Bebegim 10 aylik halrn disi cikmadi. Çocuğumun dişi ne zaman çıkar

Busra-drnk

Ailem; M & E... siz hep iyi olun..
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
385
6.363
68
31
Bebeğim 10 aylık ve daha dişi çıkmadi ne zman çıkar sizce çıkmama ihtimali DHA ne kadar sürer bilginiz varmı?

Son düzenleme:
Gec cıkan dıs daha ıyıymıs fazla takma ıllakı cıkar snucta butun dıslerı cenesınde hazır nazır beklıyr e

Benim kizimin 1 yasinda cikti.
18 aya kadar normalmis.
Aciklama yapmayin insanlara normal deyin farkindayim deyin gecin. Konuyu degistirin. Ben oyle oyle susturdum.

Bıktım yakin çevremdeki insanların yorumlarindan ama
Ay insanlar konusur ve hic susmazlar cocuk olmaz yokmu derler olur car car car.sobra uluorta tanimadiklariniz bile ikinciyi yap diye bagirirlar!!!! Her cocugun gelisimi farkli benim.kizim 2.5 yasinda hala ikinci sira azilar cikmadi bi ara dort dis birden cikardi onlar anca buyudu bi suredirde aynen duruyor.arkadaslarimin yasit cocuklari var full dis:)takiyormuyum hayir bi ara sorunum cignemesi idi bi sira azi cikinca rahatladim.baskada bi dert olmuyo kuzunuzun ogutme disinda sorunu yoktur.bir anda patlar o disler ..takmayin hep konustular hic susmuycaklar

Benim oğlumunda yaşına iki hafta vardı çıkardi dişlerini. Hemde iki hafta içinde 6 diş birden..Dr daha iyi geç çıkarması diyordu. .erken çıkan dış çabuk çürür ve o kadar erken dökülür dedi..Ayrıca genetik mis anne baba ne zaman cikardiysa bebek te o zamanlar cikarirmis...bende yaşımdan sonra çıkarmış.....maşallah hıc sorunum yok.kardeşim erken çıkarmış ağzının yarısı dolgu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…