Bebegi ve bakicisi olanlar

Preklemsi gecirdim
Cok gecmis olsun.
Siz temasta bulunamiyorsaniz baska birinin kesinlikle temasina ihtiyaci var, hic uzulmeyin zamanla annesiyi bakicidan ayirir.
Buyuk ihtimal gaz sancisi cekiyor, mama bebekleri gazlandiriyor genelde.
Bakicisi iyi bakiyorsa iciniz rahat olsun siz iyilesmeye bakin.
2 aylik bebek kucaga alismaz diyen olmus.
Aylarca anne karninda tasinan bebek kucak ister temas ister, alisma degil ihtiyac emin olun.
Tekrar gecmis olsun

Cok gecmis olsun.
Siz temasta bulunamiyorsaniz baska birinin kesinlikle temasina ihtiyaci var, hic uzulmeyin zamanla annesiyi bakicidan ayirir.
Buyuk ihtimal gaz sancisi cekiyor, mama bebekleri gazlandiriyor genelde.
Bakicisi iyi bakiyorsa iciniz rahat olsun siz iyilesmeye bakin.
2 aylik bebek kucaga alismaz diyen olmus.
Aylarca anne karninda tasinan bebek kucak ister temas ister, alisma degil ihtiyac emin olun.
Tekrar gecmis olsun
Teşekkür ederim bakıcı fazla ilgili olunca endiselenmeye basladim bebegim bana degilde ona baglanacak diye

Teşekkür ederim bakıcı fazla ilgili olunca endiselenmeye basladim bebegim bana degilde ona baglanacak diye

Annenin ilgisiyle bir olur mu hic?
O sizin kokunuzdan bilir.
Bskici ilgili olsun,ne guzel yurekli birine denk gelmissiniz.
Bakiciyla ayni ortamda olun bebege bakarken,sallanan ana kucaklari oluyor otomatik sallaniyor, oyle bisey alin, o sallanirken sarki mirildanin ona.
Iyilesmeye bakin.
Baglanma icin 3 sene zamaniniz var uzulmeyin

Hamilelikte gecirdigim ciddi bir rahatsizliktan dolayi bebegime bakamadigim icin yatili bakici bulduk Allah a şükür bakici cok ilgili fakat sorunum şu ben bi kenarda bebekle ilgilenemez durumdayken cocugun zaman gectikce kimi anne olarak gorecegi bu beni cok üzüyor sizce boyle bi risk var mi sutum cok az emzirme surem de cok kisa mamayla besleniyo sadece bu kisa surede benle oluyo kucagimda gezdirme ,onunla vakit gecirme olmuyo
Geçmiş olsun.
Bebeğiniz onunla ne kadar ilgilenilirse ilgilensin, sizin kokunuza kimseyi değişmez merak etmeyin. Sık sık emzirmeye çalışın, böylelikle sütünüz artar.

Annenin ilgisiyle bir olur mu hic?
O sizin kokunuzdan bilir.
Bskici ilgili olsun,ne guzel yurekli birine denk gelmissiniz.
Bakiciyla ayni ortamda olun bebege bakarken,sallanan ana kucaklari oluyor otomatik sallaniyor, oyle bisey alin, o sallanirken sarki mirildanin ona.
Iyilesmeye bakin.
Baglanma icin 3 sene zamaniniz var uzulmeyin
Sagolun evet bunlari yapmaya calisiyorum ama yaptigim seyler bakicidan bi adim one gecme çabası oldugu icin benim psikolojimi bozuyor onunla yarış halindeymisim gibi hissediyorum surekli

Kimseyle yarış halinde degilsin bu ANNELIK canım benim.
Öncelikle cok geçmiş olsun inşallah biran önce iylesip bebegine kendin bakarsin.
Bi kere o seni kokunla taniyor.
Biberon veriyosan seni emmez Tomris emzirme notlari var bi bak istersen.
Bakicida ne güzel ilgiliymis.

aptabol diye bir cay var onu alin icin. Sutunuz artar. bebeginiz kokunuzdan tanir sizi merak etmeyin. Gecmis olsun saglikla buyutun bebeginizi.

Farklı şekillerde emzirmeyi deneyin. Bebek kucakta uyursa sizin yanınıza yatırsınlar siz yan dönüp emzirin.
Sadece ağzında tutsa bile koklaşmak için yeter
İnternetten emzirme videoları izleyin
Allah acil şifalar versin daha çok yeni herşey rahat olun sağlığınıza kavuşacaksınız.
Bebek etkilendi mi?
Onun sağlığı nasıl?

