Bebeğim 1 yaşında ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim. Napacağımı şaşırdım. Nolur fikir verin yardıma ihtiyacım var

Bence sukredinn halinize hic uzulmeyin, ayni anda ikiz ucuz olanlar var birde onlardi düşünün elbet zorlanıyorlar ama bakiyorkar, evet kucukken bakmasi zor olur gerçekten ama birbirlerine arkadaş olacaklar 3 4 yaşına gelip beraber oynamaya başladıklarında yada daha erken iyiki olmus diyecekseniz, mesela ablamin 2 kizi var araları az çok güzel arkadaşlık yapıyorlar elbet arada anlaşmazlıklar oluyor ama yinede en çok kimi seviyorsun diye sorsan ıkiside kardeşimi diyor, benimde kızım var mesela kardeş kardeş diye ağlıyor resmen şuan 4 yaşında bende biraz büyüsün öyle olur dedim geçen sene hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim, şimdi yeniden istiyorum.bakalim nasip, hazır ne güzel hamile kalmışsınız bence aldırma gibi bir seçeneği düsünmeyin sonuçta bu size Allahtan gelen birşey elbet kolaylığını verir. Kızınızda kardeşi olduğu için çok mutlu olur bence
Allah diğer evlafınıza uzun sağlıklı ömürler versn. İnşallah sağlıkla ikinci çocuğunuz da olur. Hatta istiyosanz daha fazlası 😊mesajları okudukça cesaret geliyo gerçkten çok teşekkr ederm. Annemden duymak istedkleriöi sizlerdn duyuyorm. Keşke o da böyle düşünse.. Kaygılarmn çoşu yok olurdu

Bebegim 9 aylikken adetim 3 gun gecikince hamileyim sanmistim ve o gun yasadiklarimi size tarif dahi edemem. Asiri huysuz bi bebegim vardi ve nefes almaya bile vaktim yoktu o donemde. Hele bi de hamileysem napacagim beni nolur öldür demisim hatta eşime o kadar cildirma duzeyine gelmistim. Sonra 3 kere idrar testi yaptm negatif cikti sonra da adet oldum zaten. Ama bu yaptigime bebegim suan 16 aylik asiri pismanim. Ins allahin gucune gitmemistir diye dua edip duruyorum.o zamanin psikolojisi bende cok agirdi. Ilerde bebek istersem sırf o isyanim yuzunden belki de nasip olmayacak bilemiyorum. Bunu anlattim cunku yasadiginiz seyleri derinden hissediyorum.veren rabbim elbet bi yol cizmistir. O melek de nasibi kismetiyle gelsin saglikla gelsin insallah
Beni o kadar iyi anlamışsnzki çok çok teşekkrler yzdığınz için. Ben de korkuyrum en çok da bebeklerime yetemeyecğm düşüncesyle. Allahım güç sabır versn de ikisini de eşit şekilde doğru dürüst büyütebileyim inşallah. Yanmda hçkmse yok trk başıma büytcem

Beni o kadar iyi anlamışsnzki çok çok teşekkrler yzdığınz için. Ben de korkuyrum en çok da bebeklerime yetemeyecğm düşüncesyle. Allahım güç sabır versn de ikisini de eşit şekilde doğru dürüst büyütebileyim inşallah. Yanmda hçkmse yok trk başıma büytcem
Cok zor bi surec olacak muhakak ama eminim Allah bunun sabrini size verecektir.hamilelik surecinde bi yandan diger bebeginiz buyur ve biraz daha size muhtacligi azalir diye dusunuyorum.ins dogan bebişte akilli uslu olur yormaz anneyi 🤗 simdilik stresinizi minimuma indirirseniz 2 bebege de bu sekilde faydaniz olacaktir. Dualarimda aklima geldikce sizi de ekleyecegim.

