıştirdım

B3n de dogdugundan beri sallamadm.besigine koydum uyudu yanimda da yatrmadm iki sarki solerdm uyurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…