Farklı şekillerde emzirmeyi deneyin. Bebek kucakta uyursa sizin yanınıza yatırsınlar siz yan dönüp emzirin.
Sadece ağzında tutsa bile koklaşmak için yeter
İnternetten emzirme videoları izleyin
Allah acil şifalar versin daha çok yeni herşey rahat olun sağlığınıza kavuşacaksınız.
Bebek etkilendi mi?
Onun sağlığı nasıl?
Bebek etkilenmedi Allah a şükür .zaten emmeye cok hevesli olmadigi icin su an sadece en rahat ettigim pozisyonda emzirebiliyorum

Cok gecmis olsun hiç canınızı sıkmayın anne kokusunu alır o.Su durumda bakıcının cok ilgili olması da cok iyi birşey bence siz toparlanmaya bakın bikac ay sonra da alışır size ne olacak.Sagliginiz suan nasil kalıcı bir durum var mi eşinizin desteği nasil ?umarim en kısa zamanda atlatırsınız

Cok gecmis olsun hiç canınızı sıkmayın anne kokusunu alır o.Su durumda bakıcının cok ilgili olması da cok iyi birşey bence siz toparlanmaya bakın bikac ay sonra da alışır size ne olacak.Sagliginiz suan nasil kalıcı bir durum var mi eşinizin desteği nasil ?umarim en kısa zamanda atlatırsınız
kalıcı durum olup olmadığını zaman gösterecek doktorda iyileşme sürecinin 6 ay süreceğini söylüyor ama bu süre benim tamamen eski sağlığıma kavuşacağım anlamına da gelmiyor olabilir evet çok ilgili ama emzirirken bile başımda bekliyor bebeği almak istiyor vs. durumlar canımı sıkmaya başladı eşimin desteği olumlu yönde o da bakıcıyla iyi geçin diyor pek anlamıyo endişelerimi

kalıcı durum olup olmadığını zaman gösterecek doktorda iyileşme sürecinin 6 ay süreceğini söylüyor ama bu süre benim tamamen eski sağlığıma kavuşacağım anlamına da gelmiyor olabilir evet çok ilgili ama emzirirken bile başımda bekliyor bebeği almak istiyor vs. durumlar canımı sıkmaya başladı eşimin desteği olumlu yönde o da bakıcıyla iyi geçin diyor pek anlamıyo endişelerimi

Bakiciyi kirmadan soyleyin.
Canim emziriken yalniz kalmak istiyorum, bn sana seslenirim olur mu diyin gelsin alsin siz istediginizde.
Bosuna kendinizi uzmeyin, sonucta yaninzda calisan biri ve isteklerinizi uygun dille soyleme hakkiniz var

Bakiciyi kirmadan soyleyin.
Canim emziriken yalniz kalmak istiyorum, bn sana seslenirim olur mu diyin gelsin alsin siz istediginizde.
Bosuna kendinizi uzmeyin, sonucta yaninzda calisan biri ve isteklerinizi uygun dille soyleme hakkiniz var
Evet hakkim var ama malesef soyledikce arada negatif bi elektrik oluşuyor biraz dominant bi karakter bir de boyle ilgili birini bulamayip ortada kaliriz korkusu var bir de sürekli bazi seyleri soylemek zorunda kalmam bu hasta halimle iyice stres yasamama neden oluyor

Evet hakkim var ama malesef soyledikce arada negatif bi elektrik oluşuyor biraz dominant bi karakter bir de boyle ilgili birini bulamayip ortada kaliriz korkusu var bir de sürekli bazi seyleri soylemek zorunda kalmam bu hasta halimle iyice stres yasamama neden oluyor

Esiniz uyarsa uygun dille ama sanki sizin haberiniz yokmuscasina?
Dese ki esim hem hasta hem lohusa, kendi bakamiyor diye cok uzuluyor, senin bakimindan da cok memnun ama mesela bebegi beslerken filan yalniz biraksan cok iyi olur. Esimde yavrumuza yavrumuzda bize alismaya calisiyor vs..
Bilmiyorum bnce esinin bi uyarisi ona kafi gelir

Esiniz uyarsa uygun dille ama sanki sizin haberiniz yokmuscasina?
Dese ki esim hem hasta hem lohusa, kendi bakamiyor diye cok uzuluyor, senin bakimindan da cok memnun ama mesela bebegi beslerken filan yalniz biraksan cok iyi olur. Esimde yavrumuza yavrumuzda bize alismaya calisiyor vs..
Bilmiyorum bnce esinin bi uyarisi ona kafi gelir
Evet ilk zamanlar esim bunu yapti ama artik benim sikayetlerim esimi bunaltmaya basladi bakiciyi kaciracaksin diyo beni pek dinlemiyor artik yani

Back
X