Bebeği severken

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Merhaba hanımlar. Aklıma bir şey takıldı, sizce boş bir takıntı mi? İki görümcem var, bekar olan görümcem bebeğimi 'fare' diye seveceğini söyledi ve öyle yapıyor. ''ne yapıyor fare","farenin fotosunu yolla" vb. gibi. Bebeği olan anneler, sizce bu normal mi? Doğduğundan beri birçok lakap taktılar ama bu bana nedense çok sevimsiz geldi. Bebeğim konusunda biraz hassasim.

Sevme şeklidir ya benim yeğenlerimi sevdiğimi görsen :-) :-)

Bizim gelin diyor sen de hamilesin, bir bir hepsini not aldım yaptıklarının, görüşcez diye gülüyoruz.

Tosba dedim, kurba dedim, enik dedim vs. Tabi herkesin iletişimi farklı biz kardeş gibiyiz. Yeğenlerim için de canım fedadır.

İnanın çok ama çok hayvansever biriyim. Fareler ve ozellkle bebekleri bana masum canlılar gibi gelir. Öldürüldüklerini görmeye asla dayanamam. Ama onlar benim aksime hayvanlardan hiç hoşlanmazlar. Hele fare lafı geçtiğinde bile mideleri bulanir. Hal boyleyken, neden başka bir şey değilde fare? Sanırım uyaracagim hanımlar. Böcük demis bir arkadaş, böcük deseler umursamazdim inanin. Kendisi küçük değil bu arada.

Merhaba hanımlar. Aklıma bir şey takıldı, sizce boş bir takıntı mi? İki görümcem var, bekar olan görümcem bebeğimi 'fare' diye seveceğini söyledi ve öyle yapıyor. ''ne yapıyor fare","farenin fotosunu yolla" vb. gibi. Bebeği olan anneler, sizce bu normal mi? Doğduğundan beri birçok lakap taktılar ama bu bana nedense çok sevimsiz geldi. Bebeğim konusunda biraz hassasim.
Ben de oğlumu tarla faresi diye seviyorum. Bence fazla takılmayın gayet iyi niyetli. Halalar yepenlerini çok severler. Böceğim farem minikliğinden kaynaklanıyor

Benim esim de sıpa diye sever ,ben hoslanmiyorum bebeklere lakap takilarak sevilmesinden, uyarirdim herhalde, bu arada esimi de uyardim hoslanmiyorum diye, yine devam ediyor.Kizkardesimin gorumcesi de, kara bocek diye severdi yigenim esmer diye.

Bilmiyorum hanımlar ya, bebeğim konusunda çok hassasim sanırım. Yegenimi hep güzel isimlerle severim. Annesi yanlış anlayabilir diye çok dikkat ederim. Bilmiyorum, normal belki ama hoşuma gitmiyor nedense.

Neden gelinler, hep bir şeyleri düzeltmek zorunda kalıyor ki? İnsanlar neden bazı şeyleri kendileri düşünemiyorlar? Yakında, uzun bir sureligine buraya gelecek, gelmeden uyarayim istiyorum.

Kurbaga yı sevmem ama ben de yeğenime kurbaa derim arada.

Bence fesat insanlar değilse boş yere söylemeyin. Sonuçta yeğeninin kötülüğünü kim ister. Ama kötü insanlarsa bilemem siz daha iyi bilirsiniz.

4 yaşında bir kardeşim var... Üstelik cins fare bizimki tarla farem diye severim :D minik bakteri, kuyabiye canavayı, penguen, minik yaratık bunlardan sadece bazıları...
Gülüyor benim yavrum ya :D yanağının bir tarafında parvobacter var orası genelde kırmızı, gördükçe bakteriiiiiiiii diyorum bakteri sesi çıkartıyor kendince bizim iletişim yolumuz bu :D

Abimin eşi kızımı “annecim” diye seviyor
Kayınvalidem “eşek kafa” diye seviyor

Yemin ediyorum bazen etrafıma uçan tekmeler atasım geliyor. Çaresini bulursanız bana da yazın.
Eşek kafa nedir ya abartmış, ben de sevmiyorum o annecim laflarını.

bana tuhaf gelmedi ama siz rahatsiz hissediyorsaniz uyarin
bende cocuklarima maymun , sipa ve bocek diyorum , bana sevimli geliyor ama siz rahatsiz olabilirsiniz ki gayet dogaldir , uyarin mutlaka

Back
X