bebeği ters olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
merhaba kızlar 37. haftadayım doktor bebek ters duruyor dedi düzelirmi acaba doğuma kadar düzelirse öyle normal doğum yapabilirsin dedi doktorum bilgilerinize ihtiyacım var

canım benim bebeğim de hala ters duruyor
yaklaşık 1 aydır aynı pozisyonda
eğer böyle olursa 38, haftada alırız demişti dr.um
haftaya pazartesi randevumuz var sanırım o zaman durumumuz netleşecek
ben hala hareketlerinden ters durduğunu hissediyorum
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

medine ben de aynı durumdayım.bebeğim makat duruşta idi son kontrolde.çarşamba günü tekrar kontrolüm var.o zaman görecem dönüp dönmediğini.ancak tekmelerini aşağıda rahim ağzında hissediyorum hala.sanırım aynı duruşta.böyle devam ederse sezaryen olacak maalesef -tatlicadiarzu-

Kızlar anne emeklediği zaman bebek dönüyormuş diye duymuştum.Ne kadar doğru bilmiyorum ama isterseniz bi deneyin.

çok ilginç ilk defa duyuyorum deneyelim bakalım zararı yok gibi görünüyor

benim kızım da ters duruyordu.doktora gıdeceğiz gunun onceki gecesinde bana bi şeyler oldu.. gece kızın neler yaptığını anlayamadım.. öyle ilginç hareketler oldu ki karnımın içinde... doktora gıttık bebek dönmüş dedi. ben de dedim, dün gece döndü...
yani anlayacağınız hiç belli olmuyo sezeryan düşünenler için zaten sorun yok , ama normal doğum isteyenlerin bebekleri de umarım en kısa zamanda döner..

benim de bebiş henüz dönmedi.doktorum da bu saatten sonra dönmesi pek bir şey ifade etmez dedi.çünku bu zamana kadar makat gelişli duran bebeklerin kafaları yuvarlar şekil alıyormuş.aslında bebek 33 haftalık gelişmiş ama baş çevresi rahatta olduğundan 35 haftalık gözüküyor dedi.erken dönen bebeklerin çıkışa doğru kafaları yerleştiği için ona göre şekil alıyor dedi.falan filan bende aslında pek bir şey anlamadım.kafam çok karışık
normal doğum için umutluydum ama şimdi pek değilim sen kendini sezeryana göre hazırla dedi.ben aslında normal doğum istiyorum ama beceremeyip bebeğe birşey olurmu sıkışırmı diye korkuyorum.tedaviyle olduğu için doktorda pek riske atmak istemiyor.sezeryanda genel anestezi istemiyorum çunku tamamen bayıltılmak istemiyorum.bebegimi görmek ve bilinci açık olmak istiyorum.epidrolunde yan etkilerinden korkuyorum.çok uzun oldu sizi sıktım kusura bakmayın.ama çok caresiz hissediyorum kendimi bu konuda.benim tembel bebiş dönseydi daha kolay olacaktı heralde................:çok üzgünüm:

ben en son kontrole gittiğimde bebeğimin başı haftasına göre 1 hafta öndeydi
demek makat durduğu içinmiş çok şaşırdım
ya ben aslında normaldende sezeryandan da korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım
herşey o son anda belli olacak demek ki
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin

bende cuma gittiğimde doktora us ye göre 37. hafataya girmiştim ve bebeğin başı yukardaydı cuma tekrar gidicem bakalım hayırlısı ben sezeryan düşündüğüm için sorun değil yani fater bende senin gibi hem sezeryandan hemde normalden çok korkuyorum :D en son epiduralmi olsam dedim ama uyanık kalmayıda gözüm yemiyor

kızlar benim oğluşumun kafası yaklaşık 26. haftadan beri aşağıda hep normal doğum istediğim için iyi bişey ama bugünkü kontrolde kordonumuzun boyunda olduğunu gördük, doktorum doğumda dikkatli olmalıyım dedi, yani benim normal doğumum başlasa bile kalp atışlarında yavaşlama olursa hemen sezeryanla alması gerekebilir, hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalımda gerisi boş:emir_bebek:
ayrıca mucize hoşgeldin aramıza, biz burada her türlü endişemizi paylaşıyoruz kendini kötü hissetmene gerek yok canım

sağlıklı olsunlarda bir şekilde gelecek bu bebişler.inş bizde bebişlerde zorlanmadan kolayca gelirler.