Cok zor bi surec olacak muhakak ama eminim Allah bunun sabrini size verecektir.hamilelik surecinde bi yandan diger bebeginiz buyur ve biraz daha size muhtacligi azalir diye dusunuyorum.ins dogan bebişte akilli uslu olur yormaz anneyi 🤗 simdilik stresinizi minimuma indirirseniz 2 bebege de bu sekilde faydaniz olacaktir. Dualarimda aklima geldikce sizi de ekleyecegim.
Yaaaa çok çok teşekkür ederim ne kadar tatlısınız.🤗🤗💕İnşallah ilerde bugünleri hatrlayıp gülümserim ne kadar abartmışım diye. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Çok zor olacak bunu biliyrum evet. Kızım hala desteksz yürüyemiyo ve asla yemek yemiyo bu konularda beni çok yoruyo. Bunlar dışında beni çok da bunaltan bir bebek olmadı çok şükür. İnşallah kardeşi geldiğnde biribrlerine iyi gelrler.

Yaaaa çok çok teşekkür ederim ne kadar tatlısınız.🤗🤗💕İnşallah ilerde bugünleri hatrlayıp gülümserim ne kadar abartmışım diye. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Çok zor olacak bunu biliyrum evet. Kızım hala desteksz yürüyemiyo ve asla yemek yemiyo bu konularda beni çok yoruyo. Bunlar dışında beni çok da bunaltan bir bebek olmadı çok şükür. İnşallah kardeşi geldiğnde biribrlerine iyi gelrler.
Dert etmeyin bu hımbıl yurumez 18 ayliga kadar dedikleri oglum bi anda 14 aylikken dusmeden kendinden emin bi sekilde yurumeye başladı. Her bebegin gelisimi farklidir yakinda yaptiklari sizi bile sasirtacak emin olun🤗

Allah diğer evlafınıza uzun sağlıklı ömürler versn. İnşallah sağlıkla ikinci çocuğunuz da olur. Hatta istiyosanz daha fazlası 😊mesajları okudukça cesaret geliyo gerçkten çok teşekkr ederm. Annemden duymak istedkleriöi sizlerdn duyuyorm. Keşke o da böyle düşünse.. Kaygılarmn çoşu yok olurdu
Amin çok saolun, insan bazen istediği kislerden istediklerini duyamaz malesef ama çocuklarımız sizin en büyük desteğiniz olucak, güçlü olun, Hiç bir zorluk kalıcı değil unutmayın, sizi bekleyen güzel günleri düşünün. 😉

Aldırmayın kesinlikle vebalini veremezsiniz ve çok pişman olursunz
Rabbim verdiyse yardımda eder inşaAllah
İlk aylar zorlanırsınz sonra bi düzene koyarsınız Allahın izniyle
Birlikte büyür giderler ileride iyiki olmuş dersiniz inşaAllah 🥰

Dert etmeyin bu hımbıl yurumez 18 ayliga kadar dedikleri oglum bi anda 14 aylikken dusmeden kendinden emin bi sekilde yurumeye başladı. Her bebegin gelisimi farklidir yakinda yaptiklari sizi bile sasirtacak emin olun🤗
Ay inşallah kıxım da yakında yürür çünkü onu taşımaktan belim koptu artk. Doğduğundan beri ince motor becerileri kaba motor becerilerinden hep çok daha iyi oldu. Bakalım görcez merakla bekliyorm yürüyeceği veeee yemek yiyeceği günü🤦‍♀️görseniz 1 yaşında demezsnz küçück bşy kuxucum🤗

Amin çok saolun, insan bazen istediği kislerden istediklerini duyamaz malesef ama çocuklarımız sizin en büyük desteğiniz olucak, güçlü olun, Hiç bir zorluk kalıcı değil unutmayın, sizi bekleyen güzel günleri düşünün. 😉
Çok haklısınız. İnşallah herşey zamanla yoluna girer. Evet doğru hiçbir zorluk kalıcı değl neyseki çok şükür. Kumsalın doğduğu ilk günleri ilk ayı düşünyrum da allahım ne endişeliydim doğru yapıyomym herşeyi diye. Uykusuz günler geceler. AB kan grubu olduğu için riskli sarılık grubundaydı artmasın diye sürekli sürekli emzirmeye çalışmalar. Uykudan asla uyanmayan bir bebek ve bu yüzden de emmeyen bir bebek. Allahıımm neyseki geride kaldı. Şimdiiiiiii baştaan tekrar hem de iki tane birdeennn bebişle

Aldırmayın kesinlikle vebalini veremezsiniz ve çok pişman olursunz
Rabbim verdiyse yardımda eder inşaAllah
İlk aylar zorlanırsınz sonra bi düzene koyarsınız Allahın izniyle
Birlikte büyür giderler ileride iyiki olmuş dersiniz inşaAllah 🥰
İnşallaahh😊💕💕sizin de ikinci bebeğiniz geliyo sanırım

