bebeğim 1ayda kaç kilo alır?ne yapmam lazımm

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
kızlar 34haftalıgımm bebegim 2kilo 100gr mış doktor zayıf duruyo dedi. takipe alalım seni dedi. kızlar son 1ayım fln kaldıı kac kilo alır acaba ne yapmam lazımm ?

30+4 günlük benim bebeğimde ve 1500 gr çok zayıf geliyor bana da, yemeye çalışıyorum ama iştah namına hiçbişey yok ( ne yapabilirim bilmiyorum....

Yo kilosu düşük değil bende aynı hafta 2070 grdı bebeğim son 1ayda zaten 1kilodan fazla alıyorlrmış benim doktorum olması gerekende 100-200 gr eksik sadece önemli değil demişti.

kızlar 34haftalıgımm bebegim 2kilo 100gr mış doktor zayıf duruyo dedi. takipe alalım seni dedi. kızlar son 1ayım fln kaldıı kac kilo alır acaba ne yapmam lazımm ?

canım simdiden hayirli dogumlar diliyorum..
Ben su an 37 haftalik hamileyim.
Her sabah 2 yumurta ve tum ogunlerde baklagil, et yiyiyorum. Yogurt ve yesillikle beraber yiyiyorum yemekleri..
8 gunde bebegim 400 gr aldi masallah... Bunyeden bunyeye fark eder ama bebeginizin sagligi olsun Allah in izniyle kiloda alir dogunca...

Canim muz ve süt kesinlikle tuket. Bak 1ayda nekadar kilo aliyor allahn izniyle.. kabızlık problemin olmaması içinde uyumadan önce yada gün içinde iki kuru kayısı bile atsan yeterli olur inşallah .. korkma biay var daha öyle böyle kilo alir.. saglikla kucagina al inşallah bebisini bizede dua et. Canm.

ayrı ayrı yazan herkesee cok tesekkur ederım canlarım:) ben yemeyle alakası yok sanardım zaten bebek beslenır senden diye duymustumm fakat öyle deılmıs demekkki. ben 4 5 ay bulantıdan hiçbişey yiyemedimm o sebeble zaten zayıf olacagını biliyordum simdii dikkat ediyorumm yiyip sol tarafıma uzanıyorum inşallah alır brzz

Valla ben sonlara yaklaştığım için kahvaltıda 3 yumurta yiyorum, peynir, domates, salatalık, süt. Gece yatarken de süt içiyorum bazen. Sabah 4-5 gibi kızım çok hareketli oluyo, yine yarım bardak süt içiyorum, duruluyo zilli

Hurma yiyebilirsin. Ben mayısın 3ünde kontrole gitcem, en son 4 hafta önce gittiğimde 800 gr.dı, bakalım 1 ayda kaç kilo aldı kızım, ona göre beslenmemde ekleme veya çıkarma yapıcam..

benimde öyle canım doktor uzun ince bi bebek olacak demişti ben süt falan içemiyorum anca peynir, yumurta, yoğurt perşembe kontrolümüz var en 2 hafta önce 2.266 gramdı ben kaşarı sade sevmediğim için tost yapıyorum kilo aldırırmış kaşar inşallah faydası olur

Ben 34.haftada 2200 gr doğum yaptım.Doktorum kilosu gayet iyi demişti.Hiç de zayıf değil endişelenme.Önemli olan kilosu değil sağlıklı doğması.

Bulgurun bebege cok faydali oldugunu ve kilo aldirdigini soylemisti doktorum kizim 3.5kg dogdu pek sevmezdim ama onun icin yedim umarim sanada yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…