Aşağıda hafif kıpraşmalar hissediyor Muş'un peki? Yukarıda Çan'ıma okuyor aşağıda kelebek oynar gibi narin narin çok nadirAcikcasi ben nerde neresi oldugunu ayirt edemiyorum ama hareketleri asagi dogru hissederken suan yukarda hissediyorum dondugunden beri.
Aşağıda hafif kıpraşmalar hissediyor Muş'un peki? Yukarıda Çan'ıma okuyor aşağıda kelebek oynar gibi narin narin çok nadir
Aynen benimde garip bişey. Ay inşlh dönmüştür bebeğim benimde dua et bana :)Asagida pek bir sey hissetmiyorum bazen segirme gibi oluyor canim.
Aynen benimde garip bişey. Ay inşlh dönmüştür bebeğim benimde dua et bana :)
Ayyy rabbim duysun gerçekten . Sen nasıl normalden korkuyorsun bende sezeryandan çok korkuyorum yaInsallah canim. Benimki yerine seninki donsun. Ben nasilsa sezeryan olucam :)
Ayyy rabbim duysun gerçekten . Sen nasıl normalden korkuyorsun bende sezeryandan çok korkuyorum ya
Anladım ay oda çok zor gerçekten. Allah yardımcın olsun inşlh çok çöl kolay olur senin için herşey . Vajinismus zaten işkenceBen aslinda normalden korkmuyorum canim. Ben evlenince 2 yil vajinismustum. Yani oraya dokunduramam pansuman yaptiramam sorun bu :) Allah gonlune gore versin canim.
Anladım ay oda çok zor gerçekten. Allah yardımcın olsun inşlh çok çöl kolay olur senin için herşey . Vajinismus zaten işkence
Benimde göbek deliğimin üstünde biraz yukarıda ama makatAyaklar nerdeyse hareket orda miymis? Benim hep gobegin delik kisminda hareket var ama bebegim makat gelis duruyo
Ay bunu biliyorum ezbere okuyayım ben ya çok saol canım benimCanım inşikak suresi varya omu ezberle oku. Secde ayeti geçtiği için doğumda okunduğu zaman bebek dönüyormuş. Secde şekline giriyormuş Aidin salih hoca diyor
Ay bunu biliyorum ezbere okuyayım ben ya çok saol canım benim
Çok sevindim sağlıkla eli ayağı düzgün olarak hayırlısıyla kucağına al İnşaAllah canım :)Kızlar bebeğim dönsün diye yapmadığım kalmadı sonunda dönmüş kızım çok şükür rabbim tüm dönüş bekleyen annelere nasip etsin))))
Çok saol canım ya Nasıl mutlu oldum ağladım dr un yanında. Böyle sevineceğini bilseydim heyecan verirdim yavaş yavaş söylerdim diyo :)))Çok sevindim sağlıkla eli ayağı düzgün olarak hayırlısıyla kucağına al İnşaAllah canım :)
HahahaÇok saol canım ya Nasıl mutlu oldum ağladım dr un yanında. Böyle sevineceğini bilseydim heyecan verirdim yavaş yavaş söylerdim diyo :)))
Amin canım bütün anneler mutlu olsun böyle :))HahahaAy ilahi... Canım allah sevincini artırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?