Bebeğim 1 yaşında ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim. Napacağımı şaşırdım. Nolur fikir verin yardıma ihtiyacım var

Etrafınızda olumsuz konuşanları dinlemeyin lütfen kendinizi yıpratmayın siz üzülürseniz bebişlerinize de yansır. Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin çok teşekkrler. O etraftakiler anne baba olunca malesef duymazdan gelemiyorum😣

Cnm bikac arkadasimin daha basina geldi. Birsey calmiyorsun ikiside allahin emaneeti ikisinide ayni esitlikte seviyorsun. Bebegin 1 yasindaymiş. Dogana kadar tüm.benliginle sevmeye devam. Tabiki dogduktan sonra miniginin uzerine biraz daha dusüyorsun ama peşpeşe cocuktan pisman olan gormedim. Evet cok yorucu ama suan hissettiklerin cok normal planli olmadigi icin
Evet planlı olmadığınfan daha çok şoktayım. Belki de bu nedenle bu karmakarışk duygular içindeym. İnşallah yakın zamnda tadını çıkarmaya başlarım 😊belki o zamana etrafımdakiler de alışır bu duruma

Bebeğim daha 1 yaşında kız. Ona kötülük yapmışım gibi hissediyorum. Ondan bişeyler çalmışım gibi. Hamileyim tekrardan ve annemler yanımda değil. Tek başıma büyüteceğim üstelik çalışıyorum.allak bullak oldum nolur düşüncelerinizi paylaşın. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var.
Arkadaş ben anlamıyorum millet kaçak göcekle hamile kalıyor biz amuda kalkıyoruz yine yok yine yok 😊 rabbim sana büyük bir nimet bahsetmiş sen herkese kulağını kapat boşver sakın aldırmak gibi bu düşünceye kapılma ya bir daha çocuğum olmazsa diye düşün dünyaya gelen Bi şekilde büyüyor canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim bizlerede dua et inş

Arkadaş ben anlamıyorum millet kaçak göcekle hamile kalıyor biz amuda kalkıyoruz yine yok yine yok 😊 rabbim sana büyük bir nimet bahsetmiş sen herkese kulağını kapat boşver sakın aldırmak gibi bu düşünceye kapılma ya bir daha çocuğum olmazsa diye düşün dünyaya gelen Bi şekilde büyüyor canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim bizlerede dua et inş
Dualarım sizinle. İnşallah yakın zamanda kucağın bebişleeerle dolar başını kaşıyack vaktn olmaz amin🙏🙏🙏🤗💕

işte bak konu sahıbı benım klüpten arkadaşım bu :halay::halay: (tanımıyorum ssadece kaderdaşım belliki ):KK48::KK48: bacımmmm rabbim bizede versin çifter çifter

Bebeğim daha 1 yaşında kız. Ona kötülük yapmışım gibi hissediyorum. Ondan bişeyler çalmışım gibi. Hamileyim tekrardan ve annemler yanımda değil. Tek başıma büyüteceğim üstelik çalışıyorum.allak bullak oldum nolur düşüncelerinizi paylaşın. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var.
Canımm ikiz gibi büyürler Rabbim verir kolaylığını, lütfen o cana kıyma. Benim gibi evlat hasretiyle yanan birsürü kişi var bi de bu açıdan düşün olur mu?

benım bı arkadasım sevgilisyle 1 kez ilişkiye girdi ve hamile kaldı. ben evliyim ve defalarca denememe ragmen kalmadım. kızı boğasım gelmişti:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Amiiiinnn.. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın🙏🙏
şaka bi yana bacım rabbim sana emanet göndermiş vardır bir bildiği. onunda bu dünyada yaşayacak günleri yicek ekmeği varmış. Aldırmayı düşünme. Rabbim senin maddi manevi kolaylığını verecektir inşallah

Canımm ikiz gibi büyürler Rabbim verir kolaylığını, lütfen o cana kıyma. Benim gibi evlat hasretiyle yanan birsürü kişi var bi de bu açıdan düşün olur mu?
Haklısın. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Böyle mesajları okudkça kızımı isteyip oladığı zamanlar geliyo aklıma. Ne dua etmiştm olsun diye🤗

şaka bi yana bacım rabbim sana emanet göndermiş vardır bir bildiği. onunda bu dünyada yaşayacak günleri yicek ekmeği varmış. Aldırmayı düşünme. Rabbim senin maddi manevi kolaylığını verecektir inşallah
Öyle gerçekten. Geldiyse yapack bşy yok artk sevmekten başka🤗

Merhaba,
Ben de oğlum 1 yaşındayken aklımdan dahi geçmezdi, prezervatifi hiç atlamadım.
Ama 2 yaşına gelmeden ikinci olsa keşke demeye başladım.

Bi arkadasım 36 da birini 37 de ikinciyi doğurdy, 10 aylıkken ikinciye gebe kaldı. Hiç de öyle hissetmedi, bi tek doğduğu ilk 2 ay fln zor oldu. Ama ilk çocugu öylr huysuzdu ki anlatamam, kardeş gelince düzeldi.
Şuan kadın 38 e girdi, 2. Oğlu da yaşına girdi ve 3. Yü istiyor
Kadın da çalışıyor, hatta 6 aydır deniyomuş grbe kalamıyomuş diye üzülüyor.
Çalışma saatlerimi azaltıcam diyor..
bu kadın bu arada psikolog...
benim oğlum şuan 2.5 yaşında, dünya etrafında dönüyor sanıyor. Eylülde korunmayı bıraktık, keşke o zaman gebe kalsaymışım diyorum. O zaman hayatla tanışır ve bu edalarından kurtulurdu..
her gecen ay strese giriyorum, eve kardeş gelmeden güçlü bir çocuk olamayacak gibi hissediyorum. Hep böyle annesini babasını zorlayacak diye korkuyorum..
bu da ikinci örneğim..
Çok da güzel olmuş kazayla,
Allah sağlık sıhhat vermiş..
Kadınların çoğunun istediği elde edemediği yaş aralığı siz istemeden gelmiş .

Back
X