Bebeği ters olanlar

Acikcasi ben nerde neresi oldugunu ayirt edemiyorum ama hareketleri asagi dogru hissederken suan yukarda hissediyorum dondugunden beri.
Aşağıda hafif kıpraşmalar hissediyor Muş'un peki? Yukarıda Çan'ıma okuyor aşağıda kelebek oynar gibi narin narin çok nadir

Acaba benim kızım şuan böyle de elime gelen yumruk gibi şey totoşu mu

Eklentiler

• IMG_5020.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_5021.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 85
Ben aslinda normalden korkmuyorum canim. Ben evlenince 2 yil vajinismustum. Yani oraya dokunduramam pansuman yaptiramam sorun bu :) Allah gonlune gore versin canim.
Anladım ay oda çok zor gerçekten. Allah yardımcın olsun inşlh çok çöl kolay olur senin için herşey . Vajinismus zaten işkence

Anladım ay oda çok zor gerçekten. Allah yardımcın olsun inşlh çok çöl kolay olur senin için herşey . Vajinismus zaten işkence

Aslinda atlatali 7 sene oldu ama hala gerildigim zamanlar oluyor iste. 2 yil iskence gibiydi gercekten de.insallah canim benim. Allah senin de gonlune gore versin.

Ayaklar nerdeyse hareket orda miymis? Benim hep gobegin delik kisminda hareket var ama bebegim makat gelis duruyo

Canım inşikak suresi varya omu ezberle oku. Secde ayeti geçtiği için doğumda okunduğu zaman bebek dönüyormuş. Secde şekline giriyormuş Aidin salih hoca diyor

Canım inşikak suresi varya omu ezberle oku. Secde ayeti geçtiği için doğumda okunduğu zaman bebek dönüyormuş. Secde şekline giriyormuş Aidin salih hoca diyor
Ay bunu biliyorum ezbere okuyayım ben ya çok saol canım benim

Kızlar bebeğim dönsün diye yapmadığım kalmadı sonunda dönmüş kızım çok şükür rabbim tüm dönüş bekleyen annelere nasip etsin ))))

Kızlar bebeğim dönsün diye yapmadığım kalmadı sonunda dönmüş kızım çok şükür rabbim tüm dönüş bekleyen annelere nasip etsin ))))
Çok sevindim sağlıkla eli ayağı düzgün olarak hayırlısıyla kucağına al İnşaAllah canım :)

Çok sevindim sağlıkla eli ayağı düzgün olarak hayırlısıyla kucağına al İnşaAllah canım :)
Çok saol canım ya Nasıl mutlu oldum ağladım dr un yanında. Böyle sevineceğini bilseydim heyecan verirdim yavaş yavaş söylerdim diyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…