Bebeğim 1 yaşında ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim. Napacağımı şaşırdım. Nolur fikir verin yardıma ihtiyacım var

Emzirme rahmi de uyariyor. Dusuk tehliken yoksa emzirebilirsin. Doktoruna danis bence. Allah herkese hayirlisini versin. Benim kizim 10 bucuk aylik. Cok hareketli ve ben tek basima cok zorlanarak bakiyorum. Deli gibi korunuyoruz. Yine de hamile kalirsam aldiririm diyorum cunku gercekten bakamayacagimi dusunuyorum. Ama yine de insanin basina gelince ne yapacagi belli olmaz. Bir iki haftadir gunduz iki kere uyuyor mesela. Hep boyle olursa ikinciyi yaparim diyorum o zamanlar. Ben buyuge degil de kucuge haksizlik oluyor diye dusunuyorum. Onlar genelde kendi kendilerine buyuyorlar.
Anlıyorm. Evet sormakta danışmakta fayda var. Bebeğin küçükken tekrar hamilelik gerçkten zor. İnsan bi an da olsa herşeyi düşünüyo ama kıyamıyosun asla.

Aaaa yaş farkı aynı o zamn benmkiyle. Benm kız da 13 aylık şimdi. Gelck olan bebiş de bir buçk aylık🤗ay allah bağışlasın ne tatlı💞
Böyle düşününce insanın yüreği ısınıyor zaten karnında gördükçe hissettikçe de ona da bağlanıyorsun sağlıkla gelsinler de Allah büyüktür bizi darda bırakmaz

Nasıl hamile kaldın anlatsana biraz :KK70:yani anlamadan bianda..şahane bişey yaa (hamile kalmaya çalışanlar derneği)
Allah olmayanlara da nasip etsn. Benm kızım bizi 7 ay kadar uğraştrmştı. Açıkçası ben ikincisinin bu kadar çabuk gelcğni düşünmemştm o yüzden. Sanırım doğumdan sonra kanallar mı açılıyo nedr ben de anlamadmki. Allahım size de nasip etsn.

Nasıl hamile kaldın anlatsana biraz :KK70:yani anlamadan bianda..şahane bişey yaa (hamile kalmaya çalışanlar derneği)
Ben de inanmıyordum korunup hamile kalanlara 😀😀🤪🤪 artık inanıyorum ama bizim sanırım yeni Doğum yaptığımız için vücut alışık Mı artık yumurtalar mı full çalışıyor nedir bilmiyorum ama böyle yeni Doğum yapıp hamile kalan çok oluyor bu Araf’a benim de ilk iki çocuk zor oldu 😀

Ben de inanmıyordum korunup hamile kalanlara 😀😀🤪🤪 artık inanıyorum ama bizim sanırım yeni Doğum yaptığımız için vücut alışık Mı artık yumurtalar mı full çalışıyor nedir bilmiyorum ama böyle yeni Doğum yapıp hamile kalan çok oluyor bu Araf’a benim de ilk iki çocuk zor oldu 😀
Evet sanırım öyle. İlki zor oluyo sonrası geliyo. Tecrübeyle sabit😂

valla bişey biliyoda söylemiyosanız vallahi kalabalığız hee ona göre :halay:(hamile kalmaya calısanlar derneği) Allah ım Aminnnnnnnnnnn

valla bişey biliyoda söylemiyosanız vallahi kalabalığız hee ona göre :halay:(hamile kalmaya calısanlar derneği) Allah ım Aminnnnnnnnnnn
😂😂Size bol bol dua ediyorum. Bebişler kendi istedkleri zamn çıkıp geliveriyolar merak etmeyin. Stres yapmayın dua edin kucağınız bebişle dolsun allah bana yaşattklarını size de yaşatsın da görün😂😂

Ay ne güzel yaa ikisi birbirine arkadaş yoldaş olacak 😊kardeşimi çok seviyorum ama aramızda dokuz yaş var keşke diyorum benden iki yaş küçük olsaydın nolurdu 😂yeğenlerim öyle üç erkek, 10,8,6 yaşındalar ve üç yıldır öyle iyi arkadaşlar ki aynı zamanda, birbirlerini aşırı kolluyorlar aşırı sahip çıkıyorlar. Hiiç hiç üzülmeyin tadını çıkarın anneler on kaplan gücündeler, değil 2,12 olsa yetersiniz o çocuklara merak etmeyin sağlıcakla gelsin melek😊❤️

😂😂Size bol bol dua ediyorum. Bebişler kendi istedkleri zamn çıkıp geliveriyolar merak etmeyin. Stres yapmayın dua edin kucağınız bebişle dolsun allah bana yaşattklarını size de yaşatsın da görün😂😂
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..senın gibi anlamadan 2.ye hamile kalayım

Ay ne güzel yaa ikisi birbirine arkadaş yoldaş olacak 😊kardeşimi çok seviyorum ama aramızda dokuz yaş var keşke diyorum benden iki yaş küçük olsaydın nolurdu 😂yeğenlerim öyle üç erkek, 10,8,6 yaşındalar ve üç yıldır öyle iyi arkadaşlar ki aynı zamanda, birbirlerini aşırı kolluyorlar aşırı sahip çıkıyorlar. Hiiç hiç üzülmeyin tadını çıkarın anneler on kaplan gücündeler, değil 2,12 olsa yetersiniz o çocuklara merak etmeyin sağlıcakla gelsin melek😊
Yaaaa ne tatlısınız💞💞anneler gerçekten de çok güçlüler. İşte o büyüyp anlaştıkları hallerini görene kadar başımızda saç kalmcak sanırm🤷‍♀️😂😂

Çok teşekkrler😊eylülde başlycam işe öğretmenim. Bakıcı buldum kızıma inşallah sıkıntısız anlaşırlar ve iyi biri çıkar. Merhametle doldursun rabbim bakan kişinin kalbini. Kısmet olursa doğum nisanda. O zaman da izne ayrılırım. İkisini de olabldğnce büyütüp öyle işe başlarım diye düşünyrum. Teyzenşz gibi ağlaycğm günler yakın hatta ara ara ağlıyrum bile şimdiden. Sonrası güzel olur inşallah. Zor olacağı kesin
Tabii ki güzel olacak 😊 bende nisan annesiyim😍hatta teyzeme takılırım yavru kurtlarınla geziyorsun diye ne güzel imkanlarınız da güzelmiş can sıkacak hiçbir sey yok

Etrafınızda olumsuz konuşanları dinlemeyin lütfen kendinizi yıpratmayın siz üzülürseniz bebişlerinize de yansır. Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin.

Cnm bikac arkadasimin daha basina geldi. Birsey calmiyorsun ikiside allahin emaneeti ikisinide ayni esitlikte seviyorsun. Bebegin 1 yasindaymiş. Dogana kadar tüm.benliginle sevmeye devam. Tabiki dogduktan sonra miniginin uzerine biraz daha dusüyorsun ama peşpeşe cocuktan pisman olan gormedim. Evet cok yorucu ama suan hissettiklerin cok normal planli olmadigi icin

Back
X