Kızlar anne emeklediği zaman bebek dönüyormuş diye duymuştum.Ne kadar doğru bilmiyorum ama isterseniz bi deneyin.
Ay canım ben yere oturamıyorum.Bir de emeklemek mi??* Çorabımı bile eşim giydiriyor benim.Mümkün değil emeklemek.Karnımız ağrır aşağı doğru eğilince.

kızlar benim oğluşumun kafası yaklaşık 26. haftadan beri aşağıda hep normal doğum istediğim için iyi bişey ama bugünkü kontrolde kordonumuzun boyunda olduğunu gördük, doktorum doğumda dikkatli olmalıyım dedi, yani benim normal doğumum başlasa bile kalp atışlarında yavaşlama olursa hemen sezeryanla alması gerekebilir, hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalımda gerisi boş:emir_bebek:
ayrıca mucize hoşgeldin aramıza, biz burada her türlü endişemizi paylaşıyoruz kendini kötü hissetmene gerek yok canım
Benim kız da hep tersdi:Demek ondan koca kafalı :Pp
Geçmiş olsun canım.İnşallah kordonunuz bi sıkıntı yaratmaz.

sağlıklı olsunlarda bir şekilde gelecek bu bebişler.inş bizde bebişlerde zorlanmadan kolayca gelirler.
Sağol canım inşallah hepimizinki kolaylıkla gelir.

kızlar yarınki kontrolüme dayanamayıp bugünden gittim:CüvCüv:benim kız dönmüşhihoyyytnormal doğuma elverişli görünüyor herşey şimdilik.ama doğruyu söylemek gerekirse çok da korkuyorum.Allah yardımcımız olsun...

hayırlısı olsun canım hakkında
inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın merak etme

benim kızımda daha dönmedi ama doktorum son anda bile dönebilir dedi bende her dakika kontrol ediyorum ama hala kafası yukarda inş döner.

Ne kadar çok ters duran bebek varmış. ben de bir tek benim ki ters zannediyordum. Yarın doktor kontrolüm var ama hala ters durduğunu hissedebiliyorum. Doktor bu saatten sonra dönmesi zor dedi. Doktor yarın sezeryan tarihi verir diye tahmin ediyorum ama hayırlısı. Sezeryan olacakken son anda dönen bebekler olabiliyormuş. Allah ne yazdıysa o olur arkadaşlar endişelenmeyin. Epidural sezeryan istiyorum ama cesaretim de yok. Bebeğimi doğar doğmaz görmek , göğsüme yatırmak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

benimde oğlumda bi gidiyorum kafa yukarda, bi sonrakidende dönmüş..
3 kez aynı şey oldu..inş. bu c.tesi kontrolümüzde yine kafa aşağıdadır..
çünkü bende normal doğum isteyenlerdenim.
hakkımızda hayırlısı..

Canım eğer normal doğum istiyorsan. bol bol çömelmen lazım mış. Bende 35 haftalık hamileyim doktorm normal doğum için bol bol yürüyüş yapmamı ve yere çömelip elde çamaşır yıkıyor gibi yapmam gerekiyormuş,insanın canı yanıyo ama:)))) ne yapalım bebişim için yapıyorum....emeklemeyi başkalarından duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum...ama denemeninde bi zararı yoktur herhalde diye düşünüyorum ,,,,,

benim oğlum hala kafa aşağıdaymış kızlar:)
yani inş. bu saatten sonrada dönmez..
pek haraketliyiz halada..

Azo yani normal doğuma doğru gidiyorsun öyle mi. Umarım her şey istediğin gibi olur. Yolumuz orda ayrılacak seninle :)) Ben sezeryan istiyorum. Yarın konuşacağım canım doktorla. Banusu'nun başı da aşağıda olmasına rağmen, yanımda hiç destek bulamadığım için, annecim bile bana yok sen yapamazsın gerçekten çok zor dediği için gözümü korkuttular ve sezeryana karar verdim... Hayırlısıyla gelsin bebişler canım.

Back
X