Öncelikle hayırlı olsun olmuş bir kere moralinizi bozmayın kamudaysanız 2 yıl ücretsiz izin alın ya da iyi bir bakıcı bulun anne de olsa köstek olabiliyor demek ki teyzem art arda 3 tane büyüttü günlerce ağlamıştı 😊 şimdi arkadaş oldular ona hep beraber geziyorlar

Kızım 3 aylıkken hamile kaldım aralarında 1 yaş var bakmak çok zor senin daha kolay olur büyüğü 2 yaşında olacak yinede Allah yardımcın olsun sevmesi çok güzel oluyo ama ikisine birden yetişmek çok zor benimde yanımda da ne anne ne kv var yaşadığım yerde tanıdık yok hiç tek başıma bakıyorum ikisinede

Bebeğim 8.5 aylıkken hamile kaldım 😀 senden hızlılar da var ilk şoku atlatınca alışıyor insan ne yapalım nasipte varsa olur biz de bakarız

Çok haklısınız. İnşallah herşey zamanla yoluna girer. Evet doğru hiçbir zorluk kalıcı değl neyseki çok şükür. Kumsalın doğduğu ilk günleri ilk ayı düşünyrum da allahım ne endişeliydim doğru yapıyomym herşeyi diye. Uykusuz günler geceler. AB kan grubu olduğu için riskli sarılık grubundaydı artmasın diye sürekli sürekli emzirmeye çalışmalar. Uykudan asla uyanmayan bir bebek ve bu yüzden de emmeyen bir bebek. Allahıımm neyseki geride kaldı. Şimdiiiiiii baştaan tekrar hem de iki tane birdeennn bebişle
Amin olun başka postları takip ediyorum o kadar uzun zamandır bebek isteyen ve hala olmayan var ki, büyük nimet gerçekten kıymetini bilin bence 😉 gorumcemin gelininin en büyük çocuğu 3.5 yaşında digeri 2 yaşında digeride 4 aylık, ev kreş gibi:) bi şekilde buyuyorlar iste isteyerek olmadi onlarda kaza kurbani, tabi kaynanasida yardim ediyor şansına:)

keşke benimde olsa plansiz hamile kalabilsem.
adam korunuyor beni:D:D
olsun üzülme Allah yardimci olsun inş
bence bu mucize bebek.

Halime tabiki bin şükür. Allah olmayanlara da versin. Benm demek istediğimi yanlış anlamanıza üzüldüm. Bu kadar zorluk çekip yorulup yine de mutlu oluyosun bi bakışına kokusuna dünyaları veriyosun. Bu bir delilik.
Rabbim ikisini de size bağışlasın inşallah,hayır yanlış anlamadım sadece içimdeki duyguları yazmak istedim sizi sıktıysam kusura bakmayın.

Öncelikle hayırlı olsun olmuş bir kere moralinizi bozmayın kamudaysanız 2 yıl ücretsiz izin alın ya da iyi bir bakıcı bulun anne de olsa köstek olabiliyor demek ki teyzem art arda 3 tane büyüttü günlerce ağlamıştı 😊 şimdi arkadaş oldular ona hep beraber geziyorlar
Çok teşekkrler😊eylülde başlycam işe öğretmenim. Bakıcı buldum kızıma inşallah sıkıntısız anlaşırlar ve iyi biri çıkar. Merhametle doldursun rabbim bakan kişinin kalbini. Kısmet olursa doğum nisanda. O zaman da izne ayrılırım. İkisini de olabldğnce büyütüp öyle işe başlarım diye düşünyrum. Teyzenşz gibi ağlaycğm günler yakın hatta ara ara ağlıyrum bile şimdiden. Sonrası güzel olur inşallah. Zor olacağı kesin

Rabbim ikisini de size bağışlasın inşallah,hayır yanlış anlamadım sadece içimdeki duyguları yazmak istedim sizi sıktıysam kusura bakmayın.
Yanlış anlaşılmak beni üzdü sadece asla düşündüğünz şekilde delilikten bahsetmedim. Evlat gibisi var mı bin şükür😊

Back
X