E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
merhaba kızlar 37. haftadayım doktor bebek ters duruyor dedi düzelirmi acaba doğuma kadar düzelirse öyle normal doğum yapabilirsin dedi doktorum bilgilerinize ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım ben yere oturamıyorum.Bir de emeklemek mi??* Çorabımı bile eşim giydiriyor benim.Mümkün değil emeklemek.Karnımız ağrır aşağı doğru eğilince.Kızlar anne emeklediği zaman bebek dönüyormuş diye duymuştum.Ne kadar doğru bilmiyorum ama isterseniz bi deneyin.
Benim kız da hep tersdikızlar benim oğluşumun kafası yaklaşık 26. haftadan beri aşağıda hep normal doğum istediğim için iyi bişey ama bugünkü kontrolde kordonumuzun boyunda olduğunu gördük, doktorum doğumda dikkatli olmalıyım dedi, yani benim normal doğumum başlasa bile kalp atışlarında yavaşlama olursa hemen sezeryanla alması gerekebilir, hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalımda gerisi boş
ayrıca mucize hoşgeldin aramıza, biz burada her türlü endişemizi paylaşıyoruz kendini kötü hissetmene gerek yok canım
Sağol canım inşallah hepimizinki kolaylıkla gelir.sağlıklı olsunlarda bir şekilde gelecek bu bebişler.inş bizde bebişlerde zorlanmadan kolayca gelirler.