bebeği ters olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hakkımızda hayırlısı olsun julicim.banada tam tersine annem ve kardeşlerim bu konuda çok destek oldular.3 kız kardeşimde 2-3 er çocuk doğurdular ve hepsi normal.biraz ırsi oluyomuşya bu durum.bizim kızlar en fazla 10 dk.sancı çekip doğurduklarını inş. benimkininde öle kolay olacağını sölüyolar:)
bende herkes doğuruyo benmi doğuramıcam deyip gaza geldim:)
hoş doktorumda son ana kadar normal doğum taraftarı..

kızlar benim oğluşumda normal doğum pozisyonunu almış
sezeryan fikrine alışmıştım şimdi tekrar normal doğum için hazırlıyorum kendimi
biraz korkmuyor değilim ama hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah

Fatercim hayırlısı olsun canım.Belli olmaz daha son an önemli.Bizim arkadaş normal istiyordu onukide hep doğum pozisyonundaydı.Suları geldi gitti hastaneye ne olsun? Bebek ters :( Sezaryan oldu mecbur.Onun için takma kafana hakıkında hayırlısı olcak inşallah.

teşekkür ederim darkcım bende öyle dua ediyorum
benim ve bebeğim için hangisi iyiyse hayırlısıysa o olsun inşallah

kızlar bende p.tesi doktora gittim benimkide ters hala ama hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin allah ım ben normal doğumdan korkuyorum ama azo nun dediği gibi herkes doğuruyo biz mi doğuramıcaz demi:)

arkadaşlar ben normal istiyorum ama bebiğim yan duruyormuş bu durumda sezeyanle olucakmış:( bebğim 19 haftalık durumum düzlirmi :S lütfen beni aydınlatınnn:(((

19 haftalık hamilelikte sezeryan için karar vermek biraz erken değil mi?

benim 7. ayında kafası yukarıya çıktı ve bir daha da inmedi
bu yüzden sezeryan oldum

Merhaba kızlar. ben de 38+2 günlük hamileyim. kızımız olacak inşallah :) ama bebeğimiz hala ters... normal doğum olmasını çok istiyorum... Doktorum 10 gün daha beklememizi tavsiye ediyor. Eğer o zamana kadar dönmezse sezeryan için gün verecek. dua edin ... :)

Kizlar benimki capraz duruyor.dr donemeye niyetli gibi dedi.insaallah doner

Aynı dertten muzdaribim. Dönmesi için egzersiz yöntem deneyen var mi

Cesaet edip denemedim ya yanlis bisi yaparim bisi olur diye korkuyorum

Insaallah benimku de doner.daha vakit var ozaman 34 haftadayim

Benimde 2 gün önce döndü yani tam 35. haftaya girdiğim gün.. Ama nasıl belli etti yani belimde sabit bir ağrı, kasıklarımda doluluk ve ağırlık hissi özellikle de ayağa kalktığımda... Hıçkırığından anladım hıçkırığı tam aşağıda hissedildi yani kafası nerdeyse orda daha çok hissediliyor.

Bende yarin tam 34+0 olucam.sizden boyle duydukca icimrahatladi daha donebilir yani zamani var

Galiba benim kiz yine ters döndü :110: Hickiriklarini yukarda hissediyorum. Kafada bariz yukarda. Tekrar döner inşallah kipirim

Merhaba .. Çok uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum..27. haftam yarın biticek 28 e giriyorum Allah'ın izniyle.Hastanede çalıştığım için sık sık ultrasonda bebeğimi görebildim.Yalnız en baştan beri bebeğimin kafası aşağıda..Dr. uma sorduğumda öyle rahat ettiğini söylüyor ama ne yalan söyliyim benim aklımdan hiç çıkmıyor. Bi bebek hep aşağıya dönük olur. Birde plasenta normalden biraz daha aşağıda duruyormuş. Bugüne kadar bi sıkıntı olmadı çok şükür ama insanın kafasına takılmıyor değil.?? bilgisi olan yada aynı durumu yaşayan varsa bilgilerini paylaşabilir mi??:110::nazar::KK200:

benimde 35.haftasında gittiğimde tersti 36.haftasında şimdi 15 gün sonra kontrolüm var inşallah düzelir :mad:

Back
X