bebeği uyumayanlar

Ben çok rahat büyütmüşüm

10 da yatar 2 de kalkar emer yatar 4,5 emer ve 7 de kalkardı

Çok rahatmışım

Gece oynamayın konuşmayın ışık açmayın uyumasa da öyle dursun

Gündüz de sınırlı uyutun akşama uykusu kalsın sabah mutlaka kaldırın düzeni siz oluşturmalısınız

Benim kız doğduğundan 2bucuk yasına kadar benim memem ağzında uyudu..

Dolayısıyla hıc uykusuz kalmadım..o uyandıkca cort cort çekip hemen uykuya daldı yenıden..

Bense hep uykusunu almış ama bi kolu felç olmuş halde uyandım..

Benim kız doğduğundan 2bucuk yasına kadar benim memem ağzında uyudu..

Dolayısıyla hıc uykusuz kalmadım..o uyandıkca cort cort çekip hemen uykuya daldı yenıden..

Bense hep uykusunu almış ama bi kolu felç olmuş halde uyandım..
Olsun uykusuz kalmaktan iyidir bna gore ama meme agzindayken uyuyunca tehlikeli oluyomus bebekler icin

Ben çok rahat büyütmüşüm

10 da yatar 2 de kalkar emer yatar 4,5 emer ve 7 de kalkardı

Çok rahatmışım

Gece oynamayın konuşmayın ışık açmayın uyumasa da öyle dursun

Gündüz de sınırlı uyutun akşama uykusu kalsın sabah mutlaka kaldırın düzeni siz oluşturmalısınız
Benim isim oluyo gunduzleri uyutmayinca bna isimi yaptirmiyo hep ilgi bekliyo kucaga alinmak istiyo

Benimki dis cikariyor uyumuyor uyumuyor bitik haldeyim ben gözlerim kapaniyor ama kizim sadece agliyor , gündüzde bütün gün kucagimdan inmiyo..
Acayippp yorgunummm ...

Gündüz bol uyuyan bebek gece de uzun ve deliksiz uyur. Çok zor bir durum. Benim bebegimde ilk 4 ay beni deli ederdi. Ama kucağında sallarken uyuyakalirdim. Sonra radikal kararlar aldım. Yazın aksam 8 de kisin 7 de gece uykusuna yatırdım ve çok şükür gayet güzel uyuyordu. Şimdilerde sınavlarım var ilgilenemedim anneanne de filan kaldı bozuldu biraz. 10 u buluyor uyumasi sınavlarım bitsin tekrar kampa alacağım bucurugu :)) tracy hogg tavsiye ederim, okuyun.

9 aylık benimki.Kanadadayız.Kimsem de yok burada.
Maşallah hareketli olması iyidir sağlıklı olur.Ama anneler perişan olur o ayrı mevzu :)
Gözlerimden uyku akıyor.Bir sıcak çay bir sıcak kahve rüya oldu bana.Çok şükür elbette ama bazen insan gerçekten tükeniyor.Hele diş çıkarma evresi offf feci , hazırlıklı olun.Allah kolaylıklar versin.İyi geceler
Beni Kanada'ya alın, İngilizcem var :KK42:

kızım 2 yaşına kadar gece gündüzü karıştırmıştı,sabah 8e kadar uyumazdı.neler yapmadımki.hergün kağıt kalemle ne kadar süre uyudu kaç saat arayla uyudu toplamda kaç saat uykuya ihtiyacı oluyor not edip ona göre saatleri kaydırmaya çalışıyordum ama tam gece 2lere falan çekerdim yarım saat uyuyup bir uyanırdı hoooop tekrar sabah 8 :confused::mad:
kafamı duvarlara vurduğumu kendimi tokatladığımı bilirim.çoook zor.2.çocuğumda daha tecrübeli davrandım düzeni var şükür. :nazar:
öncelikle siz de gündüz kaç kere uyuyor, kaç saat arayla uyuyor , uyuma süresi ne kadar ve 24 saatte toplam ne kadar uyuyor bunları not edin bir bakın uyku düzeni var mı diye.daha sonra bu düzene uyarak hergün 1 saat geriye çekmeye çalışın uyuma saatini.gece uyanınca ASLA yatak odasından dışarı çıkarmayın.eşiniz rahatsız olursa kendi çıksın içerde yatsın.
ben çocuğu beşiğinde ağlatma taraftarı değilim onun yerine alın çocuğu kendi yatağınıza orada emzirin hala uyumadıysa yatağın içinde oyalayın sallayın, okşayın, sarılın, kendi haline bırakın vs.en son huysuzlanınca tekrar emzirin ama karanlık odada yalnız olun.bir süre bu duruma alışana kadar beraber aynı yatakta yatın sizin kokunuzla daha huzurlu uyur siz de rahat edersiniz.düzen oturunca yavaş yavaş uyandıkça emzirip beşiğine koymaya başlayın.allah sabır versin çeken bilir inşaallah en kısa zamanda düzen oturtursunuz

Buyurun gelin tabii de :)
Yazın gelmenizi tavsiye ederim açıkçası
Temelli alın beni, çocuktan anlarım çok güzel bakıcı da olurum mürebbiye de olurum dil de öğretirim evde :( Hoffff, çok şanslısınız çok güzel bir ülkede yaşıyorsunuz. Allah'ım duy beni, keşke ben de yaşayabilsem :(

UYUDUUUUU YAŞASIIIIINN DARISI BÜTÜN YARAMAZ ANNELERİNİN BAŞINA ÇÜNKÜ BU ANNE ÖNCE KAÇAR SONRA MIŞIL MIŞIL YATAR İYİ GECELRR BU GÜNÜDE İTİRDİK NİHAYET YARINA ALLAH KERİM:))

1 olucak yskında 9da uyudu 2de kalktı. Umutluyum uyuyacak inşallah..

Bu arada Kanada yı sevmezdim ama son seçimlerden sonra bir sempati beslemeye başladım :KK73:

Allah kolaylık versin hepinize.
Yaptığınız fedakarlıklar hep onların güldüğünü mutlu olduğunu görebilmek için.

Back
X