Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah iyi olur ama annem dahil hiçkimse sevinmedi bu duruma hatta çok tepkililer ve ben bu yüzden kötü hissedyrum. Sanki kötü yanlş bişey yapmşm gibi. Suçlu hissedyrum hem kızıma hem herkese karşı çok salakça belki ama öyleKazadır olur öyle. Benim de kardeşlerinle aram çok yakın arkadaş gibi büyüdük
Allah sağlıkla doğurup büyütmek nasip etsin![]()
Sanki ikisine birden yetemeyecekmşm gibi hissedyrum. Tek bakıyorm ailem yakınımda değil. Sorumluluk tamamen eşimle bana ait. Eşim de benden çok daha yoğun çalışıyo. Oof of allahım ne olurdu 1 2 yıl sonra olsaydı. Hayırlısı bu belki asla isyan değil ama annem dahil herkes beni çok bunalttı nasıl yapcan nasıl diye diyeeeKızından birşey çalmıyorsun tabi ki ama keşke korunsaydin kendin için çünkü seni çok yorar iki bebek doğumda diğeri de 2 yaşında olmayacak ikiz gibi büyürler bise olmaz
Çokk teşekkür ederim. Ben aslında 2 yaşındayken hamile kalıp aralarında 3 yaşa yakın fark olsun istiyodum ama olmadı. İlk çocukta aylarca beklemştk buysa dikkat ettğmz halde birdenbire geldi. Nolduğunu bile anlamadık. Hala duruma alışamadım. Her sabah uyandığımda bu gerçekle tekrat tekrat yüzleşiyrum. Zorlanıyorm. Kızıma hakszlık yapıyomş gibi hiasedyrum ve bu beni mahvediyoAldırmayı aklından dahi geçirme. Rabbim onu sana verdiyse asla dert etme. Eğer çalışan biriysen şimdiden iyi bir bakıcı bulmaya çalış ya da ücretsiz izin yap. Benim de 4 buçuk aylık bir bebeğim var ve bir kamu kurumuna mühendis olarak atandım. Yanıma kayınvalidem gelecek. Kendisi başka bir ildeydi benim için gelecek. Şükür ki o var. Çalışacağım için ikinci çocuğu gerçekten istemiyorum ve deli gibi korunmaya çalışıyorum . Sen de annen yada bi kızkardeşin yanına gelebiliyorsa gelsinler yardımcı olsunlar sana. Kızı için il değiştiren okadar anne tanıyorum ki. Lütfen sıkma canını Allah büyüktür. Ne güzel iki kardeş birlikte büyüyecekler. Rabbim sana güç kuvvet versin. Sağlıkla büyüt bebelerini
Aaaa çok üzüldüm. Allah diğer evladınıza uzun sağlıklı ömürler versn.Hiç korkma. Büyütürsün ikisini birden. Benim oğlum 9 aylıktı bi baktım ki 1 aylık hamileymişim. Ben şok tabi. İlkten korktum bakamam dedim. Sonra heveslendim ikiz arabası bile baktım. Kardeş kardeş gezerler diye. Nasip olmadı 4 ay 10 günlükken kalbi durdu oğlumun. Kader.
Umarım sağsalim kucağına alırsın.
Ahh sizin yerinize olmak için her şeyimi verirdimBebeğim daha 1 yaşında kız. Ona kötülük yapmışım gibi hissediyorum. Ondan bişeyler çalmışım gibi. Hamileyim tekrardan ve annemler yanımda değil. Tek başıma büyüteceğim üstelik çalışıyorum.allak bullak oldum nolur düşüncelerinizi paylaşın. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var.
Gerçekten mi yaa? Ben de benm yerimde olmak istemez kolay kolay kimse diyodum. Bunları okudukça bir nebze rahatlıyorm. Çünkü çıldrmk üzereyim. Hele ailleler beni bitrdi. Sanki onlar bakacak. Zaten uzaktayım. Bu benmle ilgili bi durum çünkü ben bakcam. Delilik. Annelik delilik..Ahh sizin yerinize olmak için her şeyimi verirdimNe kadar güzel, ne mutlu size ki evladımız var ve yine hamilesiniz. Bence çok güzel bir haber, karar sizin ama bana göre doğurmalısınız ikisi bir büyürler.
