Bebegi ve bakicisi olanlar

xxxb

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
178
57
643
İstanbul
Hamilelikte gecirdigim ciddi bir rahatsizliktan dolayi bebegime bakamadigim icin yatili bakici bulduk Allah a şükür bakici cok ilgili fakat sorunum şu ben bi kenarda bebekle ilgilenemez durumdayken cocugun zaman gectikce kimi anne olarak gorecegi bu beni cok üzüyor sizce boyle bi risk var mi sutum cok az emzirme surem de cok kisa mamayla besleniyo sadece bu kisa surede benle oluyo kucagimda gezdirme ,onunla vakit gecirme olmuyo

Gecmis olsun
Bebegi emziremeseniz de siz yatar haldeyken kucaginizda da mi tutamiyorsunuz?
Henuz cok kucuk aranizda bag kurmaniz gerekiyor

Kucakta veya yanımda yatiramiyorum uyku ve mama disinda hep kucakta gezmek istiyo istediği olmazsa da katilarak agliyo mecbur kucakta gezdirip oyalamak gerekiyo keşke sakince yatsa onla daha cok vakit gecirebilirdim mamayi verirken bile yoruluyorum yorulmamam gerekliymis

Cok gecmis olsun.
Aranizda bag olusmasi icin biraz daha fazla zaman gecirmelisiniz.
Kucak isteme sebebi kucaga alismis olmasi mi yoksa gaz sancisi vs olabilir mi?

Kucakta veya yanımda yatiramiyorum uyku ve mama disinda hep kucakta gezmek istiyo istediği olmazsa da katilarak agliyo mecbur kucakta gezdirip oyalamak gerekiyo keşke sakince yatsa onla daha cok vakit gecirebilirdim mamayi verirken bile yoruluyorum yorulmamam gerekliymis
Kac aylik su anda bebeginiz ?
Sizin iyilesme sureniz nedir? Ne zaman ayaga kalkabileceksiniz?

Bebekler 3 aylik olana kadar kucaga alismaz ve kucak istemez ama anne sicakligi ve guven duygusunu isterler
Eger siz otururken kucaginiza aldiginizda agliyorsa gazi veya sancisi vardir buyuk ihtimalle

2aylik evet gazi oldugu icin kucakta gezdirmek gerekiyo genellikle ama bunun disinda da hep kucakta gezdirilmek istiyo bu durumda da hep saf dışı kaliyorum tam olarak ne zaman iyilesecegim belli degil belki tam olarak eski halim olmayabilirde

2aylik evet gazi oldugu icin kucakta gezdirmek gerekiyo genellikle ama bunun disinda da hep kucakta gezdirilmek istiyo bu durumda da hep saf dışı kaliyorum tam olarak ne zaman iyilesecegim belli degil belki tam olarak eski halim olmayabilirde
2 aylik bebek kucaga alismaz
Buyuk ihtimalle sizinle vakit geciremedigi icin kucak istiyor
Hastaliginizi bilmedigim icin durumunuza yorum yapamiyorum ama sadece sunu tavsiye edebilirim , bebege huzurlu , sakin ve kendini guvende hissedecegi bir alan yaratin
Sizin yatmaniz gerekiyorsa sessiz sakin gunes isigi alan ama serin bir oda yapin bakici da bebekle o odada sizinle beraber dursun , sakin bir muzik calin , bebegin yaninda siddetli ses olmasin hani yuksek sesle bebegi sevme gurultulu tv vs.. buyuk ihtimalle ortamda huzursuz oluyor bebeginiz , bahsettigim ortami yaratirsaniz o da sakinler , alabilsiginiz kadar kucaginiza alip opup koklayin ona guven duygusu verin

Müzikli titreşimli anakucagi ya da mini sallanan hamaklar var. Siz uzanın yanibasinizda onu hafiften sallayin. Ya da anakucaginda oyalansin. Kucağa alismaz gazi var simdi. Dördüncü ayda kendi dönünceye kadar devam eder. Size de geçmiş olsun. Allah şifa versin..

Hamilelikte gecirdigim ciddi bir rahatsizliktan dolayi bebegime bakamadigim icin yatili bakici bulduk Allah a şükür bakici cok ilgili fakat sorunum şu ben bi kenarda bebekle ilgilenemez durumdayken cocugun zaman gectikce kimi anne olarak gorecegi bu beni cok üzüyor sizce boyle bi risk var mi sutum cok az emzirme surem de cok kisa mamayla besleniyo sadece bu kisa surede benle oluyo kucagimda gezdirme ,onunla vakit gecirme olmuyo
Sadece sizi anne olarak görür merak etmeyin çünkü ilk tanışma koku ve sesle olur anne karnından beri sizin kokunuzu ve sesinizi tanıyor zaten.

Sütünüzü arttırın ki sadece anne sütü ile beslensin.Denenmiş kesin garantili yöntem bebeği emzirin ardından makina ile süt sağın yani memeden istenen süt artınca üretilen süt de artar.

Benim küçük kızım da kolikti ilk 3 ay kucakta zıplatarak dolaştırdık ama sonra yatmaya yuvarlanmaya başladı. Sizin bebeğiniz de yatarak oynamaya başlayacaktır. O araları değerlendirirsiniz.

Beraber uyumanız mümkün mü? Yani gece emzirmelerini aynı yatakta yapabilir misiniz?
Güvenliği sağladıktan sonra emzirme devam ettikçe anne ve bebeğin aynı yatakta yatmasını öneren uzmanlar var. Ben çocuklarımla emzirme süresince beraber uyudum.

Nasıl bir rahatsızlığınız var bilmiyorum ama yatağınızın yanına bebek arabasını koyup ileri geri sallayıp uyuyabilir ve oynayabilirsiniz.

Mamayı biberonla siz mi veriyorsunuz?

Bebek uyurken koynunuzda uyutun,kokunuzu alsın.koynunuza koyamıyorsanız yanınıza yatırın.

Sadece sizi anne olarak görür merak etmeyin çünkü ilk tanışma koku ve sesle olur anne karnından beri sizin kokunuzu ve sesinizi tanıyor zaten.

Sütünüzü arttırın ki sadece anne sütü ile beslensin.Denenmiş kesin garantili yöntem bebeği emzirin ardından makina ile süt sağın yani memeden istenen süt artınca üretilen süt de artar.

Benim küçük kızım da kolikti ilk 3 ay kucakta zıplatarak dolaştırdık ama sonra yatmaya yuvarlanmaya başladı. Sizin bebeğiniz de yatarak oynamaya başlayacaktır. O araları değerlendirirsiniz.

Beraber uyumanız mümkün mü? Yani gece emzirmelerini aynı yatakta yapabilir misiniz?
Güvenliği sağladıktan sonra emzirme devam ettikçe anne ve bebeğin aynı yatakta yatmasını öneren uzmanlar var. Ben çocuklarımla emzirme süresince beraber uyudum.

Nasıl bir rahatsızlığınız var bilmiyorum ama yatağınızın yanına bebek arabasını koyup ileri geri sallayıp uyuyabilir ve oynayabilirsiniz.

Malesef uyku

Beni keyfi yerindeyken birkac dakika emiyor yani acken tokken kesinlikle emmiyor arada bi zamanda denersem keyfi yerindeyse memeyi cok kisa sure tutuyo o arada kucagimda uyuyo bu da beni yoruyo yerine yatirmak zorunda kaliyorum

Preklamsi ne zaman geçirdiniz?
Doğumu ne zaman yapıtınız?
Tansiyonunuz yüksek mi?
Bu arada geçmiş olsun

Back
X