Neden haksızlık olsun allah allah.. yaradan hiç o masum meleklere haksızlık yapar mı. Rabbim sağlık versin ona. Bir yıl içmiş sütünü. Hiç içemeyen bebekler var onları düşün. Benim eşim 3 kardeşler ve abisi ve ablası sadece 3-6 ay içebilmiş düşün yaniÇokk teşekkür ederim. Ben aslında 2 yaşındayken hamile kalıp aralarında 3 yaşa yakın fark olsun istiyodum ama olmadı. İlk çocukta aylarca beklemştk buysa dikkat ettğmz halde birdenbire geldi. Nolduğunu bile anlamadık. Hala duruma alışamadım. Her sabah uyandığımda bu gerçekle tekrat tekrat yüzleşiyrum. Zorlanıyorm. Kızıma hakszlık yapıyomş gibi hiasedyrum ve bu beni mahvediyo
Doğru söylüyosunNeden haksızlık olsun allah allah.. yaradan hiç o masum meleklere haksızlık yapar mı. Rabbim sağlık versin ona. Bir yıl içmiş sütünü. Hiç içemeyen bebekler var onları düşün. Benim eşim 3 kardeşler ve abisi ve ablası sadece 3-6 ay içebilmiş düşün yanihiç sıkma canını. Bebeğin sağlıklı olsun da her türlü büyüyorlar maşşallah
Allah size de kolaylık versin. Fakat annelik delilik demişsiniz kesinlikle değil,ben yıllardır o günü bekliyorum. Kocaman evde tek başına olmak,sessizlikle boğuşmak ne demek çok iyi bilirim. Halinize şükür edin benceGerçekten mi yaa? Ben de benm yerimde olmak istemez kolay kolay kimse diyodum. Bunları okudukça bir nebze rahatlıyorm. Çünkü çıldrmk üzereyim. Hele ailleler beni bitrdi. Sanki onlar bakacak. Zaten uzaktayım. Bu benmle ilgili bi durum çünkü ben bakcam. Delilik. Annelik delilik..
Bence sukredinn halinize hic uzulmeyin, ayni anda ikiz ucuz olanlar var birde onlardi düşünün elbet zorlanıyorlar ama bakiyorkar, evet kucukken bakmasi zor olur gerçekten ama birbirlerine arkadaş olacaklar 3 4 yaşına gelip beraber oynamaya başladıklarında yada daha erken iyiki olmus diyecekseniz, mesela ablamin 2 kizi var araları az çok güzel arkadaşlık yapıyorlar elbet arada anlaşmazlıklar oluyor ama yinede en çok kimi seviyorsun diye sorsan ıkiside kardeşimi diyor, benimde kızım var mesela kardeş kardeş diye ağlıyor resmen şuan 4 yaşında bende biraz büyüsün öyle olur dedim geçen sene hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim, şimdi yeniden istiyorum.bakalim nasip, hazır ne güzel hamile kalmışsınız bence aldırma gibi bir seçeneği düsünmeyin sonuçta bu size Allahtan gelen birşey elbet kolaylığını verir. Kızınızda kardeşi olduğu için çok mutlu olur benceÇokk teşekkür ederim. Ben aslında 2 yaşındayken hamile kalıp aralarında 3 yaşa yakın fark olsun istiyodum ama olmadı. İlk çocukta aylarca beklemştk buysa dikkat ettğmz halde birdenbire geldi. Nolduğunu bile anlamadık. Hala duruma alışamadım. Her sabah uyandığımda bu gerçekle tekrat tekrat yüzleşiyrum. Zorlanıyorm. Kızıma hakszlık yapıyomş gibi hiasedyrum ve bu beni mahvediyo
O anlamda demedim o lafı. Bu kadar yorulup da yine de mutlu olmaktan bahsediyorm.Allah size de kolaylık versin. Fakat annelik delilik demişsiniz kesinlikle değil,ben yıllardır o günü bekliyorum. Kocaman evde tek başına olmak,sessizlikle boğuşmak ne demek çok iyi bilirim. Halinize şükür edin bence
Halime tabiki bin şükür. Allah olmayanlara da versin. Benm demek istediğimi yanlış anlamanıza üzüldüm. Bu kadar zorluk çekip yorulup yine de mutlu oluyosun bi bakışına kokusuna dünyaları veriyosun. Bu bir delilik.Allah size de kolaylık versin. Fakat annelik delilik demişsiniz kesinlikle değil,ben yıllardır o günü bekliyorum. Kocaman evde tek başına olmak,sessizlikle boğuşmak ne demek çok iyi bilirim. Halinize şükür edin bence